Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt prijzen en voorwaarden seizoenskaart 24/25 bekend

18 april 2024 16:08
Foto: Pro Shots

PSV maakt prijzen en voorwaarden seizoenskaart 24/25 bekend; image source: Pro Shots

PSV heeft vandaag haar seizoenskaarthouders gemaild met een update rondom de all-in seizoenskaarten, prijzen, de no-show regeling en resalevoorwaarden. Ook hebben fans de mogelijkheid om een verhuizing in het stadion aan te vragen, bijvoorbeeld iemand die van Oost naar een ander vak wil. Het belangrijkste nieuws is de prijsstijging van 5% ten opzichte van het afgelopen seizoen.

Een seizoenskaart op de eerste ring van de Oosttribune komt nu op een reguliere prijs van 352,50, all-in komt de prijs van deze seizoenskaart te liggen op 652,50, wat dus een stijging van 85% betekent ten opzichte van de reguliere prijs. Door voor de all-in optie te kiezen verzekeren fans zich in ieder geval van tickets voor het duel om de Johan Cruijff-schaal, alle thuiswedstrijden in de KNVB-beker en in ieder geval de vier thuiswedstrijden in de nieuwe opzet van de Champions League. Ten opzichte van het huidige seizoen is hier sprake van een behoorlijke prijsstijging
in het kader van de all-in seizoenskaart.

Dat betekent indirect dat ook de prijzen van de passe-partouts in de Champions League zal gaan stijgen met 75% van het huidige seizoen. Hiervoor krijgen de fans dan wel een groepswedstrijd extra. De verwachting is dat de goedkoopste passe-partouts vanaf 200 euro te koop gaan zijn.

Controverse omtrent no-show regeling
PSV heeft dus aangekondigd dat seizoenskaarthouders bij minimaal 14 van de 17 thuiswedstrijden in de Eredivisie aanwezig moet zijn. Dat wil zeggen; hij moet of zelf aanwezig zijn, zijn seizoenskaart uitlenen aan een vriend of familielid of de kaart aan PSV via resale hebben aangeboden. Mocht aan het eind van het seizoen blijken dat het aanwezigheidsminimum van 14 wedstrijden niet behaald is, verliest de seizoenskaarthouder het recht om de seizoenskaart ook voor het daaropvolgende seizoen te verlengen.

Hierover is momenteel veel discussie op social media onder fans waarin er een duidelijke tweestrijd gaande is tussen enerzijds de fans die begrip opbrengen voor de beslissing van de club maar ook een duidelijke groep fans die het er niet mee eens zijn en hun afwezigheid wijten aan plausibele redenen die te billijken zijn en het niet nodig vinden om de club zo drastisch in te laten grijpen om het recht tot verlenging in te trekken.




Tags

seizoenskaart partouts passe prijsstijging regeling seizoenskaarthouders show aanwezigheidsminimum billijken controverse enerzijds eredivisie familielid gemaild groepswedstrijd kader knvb oost oosttribune plausibele resale resalevoorwaarden ring seizoenskaarthouder tweestrijd uitlenen verhuizing verlenging verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


19 uur geleden
Absurd die all in prijzen.
Ik roep altijd wel heel hard dat ik overal bij wil zijn maar dit is toch wel tegen mijn zere been.
+2/-0

 
Als je alles los gaat kopen, zul je anders ook al snel richting dat bedrag gaan. Zeker als PSV dan ook nog de tussenronde in de CL zou halen.
+1/-0

 
18 uur geleden
Tja, als je een keer naar een uitwedstrijd wilt kom je er niet tussen maar ze dwingen zo wel veel seizoenskaarthouders om wedstrijden te laten vallen en dat doet me dan zeer.
+2/-0

 
Je kunt er toch ook gewoon voor kiezen om alle kaarten los te kopen?
+1/-0

 
18 uur geleden
In het seizoen 22-23 had ik een gewone seizoenskaart en was ik aan alle losse kaarten voor thuiswedstrijden (eigen plaats) nog meer kwijt dan mijn seizoenskaart. Maar toen hadden we volgens mij ook veel bekerwedstrijden thuis.

Dit jaar heb ik een all-in kaart op de 2e ring op Oost en ik ben 20% goedkoper uit dan wanneer ik een gewone seizoenskaart + losse kaarten had gekocht.

Maar goed, het blijft natuurlijk wel een flinke bom duiten.
+1/-0

18 uur geleden
Nou, ze maken het nemen van een All-in kaart zo wel heel erg aantrekkelijk...
+1/-0

18 uur geleden
Juigen de mensen in de foto over de nieuwe prijzen ? :)
+3/-0

18 uur geleden
Kan iemand mij helpen met een seizoenkaart vorig jaar helaas uitgeloot.
+1/-0

16 uur geleden
In één woord: waanzin!

Nuff said.
+1/-0

15 uur geleden
"...hij moet of zelf aanwezig zijn, zijn seizoenskaart uitlenen aan een vriend of familielid of de kaart aan PSV via resale hebben aangeboden..."

Kwalificeert mijn opblaaspop als vriendin?
+1/-0

7 uur geleden
De all-in kaart is gewoon een suf gokspel. Wij wonen op 125km afstand en gezien de nog onbekend aanvangstijden is een all-in kaart een nog groter risico.
Worden de passe-partouts dan 200euro voor 4 wedstrijden dan houdt het een keer op. Dan zal er vast iemand anders die geen vaste scc heeft deze plek kunnen kopen, prima. Je moet ergens een lijn trekken qua kosten.
+1/-0

 
4 uur geleden (gewijzigd)
Hoi Wally, mag ik je misschien vragen op welk vak je een seizoenskaart hebt? Ik wil hem namelijk misschien van je overnemen als je hem niet meer hoeft.Voor een vak op oost wil ik namelijk een flinke vergoeding geven
+1/-0

 
2 uur geleden
Je hoeft de all-in kaart niet te nemen.
Ik neem hem niet, omdat ik toch niet naar de oefenwedstrijden ga.
+1/-0

 
55 minuten geleden
Dit seizoen kostte een passe-partout CL op Oost en West 125 euro. Dat is 41,67 per wedstrijd. Komend seizoen hebben we 4 thuiswedstrijden, dus dan zit je al op 4*41,67=166,67. Tel daar nog 5% verhoging bij op en je zit op 175 euro. Dus je kunt gerust een passe-partout kopen!
+1/-0

 
31 minuten geleden
Het is moeilijk om nu de rekensom al te maken of het voordeliger is om een all-in of een gewone seizoenskaart te kopen. De prijzen voor de losse kaarten en/of passe-partout zijn nog niet bekend toch? Dit seizoen was ik wel voordeliger uit met een all-in kaart.
Het is wel veel geld. Zullen ze nu dan ook de catering en toiletgelegenheden gaan verbeteren? Nog niets gezegd over de erg krappe zitplaatsten op west.
+1/-0

 
15 minuten geleden
Denk 4 wedstrijden oost 200 ,johan fruitschaal 30 dan wordt de rest een gok ...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage