Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen nummer laatst FC Dordrecht

13 december 2019 21:51
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen nummer laatst FC Dordrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar verrassend verloren van FC Dordrecht. Op PSV Campus de Herdgang wist de nummer laatst met 0-1 te winnen van de ploeg van Peter Uneken. De ploeg maakte de gehele wedstrijd een zeer zwakke indruk, al kreeg het wel voldoende mogelijkheden om tenminste gelijk te spelen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor rust toen Jong PSV zich liet verrassen op de counter en vervolgens uit de rebound de bal in het doel zag belanden.

Aanstaande vrijdag speelt Jong PSV de laatste wedstrijd van 2019. De ploeg gaat dan op bezoek bij FC Den Bosch.




Tags

jong dordrecht counter herdgang rebound uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tekenend voor de desolate staat waarin ons PSV zich bevind. Totaal geen topsportmentaliteit bij PSV en JPSV. Rosenborg en Dordrecht. Gelijk spelletje en een nederlaag. Om je kapot te schamen als PSV zijnde. Gelukkig had ik vanavond geen tijd om naar de Herdgang te gaan. Ben blij toe. Misschien moeten de spelers de boekjes van Toon over topsportmentaliteit eens gaan lezen. Geen winnaarssmentaliteit maar slappe hap en mooi weer voetballers.
+5/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat Jong Ajax van en bij de koploper wint, en Jong PSV in eigen huis verliest van de nummer laatst, voorspelt niet veel goeds voor de toekomst van Ons PSV.
+3/-2

4 jaar geleden
Met Kerstmis wordt het tijd om knopen door te hakken.
Volgend jaar hoop ik de naam Peter Uneken niet meer tegen te komen, daar krijg ik hoofdpijn van.... Mark van Bommel bezorgt mij koppijn - dat is ongeveer hetzelfde.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb t zelfde gevoel, Uneken is ook onervaren bovendien, dan zijn deze resultaten misschien niet een garantie, maar ze komen ook niet uit de lucht vallen...
+2/-2

4 jaar geleden
Alles binnen de club psv lijkt in de achteruit te staan,wordt tijd voor een nieuwe ambitieuse leiding.
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage