Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Sam Lammers

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 29 juni 2021 om 16:46:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 29 juni 2021 om 13:41:

Lammers is ook geen Slot spits overigens en met Til hebben ze al die loper op 10. Ik vind het geen goede combi.Hier ben ik benieuwd naar de onderbouwing. Juist de combinatie Lammers (tweebenig aanspeelpunt) & 'loper' Til zie ik wel als geschikte combinatie namelijk.

Verder voldoet Lammers inderdaad niet & hoeft daarom ook niet terug te keren.Wat Slot bij AZ deed was zorgen dat je de bal zo snel mogelijk terug hebt en dan met 1 a 2 passen Boadu wegsteken. Lammers kan wel goed druk zetten volgens Faber dus dat helpt wel maar ik vraag me af of hij wel makkelijk genoeg scoort en of hij in de omschakeling wel goed genoeg is.

 

+1/-0

Pakt inmiddels zijn doelpuntjes mee voor Frankfurt. Speelt ook geregeld. Benieuwd of hij deze lijn doorzet.

 

+1/-0

Erg jammer data hij niet meer bij PSV speelt. PSV mist een voetballende spits. Altijd fan geweest van Sam maar weet dat meningen erg verdeeld waren.

 

+1/-0

Ben ook altijd wel een fan van Sam Lammers geweest, het enige probleem met Lammers was dat ik de absolute wil om te winnen bij hem miste.

Komt deels misschien ook wel doordat hij in de jeugd veel als middenvelder heeft gespeeld, daardoor mis ik dat echte 'killer-instinct' bij hem. Krijg je d'r denk ik ook niet meer in...

Ik hoop uiteraard wel dat hij het 'red' in het buitenland, zou een goed visitekaartje zijn voor de jeugdopleiding van PSV.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

PSV Forum » Historie » Sam Lammers