Jong PSV verliest finale van Crystal Palace U21

15 mei 2024 20:17

Jong PSV is er vanavond niet in geslaagd de Premier League International Cup te winnen. In Engeland was de jeugd van Crystal Palace na negentig minuten met 1-0 te sterk voor PSV. De enige goal van de wedstrijd viel halverwege de tweede helft, Franco Umeh kreeg hem op wonderbaarlijke wijze via de binnenkant van de paal in het doel, nadat Mo Nassoh op slordige wijze de bal verloor. Zijn balverlies veroorzaakte de snelle counter van de Engelsen. Voor PSV eindigt het tot dusver succesvol verlopen toernooi dus in de finale waardoor de Eindhovenaren het met de tweede plaats moeten doen dit seizoen.

jong palace balverlies binnenkant counter engeland franco nassoh slordige umeh veroorzaakte wonderbaarlijke

2 maanden geleden
Ik begrijp wel waarom PSV in de KKD zo weinig wedstrijden heeft gewonnen. Als je echt geen 100% kansen wilt afmaken, dan win je geen wedstrijd. Ze hebben Crystal Palace bij vlagen weggespeeld, maar bij rust nog steeds maar 0-0.
+2/-0

'Wilt' afmaken, really?
+1/-0

Ging niet over de taal vriend, daar ben ik zelf niet zo goed in. Maar natuurlijk wilt, wil, willen ze het afmaken..
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het spel valt inderdaad niet tegen.. jammer dat ze de kansen niet omzetten (tot dusver). Keeper doet het ook niet verkeerd..

En dan is er zo’n eeuwenoude voetbal wet.. als je zelf niet scoort, dan scoort je tegenstander wel..
wat roepen de jongens het over zichzelf af..
+3/-0

Wat een kansen...zul je zien dat ie dadelijk aan de andere kant valt.
+2/-0

Qua veldspel, druk zetten, e.d. zijn ze duidelijk een aantal klassen beter, maar als je aanvallers geen gigantische kansen af kunnen maken en je verdedigers ineens zo staan te stuntelen, dan win je niet veel wedstrijden.

Het had ook prima al 1-4 kunnen staan.

Die keeper van Palace mogen ze wel naar Eindhoven halen overigens.
+1/-0

Precies dat.. en dan verlies je de finale met 1-0 ipv dat je hem met 1-4 wint. Zonde, was zeker mogelijk gezien de verhoudingen.
+2/-0

Snap niet dat psv zoveel kansen mist zeg, ongelofelijk.

Scheidsrecht(st)er was ook wel dramatisch.

PSV heeft het zelf helaas niet afgemaakt.
+2/-0

Veldspel was prima en kansen creëren ook maar wat was de afronding slecht en het verdedigen bij dat doelpunt matig.Maar dat is al het hele afgelopen seizoen zo en dus niet verwonderlijk dat ze zo laag zijn geëindigd.
+1/-0

Misschien Jonk maar eens binnenhalen als vervanger van Faber, lijkt mij niet verkeerd. Verder jammer, zeer onnodig verloren.
+2/-0

Ik heb de wedstrijd gezien (live in het stadium) Ja PSV miste super veelopgelegde kansen. Maar ze waren echt dominant en speelde eigenlijk de hele westrijd super goed, tactisch sterk. Dan heb je inderdaad de voetbalwetten en verlies je tegen een Palace dat in de touwen hing maar dat gesteunt door thuis publiek de winst er doorheen sleepte.

Ik was eigenlijk best trots ondanks het verlies. Het was ook beter dan vorig jaar.