Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Buitenlandse competities » Bundesliga

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Mijn nieuwe favoriete buitenlandse competitie gaat dus waarschijnlijk binnen 15 dagen opnieuw opgestart worden. Ik heb geen mening of het wel of niet verstandig is want dat gaat vanzelf blijken maar ik vind de discussie wel heel mooi. Gisteren op Twitter ook zoveel uiteenlopende reacties gelezen dat ik wel overtuigd ben dat er geen goed of fout is in deze.

Ik ben gewend heel veel wedstrijden te zien in een weekend tijd en dat zijn echt niet alleen de wedstrijden van Barcelona Bayern en PSV. Ik kijk nu al uit naar Union Berlin tegen Mainz of Augsburg tegen Paderborn. Of het er echt van gaat komen weet ik niet maar ik hoop het van harte.

Als dat mogelijk is om in Duitsland op zo'n grote schaal te organiseren dat de 2 hoogste divisies hun wedstrijden kunnen spelen dan vind ik op recht dat we in NL te snel zijn geweest om het voetballen zonder publiek af te schieten.

De piek van de IC bedden werd verwacht eind mei, toen eind april, toen half april en het blijk begin april. 2 Weken geleden werd er aangekondigd dat we nog niets kunnen versoepelen behalve de basisscholen en een week voordat die open gaan ligt er een compleet plan voor de komende maanden.

Ik ben ook erg benieuwd wat er gaat gebeuren met de publieke opinie met betrekking tot het voetballen zonder publiek als alternatief van niet voetballen. Als er voor 2021 geen vaccin is gaan we niet voetballen met publiek en wellicht kunnen we ook met inventieve acties komen om het leed te verminderen. Ik ben erg benieuwd en kijk er naar uit.

Hup Duitsland :)

 

+1/-0

Maar eens van onder het stof halen.
Haaland maakte vandaag zijn rentree in de wedstrijd Wolfsburg-Borussia Dortmund 1-3.
Ingevallen voor doelpuntenmaker Donnyel Malen zette hij de eindstand op 1-3.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Buitenlandse competities » Bundesliga