Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Andere sporten » Wielrennen

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12

Pogacar is op de echte bergen dan toch weer de sterkste. Zoals die wegrijdt bergop doet niemand hem na.

LBL en RvL in 1 jaar waarin je tevens de TdF total prolongeert is ook waanzinnig sterk.

Ik zag het niet echt aankomen want hij was vorige week in Bologna en de week daarvoor in Vlaanderen niet echt top.

Beging Quickstep overigens een taktische fout? DWZ had Masnada niet gewoon de groep naar Pogacar moeten rijden (ipv alleen zichzelf)? Hij heeft totaal geen sprint in de benen.

Roglic was niet zo sterk als vooraf verwacht (duidelijk al op de laatste berg), dus Alaphilipe had dan kansen gehad?

Tijdens de race leek ook TJV te blunderen, maar Vingegaard had gewoon geen puf meer om de groep naar De koplopers te rijden.

Is Evenepoel uiteindelijk toch niet een renner voor de echte bergen (wel voor de heuvels)? Almeida, die erg sterk was de laatste maand, viel ook wat tegen.

 

+1/-0

Evenepoel gaat, denk ik, een enorme net niet renner worden. Hij zal heus wel eens een klassieker winnen en ook wel kleinere rondes maar veel meer ook niet. Aldus mijn glazen bol.

 

+1/-0

Hij heeft reeds San Sebastian en diverse kleinere rondes gewonnen. Mij lijkt dat de potentie voor een 'monument' winnen er wel is, maar zijn lagere sprintvermogen betekent dat zich meten met de allerbesten voor de klassiekers lastig blijft. Veel 2e of 3e plaatsen liggen on het verschiet. De Amstel Gold Race is wel iets voor hem.

Kwa echte bergen rijden heeft ie nog niets laten zien. Zijn lage gewicht geeft de suggestie dat het erin zit, en dat draagt mogelijk bij en hoge verwachtingen in Grand Tours. Hij zal echter moeten gaan kiezen. Allrounders die zich niet specifiek richten en voorbereiden op GC werk winnen geen Grand Tours.

 

+1/-0

De Amstel Gold en San Sebastian zijn al geen monumenten. Bij de grote rondes komt daar nog bij dat hij -volgens mij- niet veel vrienden in het peloton heeft en kwetsbaar is als het echt op stuurmanskunst aankomt. Lastige afdalingen, grindweggetjes en ontwijken van valpartijen gaan hem ook parten spelen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12

PSV Forum » Andere sporten » Wielrennen