Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onder 19 op Otten Cup doelpuntloos gelijk tegen Chivas Guadalajara

16 augustus 2019 19:21
Foto: OttenCup.com

PSV onder 19 op Otten Cup doelpuntloos gelijk tegen Chivas Guadalajara; image source: OttenCup.com

PSV onder 19 is het toernooi om de Otten Cup begonnen met een gelijkspel tegen Chivas Guadalajara. Het duel tegen de Mexicanen eindigde in 0-0. PSV was vrijwel de hele wedstrijd duidelijk de betere ploeg, maar had moeite om door de stugge en fysieke defensie van Chivas te komen. De enkele keren dat de ploeg van Ruud van Nistelrooy wel tot een kans kwam, vond het steeds doelman Lopez op hun weg.

Vooral aanvoerder Noni Madueke kon terugkijken op een uitstekende wedstrijd, maar ook hij kreeg de bal niet in het doel. In de slotfase ontsnapte PSV nog aan een nederlaag toen de Mexicanen opeens twee enorme kansen kregen, maar in beide situaties waren de aanvallers niet scherp genoeg.

Zaterdagochtend speelt PSV onder 19 de tweede groepswedstrijd tegen FC Kopenhagen. Het duel zal dan om 11:50 uur beginnen. Om 14:30 uur wordt de groepsfase afgesloten tegen FC Barcelona. Beide duels worden live uitgezonden op Fox Sports.

Opstelling PSV: Delanghe, Sambo, Kreekels, Matuta, Vos, De Schutter, Timan, Kjolo, Madueke, Daniels, Thomas

Overige uitslagen:
Everton - Red Bull Brasil 3-0
Internazionale - Anderlecht 1-1
FC Barcelona - FC Kopenhagen 4-0




Discussieer mee op de forums


Tags

chivas guadalajara otten barcelona kopenhagen madueke mexicanen anderlecht brasil daniels delanghe everton fox groepswedstrijd internazionale kjolo kreekels lopez matuta nistelrooy sambo schutter timan vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
PSV o19 is dus ook besmet geraakt met het "verpryts"virus van PSV1, man man man hoeveel kansen en mogelijkheden mogen die mannen voorin nog verknallen voordat ze op de bank mogen plaats nemen. Dit gaat zo niet goedkomen.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
nou nou nou , u gaat wel erg ver is het niet ? Overdrijven is ook een kunst. Gaan we nu ook nog los op de jeugd ?
+1/-0

4 jaar geleden
Dat hebben ze goed gezien van het 1e, nu al pro 's!!
+1/-0

4 jaar geleden
Van Bommel die ze niet kan leren een keer van afstand te schieten. Van Nistelrooij die de spitsen niet kan laten scoren. Misschien gaat er wel wat mis met de begeleiding?
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage