Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Uitwedstrijden » Uitwedstrijden eredivisie 2019-2020

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Mooi om te zien dat we vorig jaar een 100% score hadden op de uitvakken in de eredivisie. Merk om mij heen ook wel dat awaydays steeds meer leven. Hopelijk zetten we de 100% score door dit jaar. Twente en Heracles is al gelukt.

 

+1/-0

Goede ontwikkeling inderdaad. Wat mij betreft helpt het puntensysteem met het vol krijgen van de uitvakken. Je 'moet' toch gaan om in de voorrangsregeling te blijven/komen. Wel ben ik benieuwd of de uitvakken vol blijven als de mindere resultaten doorzetten. Zo triest zijn uiteraard, maar we zullen zien!

 

+1/-0

Wij gaan de laatste jaren wat minder dan de 34 op 34 van vroeger en laten we het erop houden dat het huidige systeem voor mij op een ongunstig moment in het leven is geroepen. Zal dus regelmatig thuisvak worden dit seizoen, zeker ook omdat mijn zoon ook besmet is met het virus en nog op "0" staat.

 

+1/-0

Super om te zien dat PSV zo goed gesteund wordt en in de Eredivisie 100% scoort. Enige kanttekening van vorig seizoen was wedstrijd in Barca. Maar dat is met de grote opkomst in Basel recht gezet. Steun is ook vocaal dik in orde. Nu is het zaak voor PSV om te blijven strijden voor goede voorwaarden (VRIJ VERVOER) en maximum aantal kaarten.

 

+1/-0

Iedereen die nog twijfelt: boeken voor FC Grunn uit, die laatste bus moet ook vol!

 

+2/-0

Gaat niet gebeuren helaas. Over een paar maanden komen de klagers weer voor de mooie (hopelijk Europese) wedstrijden, waarin mensen met 4 punten alles onterecht vinden.

 

+1/-0

Toch wel, ook Groningen is uitverkocht!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Uitwedstrijden » Uitwedstrijden eredivisie 2019-2020