Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41

We hebben al 2 keepers!

 

+1/-0

Als we de geruchten waar kunnen maken, ben ik toch wel blij. Maar zal wel een dode mus worden (zowel wat betreft inkomende als uitgaande transfers).

De Jong, Simic, Marlon, Savio, nog een middenvelder.

Sowieso lijkt de Eredivisie zich als geheel te versterken.

 

+1/-0

De geluiden en gedachten over de vervanger van Gotze worden sterker: Xavi Simons nu in beeld kennelijk. Dan is er ook nog wethouder's PL man. En waarom niet denken aan Andreas Pereira? En wat als Wijnaldum open staat voor een terugkeer naar de eredivisie?

Desondanks is, zeker nu Maxi weg is, het belangrijkste dat er gauw een klasse spits er bij komt.

 

+1/-0

Onze kiepert niet echt getest maar er staat echt een kerel...en...ik heb bij die anderhalve hoge bal al genoeg gezien, die durft te komen :ja
Madueke ongelofelijk dreigend, ongelofelijk slordig, ongelofelijk egoïstisch.
Verder natuurlijk nog weinig zinnigs te zeggen na zo een eerste helft met een fantasieopstelling.

Overigens, B O M M E L E N, de PL man zou wel perfect passen in het plaatje lijkt me :ja :ja

 

+1/-0

Zolang de PL man geen PM man wordt bestaat hij niet...

@BOMMEL: Is Xavi Simons een middenvelder voor MPNA?

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 25 juni 2022, 18:16:48.

 

+1/-0

Poeh ik weet te weinig van Simons en van Ruud's 4-3-3 om daar echt iets zinnig op te antwoorden SKERLA. Iig geen man voor in de pna.

Hoe stond het vandaag trouwens in de eerste helft? Was het mpna? waar stond van Ginkel?

 

+1/-0

vGinkel was pna, Saibari rechts, Veerman links.

 

+1/-0

Jarrad Branthwaite (19) wordt genoemd als mogelijke versterking. Talentvolle centrale verdediger van Everton. 1.95m lang. Speelde vorig jaar 6 competitiewedstrijden voor Everton. Scoorde tegen Chelsea. Werd eerder verhuurd aan Blackburn. Debuteerde vorig jaar voor Engeland -20.

Heeft iemand deze Brandweer zien spelen?

 

+1/-0

Nee. Maar als Lucky ass blijft, Hoever er al bij is gekomen (kan op RCV), Rambo terugkomt, Seelt best OK lijkt, en Marlon wellicht nog komt, hebben we dan nog wel een 6e vervanger van Teze op RCV nodig? :denk

Anyway, de geluiden en aanpak spreken wel ambitie uit hoor, en er lijkt goed en creatief nagedacht over huurconstructies waar we ook wat aan gaan overhouden.

Plus we lijken met o.a. Bakayoko, Vertessen, Ledezma, Saibari, Oppergard, Fofana, Seelt, Sealy, en Sambo behoorlijke wat blikken talent open te kunnen trekken waar nodig, waardoor we nu al redelijk goed in de breedte zitten.

Ben trouwens benieuwd of Simons (normaliter meer aanvallende middenvelder) ook als optie in de spits wordt gezien.

 

+1/-0

Xavi Simons. Als dat nou eens een kruising zou zijn tussen Xavi en Timmy Simons. :B

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

B O M M E L schreef op 26 juni 2022 om 14:06:

(...)
Plus we lijken met o.a. Bakayoko, Vertessen, Ledezma, Saibari, Oppergard, Fofana, Seelt, Sealy, en Sambo behoorlijke wat blikken talent open te kunnen trekken waar nodig, waardoor we nu al redelijk goed in de breedte zitten.Ik vond Ledezma gisteren aardig ballen. Had een paar prima passes/steekballen.

 

+1/-0

Ik denk dat Simons met name als buitenspeler gezien wordt door Van Nistelrooy. Die staan namelijk overwegend laag en aan de lijn geplakt, vermoed ik. Wanneer de backs in balbezit knijpen kunnen spelers als Veerman (met goed schot) opschuiven en komt er een directe pass vrij van centrale verdediger naar buitenspeler. In dat profiel past Marlon ook. Net als Savio. Doan past niet echt; verbaast me niet wanneer die vertrekt (of zich moet richten op middenveldpositie). Max ook niet overigens. Mijn gevoel zegt dat Van Nistelrooy op middenveld 2 spelers met goed afstandschot wil.

Simons is wel profiel Götze trouwens maar sneller. Wel met alle druistigheid van een talent.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Die staan namelijk overwegend laag en aan de lijn geplakt, vermoed ik.Dat is de vraag. Ruud gaf gisteren een duidelijke instructie aan de linkerflank: Max hoog en Bakayoko aan de binnenkant.

Ik weet natuurlijk niet of dat een tactische aanpassing was op de standaard tactiek, of dat ze aan de standaard tactiek herinnerd werden.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » OJK transfergeruchten topic (groot uiteraard)