Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Computer & Games » Hattrick

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Nog hattrickers aanwezig hier? Ik ben in 2006 begonnen met mijn team dat na een naamswijziging nu 'TairyHesticles United' heet. Een paar seizoenen heb ik in II. gespeeld. Mijn doelstelling is de eredivisie halen, maar dat ging niet meer met mijn toenmalige team. Een aantal seizoenen geleden heb ik dus mijn selectie verkocht en opnieuw begonnen met 17 jarige mennekes te trainen. Vorig seizoen van VI. naar V. gepromoveerd en sta nu op de 4e plaats. Mijn doelstelling is in de top 6 te eindigen. De wedstrijd voor promotie/degradatie zou ik makkelijk moeten kunnen winnen. Over een seizoen of 5 zou ik, zonder te veel tegenslagen, weer in II. kunnen spelen.

 

+1/-0

Ja, ik speel ook nog steeds. Vandaag gedegradeerd naar VI. dit omdat ik de laatste tijd weinig tijd heb om mij echt te verdiepen in m'n team. Voor volgend seizoen is het doel weer een gedegen trainingsschema op te zetten. Heb vooral een heel oud team en moet nu verjongen. Heb een topkeeper (al een wedstrijd gespeeld voor NT) en een goede backup. 2 leuke verdedigers, maar daarna houdt het wel op. Club de Lefeu is mijn team. Speel ook al vele jaren.

 

+1/-0

Ik speel het niet meer serieus. Lol is er vanaf. Duurt allemaal zo ongelofelijk lang dat trainen en als je zo ver bent zijn ze bijna te oud. Log alleen nog in om mijn keepers te trainen. Ben kapitaal aan het opbouwen voor als ik wel een keer zin krijg om te spelen ooit. Zit inmiddels op ruim 100.000.000.

 

+1/-0

Als ik in hattrick toch tegen Jeroen Zoet moest spelen he, dan had ik de tactiek afstandsschoten gebruikt.......

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 20 oktober 2019 om 16:41:

Als ik in hattrick toch tegen Jeroen Zoet moest spelen he, dan had ik de tactiek afstandsschoten gebruikt.......:D :D :D

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 14 oktober 2019 om 01:09:

Ik speel het niet meer serieus. Lol is er vanaf. Duurt allemaal zo ongelofelijk lang dat trainen en als je zo ver bent zijn ze bijna te oud. Log alleen nog in om mijn keepers te trainen. Ben kapitaal aan het opbouwen voor als ik wel een keer zin krijg om te spelen ooit. Zit inmiddels op ruim 100.000.000.Damn, daar kan je toch wel een leuk team van neerzetten waar je 20 seizoenen mee door kan. Ik had 35 miljoen op de bank en daar is nu nog 15 van over, maar denk wel dat ik II weer kan halen. Het vervelende is dat het zo lang duurt voordat je je volledige vermogen kan besteden. Ik speel overigens sinds december 2006. Vrij fanatiek, maar als ik dan de fora lees waar sommige coaches hun statistiek op los laten gaan, dan merk ik dat het bij mij nog meevalt.

 

+1/-1

Ik heb hattrick ruim 2,5 jaar geleden weer opgepakt, en onlangs naar de 4e klasse gepromoveerd. Ik begin m'n plezier in het spelletje weer terug te krijgen.

 

+1/-0

Zijn er hier mensen die een programma gebruiken waarbij je de training van je spelers kan bijhouden en voorspellen?
Vroeger was er hattrick organizer. Maar die is niet meer up-to-date.

Thanks!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Computer & Games » Hattrick