Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Buitenlandse competities » Premier League

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Weet je welk team stiekem op de weg terug is? Arsenal.
Twee jaar geleden achtste, vorig jaar bijna vierde en nu 6 uit 2. Als ik Cody iets kan adviseren, dan is het zeker niet Man U.

Arsenal heeft best stevig ingegrepen in de organisatie, destijds, begreep ik. Dat legt ze geen windeieren. Zou het knap vinden als ze dit jaar serieus weer mee kunnen doen om de top 4 en misschien in Europa.

 

+1/-0

Een keuze tussen Man U en Arsenal zou ik ook in het voordeel van de Londenaren laten vallen,de club ligt toch minder onder een vergrootglas dan de Mancunians en is voor zijn ontwikkeling beter.
Meer stabiliteit en rust om aan een gestage ontwikkeling te werken,uiteraard is dit wel buiten het grote geld om gerekend want dat blijft nog altijd een grote factor bij het bepalen van keuzes.

 

+1/-0

Na jaren van bizar beleid zijn ze de afgelopen seizoenen gaan bouwen aan een nieuwe ploeg. Veel jonge spelers gehaald en met onder meer Saka en Smith Rowe een paar uitstekende spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding. Met Jesus en Zinchenko hebben ze deze zomer nog twee topversterkingen gehaald. Ook voor Vieira hebben ze veel betaald, maar die ken ik niet goed genoeg om daar een mening over te kunnen hebben.

Met Ramsdale hebben ze een meer dan uitstekende keeper. Wel heb ik mijn twijfels over het centrum van de verdediging. Het middenveld en aanval is om te smullen en lijkt ook goed in balans te zijn.

Ze zullen denk ik met stadsgenoten Tottenham en Chelsea strijden om de laatste twee CL-tickets. Man City en Liverpool zullen er verwacht ik opnieuw bovenuit steken. Op basis van de selecties nu zou je zeggen dat Chelsea de zwakste van de drie is, maar vooral zij zijn nog bezig om de basis te versterken waardoor het lastig in te schatten is wie uiteindelijk de beste in de hoofdstad is.

 

+1/-0

Ik vind Arsenal toch een beetje het Feyenoord van Engeland. Zogenaamd een topclub, veel liefhebbers, maar nooit prijzen. Daar zou ik toch voor passen als ik Cody was. Aan het eind van je carrière telt toch je prijzenkast (en je bankrekening niet te vergeten), niet welke shirtjes je aan hebt gehad.

 

+1/-0

Boeiend einde bij Chelsea - Spurs. Beide coaches misdroegen zich enorm. Ik vond dat de VAR een bepalende fout maakte, door het wild aan de haren trekken van die krullenbol niet te bestraffen. Waarbij de 1-1 ook al dubieus was.

Als het Chelsea lukt om Frenkie te halen, kan het wel een heel boeiend jaar worden aldaar. Het spel was al heel behoorlijk nu.

 

+1/-0

Die Gabriel Jesus is wel een leuk spelertje, blijkt dan bij zo'n Arsenal. Die kan wel voetballen. Goedkoper dan Antony, maar wel even een niveautje beter!

Senesi maakte geen beste beurt, daarentegen.

 

+1/-0

Voetbal is kapot. 11 wedstrijden PL/CL en maar 1 zonder goal (maar wel een assist na 18 minuten). In die andere 10 al minimaal 18 goals. Håland, Foden, De Bruyne, Grealish, en nog vele anderen in 1 team is bijna niet leuk meer.

Edit: de 19e hangt ook al

Dit bericht is gewijzigd op 5 oktober 2022, 21:37:12.

 

+1/-0

Haaland is een vrij goede spits. City is superrijk. Tel uit je winst.

Het ging mis toen rijke miljardairs zich met voetbal zijn gaan bemoeien, toen kwam er zoveel geld in het voetbal, en toen werden tv rechten ook nog eens voor miljarden verhandeld. Nu zijn we op het punt dat een staartclub in Engeland Gakpo kan proberen te kopen voor behoorlijke bedragen.

De romantiek is allang het spelletje uit. Gelukkig hebben we de KKD nog!

 

+1/-0

Wat een heerlijke pot voetbal, Arsenal tegen Man U. Arsenal kan enorm goed voetballen, hoewel wij bewezen nóg beter te zijn.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Buitenlandse competities » Premier League