Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Films, series & televisie » Boeken

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Omdat het nergens anders past.

Onlangs weer een prachtstuk van de meester van de pen gelezen: de procedure van Harry Mulisch. Een boek dat complex in elkaar zit, qua naam en vorm doet denken aan het Proces van Kafka en qua stijl dusdanig golft, dat het een genot is om te lezen. Mulisch in optima forma, een echte aanrader!

 

+1/-1

Ik lees ook regelmatig boeken, maar dan alleen sport gerelateerd. Al heb ik inmiddels bijna 600 boeken in de kast staan, waarvan ik meer dan de helft nog niet gelezen heb :D

 

+1/-1

Herkenbaar 🤣. Ik heb nu ook het streven eerst eens wat te lezen, voor ik mij weer verlies in het kopen van nieuwe boeken.

 

+1/-1

Laatst gelezen: Magnus van Arjen Lubach. Las lekker weg, 7/10. :)

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 06 augustus 2019 om 16:54:

Omdat het nergens anders past.

Onlangs weer een prachtstuk van de meester van de pen gelezen: de procedure van Harry Mulisch. Een boek dat complex in elkaar zit, qua naam en vorm doet denken aan het Proces van Kafka en qua stijl dusdanig golft, dat het een genot is om te lezen. Mulisch in optima forma, een echte aanrader!Probeer Umberto Eco, de slinger van Folcaut eens dan. Ook zo'n parel!

 

+1/-1

Thanks, ik ga eens op onderzoek uit! Mij kennende duurt het even voordat ik eraan toe kom (ik koop sneller dan ik lees 🙈), maar ik laat het je ooit weten.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Films, series & televisie » Boeken