Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » VAR

Deze normale topic is open en bestaat uit 57 pagina's: 1 2 3 4 ... 53 54 55 56 57

open/sluit de onderstaande quote:

DieKaleMan schreef op 06 augustus 2022 om 17:55:

Gewoon weer een buitenspel goal voor Pinokkio FC.
Eerste helft twijfelachtige buitenspel Fortuna en geen VAR.
Goh, wat een leuk begin van het nieuwe voetbaljaar.Valt wel op dat er geen lijntjes zichtbaar waren op de tv -> dat neemt een hoop twijfel weg.
bij geen buitenspel Fortuna had Schuurs waarschijnlijk rood moeten hebben.

Omdat ze de lijntjes niet gezet zijn, durf ik te stellen dat Ajax wederom bevoordeeld word door onze Serdar.

 

+3/-0

Ik vond dat Schuurs geen rood verdiende, hoor. Die was gewoon eerder bij de bal. Verder inderdaad opvallende buitenspelsituaties, maar in de eerste helft moest het rood zijn voor Seuntjens.

 

+1/-0

Nu bij AZ voor een tikkie met veel minder "intensiteit" van De Wit vindt de VAR het wel rood uiteraard. Terwijl dat vorige week nog gewoon met geel kon worden afgedaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 07 augustus 2022 om 18:31:

Nu bij AZ voor een tikkie met veel minder "intensiteit" van De Wit vindt de VAR het wel rood uiteraard. Terwijl dat vorige week nog gewoon met geel kon worden afgedaan.Volgens mij is het verschil dat hij hem met de elleboog raakt en niet zozeer met de bovenarm. Verder onbegrijpelijk dat hij in de 5e minuut geen geel krijgt voor het omver duwen van de tegenstander zonder intentie de bal te spelen. Dus 2x geel had het minimaal moeten zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 07 augustus 2022 om 18:31:

Nu bij AZ voor een tikkie met veel minder "intensiteit" van De Wit vindt de VAR het wel rood uiteraard. Terwijl dat vorige week nog gewoon met geel kon worden afgedaan.Volgens mij is het verschil dat hij hem met de elleboog raakt en niet zozeer met de bovenarm. Verder onbegrijpelijk dat hij in de 5e minuut geen geel krijgt voor het omver duwen van de tegenstander zonder intentie de bal te spelen. Dus 2x geel had het sowieso moeten zijn.

 

+1/-0

Ik vond de beslissing bij Groningen Volendam veel erger want daar wordt zonder camara op de lijn of bovenaf en geen doellijntechnologie gewoon een doelpunt toegekend. Ineens is de ronding van de bal niet meer belangrijk en of het 99 of 100% is uit te sluiten ook niet. Bizar als je het mij vraagt.

Overigens vind ik die gele kaart van De Wit eigenlijk meer geel dan rood en bij Alvarez meer rood dan geel.

 

+2/-0

Wordt elk doelpunt dat gescoord wordt uitvoerig teruggekeken door var of worden alleen de doelpunten teruggekeken door de var waarvan verwacht wordt dat sprake is van buitenspel, hands of een overtreding?

 

+1/-0

Lijkt me dat laatste. Als iemand een bal van 30 meter in het kruis schiet, hoef je niet terug te kijken, lijkt me.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 57 pagina's: 1 2 3 4 ... 53 54 55 56 57

PSV Forum » Nederlandse competities » VAR