Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw gelijkspel voor PSV onder 19 op Otten Cup

17 augustus 2019 13:19
Foto: OttenCup.com

Opnieuw gelijkspel voor PSV onder 19 op Otten Cup; image source: OttenCup.com

PSV onder 19 heeft ook de tweede wedstrijd op de Otten Cup niet weten te winnen. Tegen FC Kopenhagen werd met 1-1 gelijkgespeeld. Tien minuten voor tijd maakte Jeremy Antonisse het enige Eindhovense doelpunt. De ploeg van Ruud van Nistelrooy maakte echter de hele wedstrijd een zwakke indruk en ontsnapte aan een nederlaag. Zo misten de Denen in de eerste helft een strafschop. Pas na het invallen van Noni Madueke en Nigel Thomas ging het aanvallend iets beter lopen, maar buiten de treffer van Antonisse om werd het nauwelijks gevaarlijk.

PSV sluit om 14:30 uur de groepsfase af tegen Barcelona, dat al verzekerd is van de groepswinst. PSV onder 19 bezet de tweede plaats met twee punten, terwijl FC Kopenhagen en Chivas Guadalajara beiden één punt hebben.

Opstelling PSV onder 19:
Delanghe, Puts, Lonwijk, De Schutter, Oppegard, Matuta, Tielemans, Doudah, Pigmans, Van Duivenbooden, Antonisse

Overige uitslagen:
Red Bull Brasil - Internazionale 0-0
RSC Anderlecht - Everton 1-2
Chivas Guadalajara - FC Barcelona 1-2




Discussieer mee op de forums


Tags

antonisse otten barcelona chivas guadalajara kopenhagen anderlecht brasil delanghe doudah duivenbooden everton internazionale jeremy lonwijk madueke matuta nigel nistelrooy oppegard pigmans puts rsc schutter tielemans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ruud van Nistelrooy nog maar een paar jaar bij de 019 laten om van Bommel op te volgen de 019 bakt er niet veel van...
+1/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Middelmaat Middelmaat Middelmaat. Net als het eerste alleen maar ballen achterin rondspelen....

En die Madueke met zn hupje bij die pingel had ik meteen gewisseld. Arrogant gedoe.
+1/-4

4 jaar geleden
Ik ga morgen kijken... hoopte eigenlijk iets leuks te gaan zien.. maar afgaand op de reacties hier zal dat wel meevallen ?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Net de wedstrijd tegen Barcelona gezien en ben best onder de indruk van dit Jonge team van PSV . Barcelona dat op de counter speelde veel overtredingen nodig had en blij mocht zijn dat het geen 2e penalty tegen kreeg . De eerste penalty werd helaas gemist door PSV slecht genomen trouwens. Ik heb de indruk dat er een goede lichting aan zit te komen . Veel spelers van PSV1 hebben de wedstrijd ook bijgewoond , zo ook Mark. Halve finale tegen Everton , lijkt me best aardig morgen.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Was 2e team van Barça, die waren namelijk al geplaatst. Spel was wel iets beter dan de 2 voorgaande wedstrijden. Nigel Thomas speelde erg goed, die bevalt me wel
+1/-1

 
4 jaar geleden
Klopt helemaal , juist dan wil je het laten zien , dat is dus niet gelukt voor Barca . Neemt niet weg dat ik PSV goed heb zien spelen , drive was er en hadden wat meer kansen af mogen dwingen . Viel mij erg tegen van Barca verdedigen en counteren en gemeen spel.
+2/-0

4 jaar geleden
Tja....1-0 tegen Barça.....PSV.supporters.nl loopt wat achter.
Prachtige pot.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje