Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Die Euro-parade

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12

Ik vond Mwene een van de betere eigenlijk.

 

+1/-0

Mkweenie speelde een prima rol in defensief opzicht, aanvallend heb je er geen drol aan.
Maar ja, buiten Vertessen...aan wie wel?! :C

 

+1/-0

Niemand eigenlijk, armoe troef. Doan deed het nog wel aardig.

 

+1/-0

Heb er wel vertrouwen in vanavond.

Veelal via de kleine mennekes bij ons (Mauro, Goetze, Doan) gaan al combinerend wel door Sturm Graz heen tikken vermoed ik, en Vini geeft een aanspeelpunt voorin.

 

+1/-0

Het is de dood of de gladiolen vandaag. Zien of de spelers dat onverbiddelijke op het veld ook laten zien.
Ik hoorde Got(t)ze zeggen dat ze de druk nodig hebben. Eens zien of we niet vloeibaar worden maar een solide pot op de mat leggen.
Er zijn een aantal spelers die afgeservet/veerd waren voor de basis maar nu toch van het servet naar het tafelkleed kunnen.
Ik ben heul benieuwd te zien of ze het inderdaad kunnen.

 

+1/-0

Den Doan en Gutti maken het zover waar! :ja

 

+1/-0

Bruma en Mauro ook. We hebben opeens een fatsoenlijke ondergrens. Nou de bovengrens vaker raken.

 

+1/-0

Absoluut! En ik vind Propke bijvoorbeeld zwak invallen. Ben fan van hem maar hij en in mindere mate spelen als gearriveerde vedettes....waar de B keus in dienst van het elftal gewoon keihard werkt en solide speelt.
Mooi dat we nu al potten binnen gesleept hebben die potentieel het moreel zwaar hadden kunnen ondermijnen, waar je nu juist weer vertrouwen tankt :ja

 

+1/-0

Maar goed, de beste wissel so far is het feit dat den Zaaf niet in de spits loopt!
Zo precies niet het type spits wat dit elftal nodig heeft.
Vini is voetballend ook niet sterk maar hij is een handvol werk voor de centrale verdedigers, houdt diepte in het spel, is aanspeelbaar met de rug naar het vijandelijke doel toe en heeft wél oog voor positie. Zowel van zichzelf, als in de ruimtes die hij moet creëren voor anderen.
Dat we een spits met eigenlijk redelijke beperkingen al zo een verademing vinden zegt wel veel.
Maar misschien zit het wel in het feit dat hij geen last heeft van zijn ego en eigen drang en echt in dienst van het team wil spelen.
Ik ben blij met de totaal andere manier van spelen die het teweeg heeft gebracht en zie andere spelers profiteren van het feit dat hij verdedigers bindt en niet als een fladderaar maar zomaar random ergens rond dartelt. En daarbij zoals den Zaaf dus niet juist de verkeerde keuzes daarin maakt.

 

+1/-0

Prima verwoordt wethouder.

Vini vidi kapstokkie.

 

+1/-0

Precies, maar zou Luuk de Jong dan in hindsight niet ook een prima optie zijn geweest?

 

+1/-0

Dat denk ik wel klumpke. Of nog beter: Dessers. Maar nou hoeft dat allemaal niet meer zo.

Overigens: weet niet wat jullie hierover denken, maar wat mij betreft blijft het blok Guti - Sangare voorlopig staan (in de basis opstelling).

van Ginkel kan dan wat rust (blijven) pakken om de tweede seizoenshelft weer het nivo van het begin van het seizoen aan te tikken. Propper zal denk ik moeten wachten op een moment/mogelijkheid zoals Guti die nu heeft gepakt, en er dan ook echt staan. Of iig echt wat brengen als ie invalt.

Mocht Goetze geblesseerd/vermoeid raken, dan zie ik in Den Doan inmiddels wel een redelijk waardige vevanger voor zijn rol.

Dit bericht is gewijzigd op 26 november 2021, 15:10:58.

 

+1/-0

Ik was een warm pleitbezorger van het halen van jumping.
PSV heeft dat dus ook wel geprobeerd maar de reden waarom het niet lukte is bekend.
Blijft zonde.
Vini is in mijn ogen toch een beetje een noodgreep. Eigenlijk had ik intussen mijn hoop op Maxi den urste gevestigd, maar diens fysiek lijkt gewoon niet geschikt voor topsport.
Hoe dan ook gedijt het elftal veel beter met een spits die als spits speelt en niet met een boselfje wat rondfladdert en meent dat hij voetballend het elftal overal moet helpen maar daarmee het tegengestelde deed.
De lichtvoetigen in de selectie hebben belang bij een speler die ze in kunnen spelen met de rug naar het vijandelijke doel, die ruimte creëert voor de echte voetballers en die verdedigers weg houdt uit de ruimtes waar de lichtvoetigen het beste in hun spel komen.

Maar het was ook mooi geweest als we de kopsterkte van jumping daar aan hadden kunnen koppelen. Want Vini heeft wel wat lengte maar is geen sterke aanvallende kopper

 

+1/-0

Misschien wel de beste 30 minuten onder Jantje. En wederom in de tweede helft het bekende terugvallen en daarmee gepaard gaande puntverlies.
Alle hoge ballen vanaf de zijkant zijn met Drommelsch op doel een bovengemiddeld risico op tegendoelpunten.
Enfin, de schade is in deze zware week wat mij betreft te overzien. Want ondanks ons puntverlies onder het vergrootglas gaat, is de euforie in kabouterland een terugkerende valkuil voor hen.
Met andere woorden, den Showvink heeft nog lang niet gezongen.

 

+1/-0

Oh ja, verkeerde topic, ging over de Heerenveen match.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 ... 8 9 10 11 12

PSV Forum » Oude Jongens Krentenbrood Forum » Die Euro-parade