Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Hoe komen de oude jongens de [s]hongerwinter[/s] corona crisis door?

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Het uitshirt is ronduit lelijk. Weg ermee. Doe mij maar het uitshirt uit 2012/2013, dat donkerblauwe met gouden letters. Of het shirt waarbij het design gekopieerd was van Kroatie. Dat vond ik ook wel goed. Maar dit shirt is voor de wijven.

De nieuwste rage hier in de VS is uitgevonden in Alabama. Organiseer een coronaparty, nodig besmette personen uit en houd een weddenschap wie er als eerste geinfecteerd raakt. Misschien heeft het land wel de leider die bij het volk past!

 

+1/-0

Corona Schmorona.

 

+1/-0

Wel wel wel, wie we daar hebben. Thoresen Coroning! Eindelijk uit de coma EN de quarantaine en dan direct zo'n geweldige post. Doe het maar na. Hoeveel coronakiloos ben jij rijker, TK?

 

+1/-0

Klumpke, ik kan mijn voeten niet eens zien. En ik heb maat 47.

 

+1/-0

Snor!!!
Ik had Jaap van Meekren al gebeld bij opsporing verzocht voor je! Maar krijg steeds zijn voicemail! :kwaad

Waar was je al die tijd ouwe?

 

+1/-0

He! Nog een die terug is van veeplichte quarantaine.

 

+1/-0

Ik? ik ben nog geen dag in quarantaine geweest oude! En volgende week al mijn derde buitenlandreis sinds we in het gevang gestopt zijn!
:ja

 

+1/-0

Ben jij die met dat masker, wethouder?

 

+1/-0

Nee, ik ben die, die zonder dat masker! Ik ben voorlopig met de dikke diesel onderweg B O M M E L E N!

 

+1/-0

Vliegen gedurende de pandemie is een merkwaardige gewaarwording. Het is toch ongemakkelijk om zolang een masker op te hebben en op het vliegveld heb je toch de indruk dat het je ademhaling belemmert. Na een paar uur raak je er overigens aan gewend, dat terzijde. Maar het is niet heel plezant. Je bespeurt wisselende reacties. Zo zag ik een moeder na de securitycheck haar masker afdoen en zelfs weigeren op te doen bij het boarden. In het vliegtuig moest het personeel haar tot de orde roepen. Andere mensen voelen zich juist heel ongemakkelijk en willen niet naast een ander zitten. Als je niet hoeft te vliegen, doe het dan ook maar niet. Al is het alleen maar om jezelf gerust te stellen.

De test ansich is ook niet heel plezant. Je gaat er wel van tranen, maar het duurt een half minuutje. En het resultaat kun je per sms laten doorsturen.

 

+1/-0

Vandaag naar Split gevlogen, masker op uiteraard. In de omgeving hier is er helegaar geen social distancing. Beach bars stampvol, vele mensen schudden gewoon handen en kussen bij gedag zeggen. Ze zijn in slaap gesust hier, dat gaat niet lang goed, Kroatie heeft denk ik een vette 2e golf in Augustus.

Ik wordt straks terecht met argusogen aanschouwd als ik terugkeer in NI.

 

+1/-0

Terwijl juist in Kroatië mondkapjes een uitkomst zouden zijn om schoonmoeders met snorren niet te hoeven kussen! :verlegen :verlegen

No offence aan mensen met snorren by the way voor Snorensen Kunning weer over zijn theewater gaat en opnieuw vlucht! :schrik :schrik

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

B O M M E L schreef op 12 juli 2020 om 01:17:

Vandaag naar Split gevlogen, masker op uiteraard. In de omgeving hier is er helegaar geen social distancing. Beach bars stampvol, vele mensen schudden gewoon handen en kussen bij gedag zeggen. Ze zijn in slaap gesust hier, dat gaat niet lang goed, Kroatie heeft denk ik een vette 2e golf in Augustus.

Ik wordt straks terecht met argusogen aanschouwd als ik terugkeer in NI.Zijn stoelen op het vliegveld wel afgeplakt? Of ook niet? In de US was dat in ieder geval niet zo, hoewel mensen wel trachten meer afstand te houden. Maar in de EU zie je het verschil meteen met veel striktere protocollen.

