Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten laten zien dat we kunnen voetballen zoals we willen'

13 december 2019 23:09

Vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel op de persconferentie aan dat het tijd wordt dat PSV weer eens een uitwedstrijd gaat winnen. "Ik wil me niet te veel op statistieken vastpinnen. We moeten daar met lef en durf naar toe. Uitstraling. Laten zien dat we kunnen voetballen zoals we willen", aldus Van Bommel, opgetekend door de officiële website van PSV. "Of ik een zege eis? Als je iets eist, staat er een straf op als je het niet bereikt. Natuurlijk willen we zondag winnen, maar ik geloof niet zozeer in kreten als eisen. Voetbal gaat immers altijd alleen om winnen."

PSV kan zich voorbereiden op een Feyenoord dat vol druk gaat zetten. "Feyenoord drukt altijd. Daar moet ik de jongens zo goed mogelijk op voorbereiden", zo gaf hij aan. "Op welke manier? Dat heeft met momenten te maken. Details. Het winnen van een tweede bal of goed onder de druk uit voetballen. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer"




Tags

bommel feyenoord voorbereiden durf eist kreten uitstraling vastpinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage