Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Donyell Malen zeker vier maanden uit roulatie'

16 december 2019 23:16 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Donyell Malen zeker vier maanden uit roulatie"; image source: Pro Shots

Donyell Malen zal maandag een MRI-scan ondergaan om vast te laten stellen hoe ernstig zijn knieblessure is. Dat weet De Telegraaf te melden. Malen viel tegen Feyenoord geblesseerd uit toen hij verkeerd terecht kwam na een sprong en zijn linkerbeen leek te overstrekken. Volgens betrokkenen was zijn knie kort na afloop nog niet dik toen hij in een ijsbad had gezeten. Malen is pas net terug van een enkelblessure waardoor hij al vijf wedstrijden moest missen.

Update 16-12 13:26: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat Donyell Malen een flinke blessure heeft opgelopen, maar dat de eerste indicatie uitwijst dat het niet om het allerergste gaat. De aanvaller is waarschijnlijk wel een aantal maanden uit de roulatie.

Update 23:16: De Telegraaf meldt dat Donyell Malen zeker vier maanden uit de roulatie zal zijn. De aanvaller heeft zijn kruisband niet afgescheurd, maar uit de mri-scan bleek wel dat er schade is. Voor Malen zal het een race tegen de klok worden om überhaupt het EK te kunnen spelen komende zomer.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

malen mri scan telegraaf afgescheurd allerergste elfrink enkelblessure feyenoord ijsbad kruisband linkerbeen uitwijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Was natuurlijk minimaal gele kaart, maar nee hoor bij Basje niet: tis GVD n schande.

KLACHT indienen PSV
+2/-3

 
4 jaar geleden
Geel voor wie? De grasmat? Malen zelf?
+1/-2

 
Nee voor Fer, een sliding op knie hoogte. Malen probeert erover te springen, maar wordt in de lucht geraakt. Komt allemaal omdat Naaihuis niet optreed tegen Feijenoord.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Deze blessure heeft niets met Fer te maken. Donyell komt gewoon verkeerd neer. Volgend mij wordt hij ook niet geraakt door Fer
+1/-1

 
FF goed kijken, 100% zeker dat Fer zijn voet meeneemt. En als Malen niet had gesprongen, was hij alles onder de heupen kwijt geweest.
+1/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Hopen voor Malen dat het mee gaat vallen. Die jongen moet zich lekker door gaan ontwikkelen. Sportief gezien maakt het voor PSV niks uit want dat wordt dit seizoen niks meer. Of er moeten wonderen gaan plaats vinden.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Natuurlijk maakt dat dit seizoen sportief gezien wel uit. Je moet je als team ontwikkelen om in de toekomst te profiteren waarbij komt dat ook Malen meters moet blijven maken.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Buiten dat, de race is nog niet gelopen. We zijn halfweg.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Je 'Fabertje' gaat ons kampioen maken. Zucht
+3/-3

 
Je haalt nog adem, zou anders je gezeur missen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Laten we de polonaise voorlopig maar niet lopen. Je krijgt, neem ik aan, mee wat er in Brussel bij Anderlecht gebeurt? Een dergelijk scenario kan bij PSV ook gaan gebeuren. Er wordt hier begroot met Europees voetbal inbegrepen. Je zult onverhoop 1 jaar die doelstelling niet halen dan beginnen de krimpscheuren te ontstaan. Zaak aan Faber en de mensen om hem heen om dit te voorkomen.
+1/-4

 
BakelPSV (geschorst)
4 jaar geleden
Ik krijg het idee dat je geen fan van Faber bent.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kan goed zijn laatste wedstrijd voor psv gespeeld hebben.
En voor dit seizoen maakt het toch niks meer uit.
+1/-6

4 jaar geleden
Hopelijk komt er alsnog een positief bericht en valt het mee. Malen heeft alles in zich om 1 van onze beste spelers te worden. Zijn doelgerichtheid zal enorm gemist worden. Daarbij komt dat er een goede kop op zit. Sterkte!
+2/-4

 
4 jaar geleden
Helaas geen positief nieuws. Vier maanden uit de roulatie, en dan nog een tijd om weer echt fit en in vorm te komen. Dan is het al mei-2020.
Die zal op het EK gaan mikken.
+1/-0

4 jaar geleden
Zag er op het eerste gezicht wél pijnlijk maar niet heel desastreus uit. Hopelijk is er niks gescheurd en kan Malen na een beetje rust in 2020 weer aansluiten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zal wel meevallen... zijn knie werd niet dik en hij kon nog normaal lopen.
Een kleine spierverrekking - dat zou kunnen.
+1/-0

4 jaar geleden
Klote nieuws Malen er uit ,wordt dus Donyell er uit Sam terug !!!
+1/-0

4 jaar geleden
Malen speelt dit seizoen niet meer voor PSV en als de geruchten waar zijn wordt hij volgend seizoen de vervanger van Suarez bij Barca.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Barça gaat hem echt niet kopen na zo'n seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Sneu met name voor die jongen. Voor PSV en de supporters zit het seizoen erop. Nog een ellendige reeks oefenpotjes. Can't wait!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Seizoen zit er helemaal nog niet op. Er moet nog europees voetbal worden gehaald en er moet nog heel veel gerepareerd worden om volgend seizoen weer mee te doen om de titel. Veel spelers moeten nu ook gaan laten zien dat ze met een nieuwe trainer beter kunnen. En daar zijn de supporters ook bij nodig.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Zullen we eerst toch afscheid moeten nemen van enkele amateurtjes , John en ... nieuwe spelers halen in de winterstop . Hugo Borst heeft helemaal gelijk met zijn column in het AD. PSV heeft een waardeloze selectie.
+1/-1

4 jaar geleden
Donyell was in supervorm, op weg naar 25 doelpunten in de competitie een geweldig debuut gemaakt met het Ned.Elftal en dan na 16 wedstrijdjes in de 49 min tegen Feijenoord vergaat je droom: een prachtig EK spelen en misschien wel naar een droomclub! Ik als liefhebber wens je een spoedig herstel en hopelijk kom je er nog sterker uit. Succes!!
+4/-1

4 jaar geleden
Dit is een tegenvaller - we wensen Donyell een voorspoedig herstel.
Doan is op die plek inzetbaar, als spits zal hij het niet slecht doen.
+2/-2

4 jaar geleden
Pff ene drama na het andere.
Kan ie dit seizoen verder wel vergeten.
Hopelijk komt Lammers sterk terug.
+2/-0

4 jaar geleden
Is ie op tijd terug voor de play-offs...
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Een droevig jaar mensen.Nog 2 wedstrijden,die gewonnen moeten worden.Lammers zal een goede vervanger worden voor Malen ,andere stijl.Tweede seizoenshelft hopelijk Unnerstall Dumfries Swaab Viergever aankoop/huur.. Thomas Hendrix Ihattaren.. Doan Lammers Bergwijn.God zege de greep,hopen op verval AZ of Ajax en een tweede plaats.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage