Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Overige oud-spelers die nog spelen

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik dacht eigenlijk dat er al zo'n topic bestond van oud-spelers die nu ergens anders spelen. Los van de individuele topics zoals voor Mertens of Depay.
Een los topic is wat te veel eer voor een Alexander Boljevic die afgelopen donderdag inviel bin Standard Luik in de 70e minuut of een sloban rajkovic een helft meepakte voor Lokomotiv Moskou tegen Bayern in de champions leaque.
Iemand nog andere oud-spelers gezien die ook nog actief zijn?

 

+1/-0

Ik zapte van de week toevallig langs Cincinatti met een Eredivisiereunie met onder andere Stam als coach en Locadia en Siem de Jong als oud-PSV'ers. Echt goed was het allemaal niet.

 

+1/-0

Dit vind ik altijd lekkere topics! Om maar even een oude held uit de oude doos te halen:

- Kone, die over twee weken alweer 37 wordt, speelt nog altijd. Hij is tegenwoordig invaller bij Sivasspor, maar z'n eerste twee jaar bij Sivasspor gewoon nog basisspeler. Als die jongen toch iets kalmer voor de goal was geweest.. 140 goals in 19 seizoenen profvoetbal als spits zegt natuurlijk genoeg. Alsnog een mooie carriere gehad natuurlijk: PSV, Sevilla, Everton o.a. op z'n palmares.


Vind ook leuk om af en toe te kijken waar (voormalig) toptalenten terecht zijn gekomen:

- Scamacca, onze nieuwe Zlatan, heeft ondertussen alweer vier Italiaanse clubs en PEC versleten in de 3.5 jaar dat die vertrok. Kende een goed seizoen in de Serie B met Ascoli en scoorde er op los bij Jong Italie, waardoor die in verband werd gebracht met een miljoenentransfer naar o.a Milan, Inter en Braga. Het werd uiteindelijk Genoa, waar hij voornamelijk op de bank zit.

- Beto da Silva. Nog zo'n spitsje waar iedereen gelijk enthousiast van werd, inclusief ik. Vertrok ook in januari 2017 en heeft sindsdien 6 (!) clubs verslepen in Brazilie, Argentinie, Mexico, Spanje en Peru. Scoorde maarliefst twee goals in die 3.5 jaar tijd.

- Boris Cmiljanic, alweer een spits :) Speelt ondertussen bij de B-ploeg van Slovan Bratislava. Man, wat had die gast een techniek voor zo'n lange kerel.

- Het gaat van kwaad naar erger: Ruben Bentancurt, onze nieuwe Cavani. Vertrok 6.5 jaar geleden voor 1.5 mil naar Atalanta en versleet sindsdien 10 clubs. Kwam in totaal tot 16 goals voor die 10 clubs.

- Om dan maar met een middenvelder te eindigen: Leandro Fernandes. Denk dat een boel PSV-fans het jammer vonden toen hij naar Juve vertrok, leek toch een van de grootste talenten uit die lichting te zijn. Kon natuurlijk niet aanhaken bij Juve, speelde nog vijf potjes op huurbasis voor Fortuna en is nu reserve bij Serie B-ploeg Pescara.

Conclusie? Laten we aub geen jongen spitsen uit het buitenland meer halen :)

 

+4/-0

Manolev scoorde onlangs voor de nummer 3 van de 2e divisie van Bulgarije

 

+3/-0

Zag net de verjaardagswensen van PSV voor Dszudzsak, was even nieuwsgierig naar waar hij nu speelt.

Ondertussen 34 jaar en teruggekeerd bij z'n jeugdliefde Debrecen in Hongarije. Op zich een mooi verhaal, echter speelt die (voormalig) topclub tegenwoordig op het tweede niveau. Gaf de laatste vijf wedstrijden overigens zes assist, dus die geweldige traptechniek is die nog niet verloren :)

Eeuwig zonde dat die zo'n 'matige' carriere heeft gehad na PSV: vier jaar in Rusland, vier jaar in de zandbak en nog een jaartje Turkije. Binnengelopen is die natuurlijk wel, maar dit was toch een speler voor clubs in de categorie Valencia, Sevilla, Benfica etc.

 

+2/-0

Ja, beetje als Kezman. Niet echt een spreekwoordelijke nachtkaars maar ook niet heel verheffend.

Scamacca opnieuw in belangstelling van Milaan zag ik.

 

+1/-0

Scamacca onder de vleugels van Zlatan, prachtig. Sassualo zou blijkbaar zo'n 20 a 25 miljoen vragen, flink bedrag voor een 22-jarige spits die in 21 wedstrijden op het hoogste niveau (Eredivisie en Serie A) tot 2 goals kwam. Heeft in de Serie B en met Jong Italie natuurlijk wel indruk gemaakt.

Hopelijk heeft PSV nog een doorverkooppercentage bedongen, want hij vertrok destijds zonder slag of stoot, althans zo leek het. Zal vast last van heimwee hebben gehad, want volgens mij had PSV wel vertrouwen in zijn kwaliteiten.

 

+1/-0

Volgens mij zit die Scammacca ondanks alle geruchten toch nog steeds bij dezelfde club.

Wie ook nog bij dezelfde club zit is Locadia. Maar zit blijkbaar meer op de bank dan hem lief is. Maar van Brighton naar Cincinatti naar Emmen...? Dat gaat niet helemaal goed

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Arriba Atiba schreef op 02 februari 2021 om 15:12:

Volgens mij zit die Scammacca ondanks alle geruchten toch nog steeds bij dezelfde club.

Wie ook nog bij dezelfde club zit is Locadia. Maar zit blijkbaar meer op de bank dan hem lief is. Maar van Brighton naar Cincinatti naar Emmen...? Dat gaat niet helemaal goedInderdaad, erg apart. Voor PSV was het een degelijke spits, al was 17 miljoen wel echt de jackpot destijds. Hij kon redelijk afwerken en had een goed fysiek, maar z'n handelingssnelheid was zelfs in de ED te laag. Maar banken bij een MLS-club is dan weer wat anders. Die jongen zou bij een Vitesse toch gewoon zo in de basis staan?

 

+1/-0

Dat was op zich voor alle partijen wel mooi geweest. Locadia zou zich als geboren Emmenaar weer een half jaartje in de kijker kunnen spelen en Emmen heeft zijn benodigde balvaste spits binnen. Als je de verhalen leest had hij er zelf wel oren naar, alleen zijn zaakwaarnemer niet.

 

+1/-0

Ah, was me even ontschoten dat hij uit Emmen kwam. Dat maakt het iets verklaarbaarder

 

+1/-0

Oud PSV-er Rai Vloet is opgepakt voor een ongeval waarbij een 4-jarige om het leven kwam.

 

+1/-0

Vreselijk. Een kind van 4, wat een ramp. Vreselijk dat dit soort dingen gebeuren, zo zinloos, zoveel leed...

 

+1/-0

Onder andere twee goals van Sainsbury (tegen Derijck), een hattrick van Danjuma (als hij als oud-speler telt) en een belangrijke gelijkmaker van Brenet dit weekend.

 

+1/-0

Volgens die website speelt Csaba Feher op zijn 46e nog steeds bij Unione FC Budapest :schrik

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

10.Diego schreef op 21 februari 2022 om 14:14:

Volgens die website speelt Csaba Feher op zijn 46e nog steeds bij Unione FC Budapest :schrik


Daar schrok ik eerst ook van, maar dat is een lager niveau in Hongarije. Er spelen zelfs een aantal spelers die ouder zijn.

Edit: de website die op die site staat naar de club bestaat niet eens en zo te zien waren ze alleen maar in de picture vanwege een bekerwedstrijd in 2019.

 

+1/-0

Az-fc twente 0-1
Joshua Brenet doet het weer!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

the alchemist schreef op 13 maart 2022 om 21:23:

Az-fc twente 0-1
Joshua Brenet doet het weer!En als je Max nu ziet spelen verlang je bijna terug naar Brenet

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Historie » Overige oud-spelers die nog spelen