Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Hoe komen de oude jongens de [s]hongerwinter[/s] corona crisis door?

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Waar denk je dat ik al een maand of twee aan het werken ben Wethouder?

De binnenstad is nu volledig afgesloten en het leger is ingeschakeld, but that's too little too late. Ik heb vanmiddag een rondje gemaakt en de winkels zijn volledig kort en klein geslagen. Dit gaat weken duren eer het weer kalm is en zaken weer kunnen heropenen. Ik kon gisterenavond live aanschouwen hoe de politie de controle totaal kwijt is. Ze treden ook niet echt actief op tegen de dieven/vandalen, ze laten ze hun gang gaan en komen daarna de boel "bewaken". Ze zijn volledig outnumbered tegen de honderden en nog eens honderden criminelen. Nuja, vandaag is het rustig want er valt niets meer te vernielen en ze komen er niet zo gemakkelijk meer in. But the damage is done!

Vandaag was er de hoop dat omdat het zondag was, mensen thuis zouden blijven omwille van het werk op maandag. Maar met deze werkloosheidspercentages is dat natuurlijk ijdele hoop. Vandaar dat men de binnenstad nu heeft afgesloten, met uitzondering van inwoners en essentiele werkers. Het resultaat is dat ze naar het zuiden trekken, waar de latino's het heft in eigen handen hebben genomen in bepaalde wijken en ze de relschoppers er hardhandig uit slaan.

Overigens een totale fail van de burgemeester hier. Anderhalf uur van te voren bekend maken dat je het openbaar vervoer dichtsmijt en vervolgens stopt het OV een half uur later in plaats van anderhalf uur later zodat medici 11 mijl van huis geen optie hebben om naar huis te geraken!

 

+1/-0

En the carnival barking clown, the so called tough guy? Die had alle lichten uit gedaan in en rond het witte huis en zat weggedoken in de schuilkelder. Ik denk dat zijn bone spurs opspeelden! 3,5 jaar Trump heeft dat land compleet naar de bliksem geholpen! En het is nog niet klaar hoor Floris met zijn HTC!

 

+1/-0

Ondertussen heb ik mij verschanst in mijn appartement Wethouder. Morgen gaan gelukkig de restaurants en bars weer open, maar de vraag is wie er uberhaupt nog open kan na alle vernielingen. Zelfs de aandacht voor het coronavirus is enigszins naar de achtergrond gedrukt. De boel staat overal in de fik en avondklokken zijn ingesteld. Een waar feest!

 

+1/-0

Heb je een noodknop op je HTC als het spannend wordt Floris met zijn :schrik HTC?

 

+1/-0

Wel een "watch movie" button Wethouder. Het is weer rustig hier, downtown is ook weer open. Het zal nog wel een paar weken duren eer de ravage hersteld is. Toch een relaas van enkele waanzinnige gebeurtenissen:

- De dierentuin binnendringen en een kangaroo op vrije voeten zetten.
- Een politiepaard stelen en vervolgens filmpjes op twitter posten terwijl je aan het ronddraven bent.
- Latino's die met machinegeweren boven hun eigen winkel klaarliggen, wachtend op potentiele dieven.
- Een paar mallotten die een gunshop binnendringen en "verrast" worden door een eigenaar die met een geweer klaar ligt.
- Winkelpandje inrijden met een truck.
- Dieven die aankomen rijden in een auto, uitstappen en andere dieven beroven.

 

+1/-0

Floris met zijn HTC, je vergeet er nog een!
De bunkerbitch built his wall! Als bescherming voor zijn dictatoriale paleis formerly known as the white house :kots :kots

 

+1/-0

Vergeet niet dat mooie bijbeltje waarmee hij stond te zwaaien :D . Nobody cares anymore about Trump. Next president please!

 

+1/-0

En nu weer de boeken "koken" wat een onbetrouwbaar, gevaarlijk sujet is het toch!
Gewoon omdat ik dat oud Hollandsch woord dan nog eens kan gebruiken :B

 

+1/-0

Bolsonaro is echt next level. Dat die nog niet afgezet is, dat verbaast me echt. Overigens, ik heb de vliegtickets geboekt. Back to Europe next month! Daarvoor nog een lekkere strandvakantie!

 

+1/-0

Veel gelezen, oa boek van Dirkie Kuyt (wat een eikel). ook boek van Marco v Basten. Mooi om te lezen hoeveel respect hij destijds ad voor onze jongens, meerdere malen over het veel te goede PSV.
Toen was er geld om de toppers te kopen, nu is dat lastiger om jongens de stap van sub top naar top te laten maken.

