Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint met 2-0 van Jong FC Utrecht

22 april 2024 21:50
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint met 2-0 van Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vanavond met 2-0 gewonnen van Jong FC Utrecht. Voor een redelijk gevulde tribune maakte Jesper Uneken in de eerste helft de openingstreffer. De bezoekers uit de Domstad kwamen even daarvoor met tien man te staan nadat Lynden Edhart een rode kaart kreeg na een overtreding op Tay Abed. De score werd in de tweede helft verdubbeld door een knap afstandsschot van net buiten de zestien van Mohamed Nassoh, de middenvelder die zijn carrière na dit seizoen vervolgt bij Sparta Rotterdam. Door de overwinning stijgt Jong PSV van de achttiende naar de zestiende plek.

Met nog drie wedstrijden te spelen dit seizoen kan de ploeg van Wil Boessen dit seizoen hooguit FC Eindhoven en Jong Ajax nog achterhalen op de ranglijst. Daarvoor zullen de resterende drie wedstrijden van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen gewonnen moeten worden. De reeks van drie begint aanstaande zondag met een wedstrijd tegen NAC in het Rat Verlegh-stadion te Breda, gevolgd door een thuiswedstrijd op de Herdgang tegen Top Oss en de competitie wordt vervolgens afgesloten met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong utrecht abed ado boessen edhart gevulde herdgang jesper lynden nac nassoh oss rat sparta tay uneken verlegh

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Wel een flink matige wedstrijd naar mijn mening. Na de rode kaart even een goede periode, maar in een wedstrijd met al je "sterspelers" tegen 10 man van de nummer laatst moet je toch veel meer kunnen aanrichten. Na 35 wedstrijden is het nog steeds zoeken. De spelers zijn beter dan een 16e plek.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Verdiende overwinning die veel hoger had moeten uitvallen.Wel mooie doelpunten gezien van Uneken en Nassoh.Na de rode kaart trok jong Utreg zich massaal in de eigen zestien terug en was er moeilijk door heen te voetballen.
+1/-0

2 weken geleden
Ik vond het vooral ideeenloos blijfen breien rond de zestien,geen speler of trainer die met een andere oplossing kwam aanzetten.
Gelukkig doen ze uiteindelijk wel tegen de zwakste ploeg van de kkd met tien man wat ze moeten doen,en dat is de drie punten in eigen huis houden.
+1/-0

2 weken geleden
Toch mooi 3 punten erbij en de nul gehouden tegen de laatste in de KKD.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte