Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen winnen met speels gemak van SC Heerenveen

20 april 2024 19:16
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen winnen met speels gemak van SC Heerenveen; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan de wedstrijd die het eerste van PSV aanstaande donderdag in Heerenveen speelt, was het vandaag eerst aan de vrouwen van PSV om het goede voorbeeld te geven. Dat lukte zaterdagmiddag alleraardigst op De Herdgang in Eindhoven. Na negentig minuten voetbal stond er een 5-0 eindstand op het scorebord.

Goals kwamen op naam van Joëlle Smits in de derde minuut waarna Nina Nijstad na een klein half uur de score verdubbelde. Daarmee was tevens de ruststand bereikt waarna PSV na rust eenvoudig uitliep via goals van Fleur Stoit, Indiah Paige Riley en Melanie Bross. Met nog twee speelrondes te gaan staat de ploeg op een verdienstelijke derde plaats, waarbij Fortuna Sittard de ploeg in theorie nog kan achterhalen. De bovenste twee plekken zijn buiten bereik voor PSV, FC Twente stevent af op het kampioenschap en wordt gevolgd door de vrouwen van Ajax. Als FC Twente morgen op bezoek bij FC Utrecht wint, is het kampioenschap een feit voor de Tukkers.




Tags

heerenveen gemak speels twente alleraardigst bross fleur fortuna herdgang indiah joelle melanie nijstad nina paige riley smits stevent stoit theorie uitliep utrecht verdienstelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Keurig resultaat en revanche voor de onverwachte beker uitschakeling door Heerenveen.Plek 3 is dit seizoen wederom het hoogst haalbare.Jammer maar wel de realiteit.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte