Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » PSV in de media » Veronica Inside

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik kijk niet gauw naar Veronica Inside, maar gisteren uit verveling wel het eerste half uur gekeken. Was grappig dat v.d. Gijp Studio Voetbal imiteerde en terecht aangaf dat het daar alleen te doen is om Ajax. Heel herkenbaar hoe hij aangaf dat iedere discussie over een andere club vrijwel altijd leidt tot hoe goed het wel niet gaat bij Ajax. Die werden dan ook nogal in de zeik gezet :D

 

+5/-0

"Rondo" van Ziggo is nog erger. Met opper-ajacied Van Gelder. Maar ja, wat wil je ook, als een kabelbedrijf een voetbalclub gaat sponsoren. Hoezo belangenverstrengeling.

 

+6/-0

Kijk er altijd naar. Mag het graag zien . Het grootste kolderprogramma op tv momenteel waar ik nog hartelijk om kan lachen . Het ene onzinverhaal na het andere waarbij ze zichzelf ook in de zeik nemen. Verstand op nul zetten en niet teveel nadenken. Jan Boskamp ,Wim Kieft en Hansie mag ik graag zien , de enigen die nog serieus zijn aan de tafel met Juiste analyses. Af en toe Bas Nijhuis erbij maar die zit er eigenlijk voor zichzelf , zijn eigen BV . VI is het enige programma waar mensen geschoffeerd mogen worden en discriminatie getolereerd wordt en dat openlijk, dat valt mij wel op . Dat is volgens mij de grote kracht van het programma gezien de kijkcijfers tenminste . Café voetbalpraat Niet meer en niet minder , wel aardig. Wel jammer dat het succes over ruggen van anderen moet gaan.

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 13 augustus 2019 om 12:15:

"Rondo" van Ziggo is nog erger. Met opper-ajacied Van Gelder. Maar ja, wat wil je ook, als een kabelbedrijf een voetbalclub gaat sponsoren. Hoezo belangenverstrengeling.Wat dacht u van VI van John de Mol ?

 

+2/-0

Nou als je deze afl met Gijp hebt gezien over hoe alles naar Ajax toe wordt gedraaid is er zeker geen sprake van positieve belangenverstrengeling.

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 13 augustus 2019 om 12:15:

"Rondo" van Ziggo is nog erger. Met opper-ajacied Van Gelder. Maar ja, wat wil je ook, als een kabelbedrijf een voetbalclub gaat sponsoren. Hoezo belangenverstrengeling.Sjek zijn ware aard komt heel erg naar boven als Ajax weer eens in een opwaartse lijn naar boven zit. Dan zijn het allemaal toppers en schudt hij zo de namen uit zijn mouw van de linksback van de B1 en de rechtsbuiten die ze gisteren hebben bekeken tijdens een WK-17.

 

+3/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » PSV in de media » Veronica Inside