 

+1/-0

Yep, stoelen wel afgeplakt. Over het geheel vandaag (wat met de auto gereist) een mix gezien kwa mentaliteit. Een ober met mondkap, maar dan wel over mensen buigen om te bedienen.

Kennis die als epidimoloog in Istria werkt vandaag gesproken, die is niet al te optimistich.

Wat lokale kennisen lijken vreemd geinformeerd, de conspiracy theories lijken hier behoorlijk te gedijen.

Bommelen's schoonmoeder is snorreloos gelukkig, wethouder!

 

+1/-0

Hier een teken van leven uit het land van Melk & Honing: South Australia. We hebben hier eigenlijk erg weinig last van alles gehad. Slechts 450 gevallen (of zoiets) en 4 doden. Onze premier gooide als eerste de grenzen dicht, verplichte quarantaine in hotel van 2 weken (nu uit eigen zak betalen, eerst betaalden de belastingbetaler het). Politie en beveiliging bij die hotels, geen kip die er in komt. Goed geregeld hier, meeste dingen zijn alweer open, mensen houden zich aan de regels (en momenteel al 3 weken geen Corona hier - de enige gevallen die we hier in 2 maanden gehad hebben zijn expats die terugkomen). In Victoria (onze buren) daarentegen is het een grote bende. Totaal mismanagement van de overheid en nu elke dag honderden gevallen erbij (o.a. door particuliere beveiligers die lekker gingen sexen met de dames die in quarantaine zaten). We hebben de grenzen dicht gegooid en het leger staat ook bij de grenzen. Zo houden we heb buiten de deur. Probeer je de grens over te komen, meteen 1000 dollar boete. Probeer je het nog een keer, lekker de gevangenis in. Korte metten hier, daar houd ik wel van.

Groeten,

Forza :psv Down Under

 

+1/-0

Bericht gehad dat op mijn vlucht vorige week twee rijen voor me een persoon positief is getest. Het risico is blijkbaar minimaal dat ik besmet ben gezien de afstand en het feit dat iedereen mondmaskers droeg. Quarantaine is in zulks geval niet vereist. Goed dat ik toch de test heb afgenomen (met negatief resultaat). Schijnbaar is het heel normaal dat op vluchten met grote carriers er een paar positief testen.

Wel niet goed dat dat pas een week later naar buiten komt. Dat is natuurlijk veel te laat. En dat is dus het probleem. Je moet dat veel eerder flaggen.

 

+1/-0

Is er in deze coronatijd nog iemand die post in een kliko voor de deur bij de tandarts in Nuenen?
Door het gedonder spreek ik mijn informatiebron momenteel zelden. Maar er zal toch wel iemand zijn die hier of daar iets opvangt van de tamtam? :denk :denk

 

+1/-0

Het is stil op de tam-tam en tom-tom.

Maar forgiver, Boomgordel, Opipo, en BosLachnie zijn denk ik niet de verdedigers die het geheim van der Schmidt zullen kunnen doorgronden.

Herr Roger zal daar snel achterkomen, dus het vizier staat vermoedelijk op een LB en op CV.

Overigens zeer jammer dat we Rodriguez niet hebben kunnen behouden. :\(

 

+1/-0

Je de knot had echt een hele mooie bouwsteen geweest! Ik ga er van uit de Denzel in distress ook nog gaat en dus kom je gewoon op een compleet nieuwe laatste linie incl de kiepert (die bij B O M M E L E N altijd alleen voor spek en bonen mee doet overigens)
Dat is geen kattenpis, zoals ziener Tonnie zou hebben gezegd :schrik :denk :denk :kwaad :kwaad :huh :huh :slaap

Misschien zijn er in de Schmidse nog een paar ijzers in het vuur maar de tijd tikt en the plot is thickening, wat gij Klumpke?!
:schrik :denk

 

+1/-0

12 september is nog ver weg.
Het zou pas erg zijn als de klok niet meer tickening was.
Zoals het klokje thuis tikt tikt het het best.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Hoe komen de oude jongens de [s]hongerwinter[/s] corona crisis door?