Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: "Het was niet genoeg vandaag"

12 mei 2024 17:10
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Het was niet genoeg vandaag"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd tegen Fortuna Sittard stond Peter Bosz het aanwezige journaille te woord tijdens de persconferentie: "Ik zit hier niet lekker na een gelijkspel tegen Fortuna, nee. Het is niet zo dat de jongens hun best niet hebben gedaan vandaag. We moeten het onszelf wel aanrekenen dat we hier niet winnen vandaag. Of dat met het behaalde kampioenschap te maken heeft zullen we waarschijnlijk nooit weten, dat is hogere wetenschap."

Over zijn drie wissels voorafgaand aan het duel: "Saibari is geblesseerd geweest en verdiende het te spelen. Joël verdiende ook te spelen vandaag en ook Lozano is recent nog geblesseerd geweest."

Over het misgelopen record: "Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dan gaan we een nieuwe poging wagen." De trainer sloot vervolgens de persconferentie af met de woorden: "De opkomst vandaag hier bij deze persconferentie was vergelijkbaar met onze bezetting op het veld vandaag, ondermaats."




Tags

bosz fortuna gelijkgespeelde journaille lozano misgelopen ondermaats opkomst poging saibari wetenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant basarnhem bayern bergwijn bovenkant brobbey connor dest driouech engeland eredivisie espn feyenoord flamingo gerets jong lozano martinez oost poster rivaal saito sangare schouten shevchenko tiberi tillman