 

+1/-0

Hier helaas al 3 maanden op slot. President was iets té overbezorgd en heeft hele land drastisch op slot gegooid na de 2e (!) geïnfecteerde. We zitten nu pas in een flinke groeifase wat betreft geïnfecteerden (ongeveer 600 nieuwe gevallen per dag in een land ongeveer even groot als Nederland), maar de (armere) bevolking kan zich amper veroorloven niet te werken.

Avondklok, winkels dicht, vliegveld dicht, verminderde mobiliteit tussen provincies (departementen, heten ze hier), en verplicht masker.

Goede nieuws is dat ik met wat anderen een economische hervorming aan het schrijven ben. Al zal de wethouder waarschijnlijk niet veel voelen voor de voorstellen ;)

 

+1/-0

Als het maar niet uit het playbook van de familie Paul komt Olai, want als ik ooit een paar figuren met donderend geraas van de klif heb zien vallen dan zijn zij het wel! :kots :kots

 

+1/-0

Paul van Kemenade?

 

+1/-0

Er zit van alles en nog wat tussen. Maar meer uit draaiboek Singapore, Ierland en Emiraten dan de Tea Party ;)

 

+1/-0

Nou Wethouder, geen schijn van kans dat Europa remdevisir gaat gebruiken. Donald heeft net de hele voorraad opgekocht. Waarom zou je ook rekening houden met andere landen / je medemens? Aan de andere kant, hij heeft het nodig, want het gaat met 40k+ besmettingen per dag. En dat aantal kan nog verder oplopen, tot wel 100k per dag! Wil hij een race doen om te kijken hoe snel hij haardimmuniteit kan bereiken?

 

+1/-0

Dan heeft hij in ieder geval een mindere miskoop gedaan als met zijn massa inkoop van hydroxychloroquine.
Hij heeft zo opzicttig gefaald in zijn corona aanpak. dat en zijn foto-opp met de traangas wandeltocht.. maar nu vooral het "bounty-schandaal" gaan hem definitief nekken. Daar gaat geen remdesivir hem meer mee redden!
Opbokken met die gek! :kwaad :kwaad

 

+1/-0

Het stopzetten van het toekennen van visa's is nog zo'n grap. Daarmee denkt hij de werkgelegenheid in Amerika te bevorderen. Het enige dat hij daarmee doet is het handicappen van teams die grotendeels afhankelijk zijn van het invliegen van mensen met gespecialiseerde kennis uit andere delen van de wereld. Er zijn al twee afdelingen hier die hierdoor benadeeld worden en nu met de planning van het budget in de maag zitten.

History repeats itself. In 1918/1919 gingen enkele steden in de US ook te vroeg open. En dat had desastreuze gevolgen. Wat een dwaas :ja .

 

+1/-0

Regering VK is slechts een trapje minder dwaas dan de bende olv het Oranje gevaar. Helemaal niks kunnen ze naar behoren plannen of uitvoeren. Ze regeren helegaar niet, ze runnen een continuous election campaign, 100% gebaseerd op holle slogans. No substance or competence whatsoever (iemand in de Civil Service die kunde en inzicht dat vertoont wordt onvermijdelijk ontslagen, brassers en ideologen worden gepromoveerd).

Zijn de kiezers in het VK en de VS levensmoe? want je hoefte toch geen kenner te zijn om Trump and Johnson als charletans te herkennen.

 

+1/-0

Waarbij the Boris nog een hoogvlieger is vergeleken met the carnival barkin'clown in the US.
Wat vinden we trouwens van het nieuwe thuisshirt? En dan niet in de zin van een ieders quarantaine shirt, maar dat van us PSV-ke?!
:denk :denk

 

+1/-0

Hopelijk is mijn quarantaine shirt (en short :schrik) niet uitgelekt, wethouder. De reputatie schade is niet te overzien.

PSV thuis shirt: meh
PSV uit shirt: subtiele geluidsgolven leuk idee. design verder: meh

Vergeet niet dat Bommelen steevast zo'n 10 jaar achter loopt kwa mode en stijl. Waarschijnlijk vind ik het shirt van 10 jaar terug nu heel mooi. Vroeger wa alles beter, melancholie, yesterday, all my troubles seemed do far away etc.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Hoe komen de oude jongens de [s]hongerwinter[/s] corona crisis door?