Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Pablo Rosario

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10

Waarom zou Mauro niet op die positie spelen? Voor de aanvallende posities komt Mauro creativiteit tekort. Ook zie ik niet in waarom Propper en van Ginkel niet samen kunnen spelen. In de Eredivisie moet dat makkelijk kunnen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pieterfvd schreef op 24 juli 2021 om 08:33:


Mauro is net verlengd. Met Thomas zijn ze bezig om te verlengen. Propper gehaald. Boscagli verlengd die er kan spelen.


Met onze kopkracht komt het wel goed zo te lezen ;)

 

+1/-0

Ziggo Sport haalt Frans voetbal binnen.

Het Rosario effect is gelijk duidelijk. ;)

 

+2/-0

"Zondagavond werd al duidelijk dat Nice een bod van meer dan vier miljoen euro had gedaan. PSV gaat waarschijnlijk nog een stuk meer overhouden aan een transfer. De club wilde in onderhandelingen nog enkele miljoenen meer bedingen en lijkt daarin te gaan slagen. De exacte bedragen worden pas later bekend"

Als ze rond de 7 miljoen uitkomen is dat meer dan een goede deal.
Ooit gehaald voor minder dan een half miljoen.
Bovedien wilden vele hier hem maar al te graag gratis wegbrengen.....

Kwam te kort voor PSV, maar nooit een wanklank laten horen. Het gaat je goed Pablo!

 

+1/-0

Daar kan ik me ook wel in vinden. Heeft echt wel een goede periode gekend, maar al met al wat het toch te weinig. Maar inderdaad; het beste.

 

+1/-0

Traint al mee daar, dus done deal.

 

+1/-0

Succes Pablo!

Hopelijk kan je bij je nieuwe club rekenen op meer waardering!

groet

 

+2/-0

Het ga je goed Pablo, ik heb je veel vervloekt maar overall had je meer krediet verdiend.

Succes in Nice!

 

+1/-0

Speelt met Dolberg even de kampioen van Frankrijk van het veld.

 

+2/-0

Maakt regelmatig zijn opwachting in de basis. Nooit zien spelen maar is wel een goed teken

 

+1/-0

Speelt nagenoeg alles bij Nice. En staan inmiddels zelfs op plek 2. Doet het gewoon boven verwachting. Ik vraag me af of Rosario naast een Guti ook beter tot zijn recht zou zijn gekomen.

 

+1/-0

We hebben 3 jaar lang Rosario gezien, hoe kun je nu nog twijfelen of hij bij PSV, onder de situatie die we hadden, veel beter had gekund.

We hebben 6 miljoen gekregen voor Rosario die we hebben besteed aan Veerman. Als dat geen giga upgrade is weet ik het ook niet meer. Ik mis Rosy geen moment.

 

+4/-1

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 24 januari 2022 om 11:10:

We hebben 3 jaar lang Rosario gezien, hoe kun je nu nog twijfelen of hij bij PSV, onder de situatie die we hadden, veel beter had gekund.

We hebben 6 miljoen gekregen voor Rosario die we hebben besteed aan Veerman. Als dat geen giga upgrade is weet ik het ook niet meer. Ik mis Rosy geen moment.Ik had Rosario wel willen zien naast Guti. Hij speelt in Frankrijk nagenoeg alles in een competitie die ik hoger aansla als de eredivisie.
Veerman is de vervanger van Propper. Zou in mijn ogen ofwel op tin moeten komen te spelen ofwel naast een type als Koopmeiners.

 

+1/-0

Doe mij maar gewoon Sangaré naast Guti; Rosario mis ik qua voetbal echt geen moment.
Leuk voor hem dat hij het goed doet daar bij Nice; geen kwaad woord over hem, hij heeft ook nooit geklaagd in zijn tijd bij PSV en altijd zijn best gedaan.

 

+4/-0

Het verbaast me niet dat Rosario het goed doet bij Nice. Die jongen heeft echt wel specifieke kwaliteiten die die zeer nuttig kunnen zijn voor een team. Ik denk alleen niet dat het er bij PSV nog uitgekomen was. Soms is het voor een speler goed om bij een andere club in een andere competitie opnieuw te beginnen. Ik denk dat het voor Rosario en PSV allebei goed is geweest dat hij naar Nice is gegaan.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 26 januari 2022 om 10:42:

Doe mij maar gewoon Sangaré naast Guti; Rosario mis ik qua voetbal echt geen moment.
Leuk voor hem dat hij het goed doet daar bij Nice; geen kwaad woord over hem, hij heeft ook nooit geklaagd in zijn tijd bij PSV en altijd zijn best gedaan.Sangare vind ik ,op dit moment ,ook beter naast Guti als Rosario. Mijn punt is dat als hij naast een voetballende middenvelder had gestaan, hij beter tot zijn recht was gekomen.
Ik vind dat in een ideale situatie je een links en een rechtsbenige centrale middenvelder moet hebben achter de "10". Ik had een terugkeer van Hendrix bij PSV wel begrepen. Achter Guti. Op rechts zou je dan Sangare en Veerman hebben.

 

+1/-0

Hendrix en Rosario was het gewoon allebei niet bij PSV. Ze brachten weinig extra's en maakten, zeker Pablo, teveel gevaarlijke fouten. Natuurlijk kan het zijn dat een speler die bij PSV niet helemaal uit de verf komt, ergens anders wel slaagt. Dat hebben we wel vaker gezien, bijv. ook met Marcelo (de verdediger). Guti is een speler die er nu in staat, maar dat is bij gebrek aan beter en niet omdat hij het nou zo fantastisch doet. Sangaré is een speler die ook wel eens iets doms doet, maar waarvan je in ieder geval heel goed weet waarom hij erin staat.

Ik gun Pablo het beste, en vindt het leuk om te zien dat hij het goed doet bij Nice (doet tenminste nog één van onze uitgaande transfers het bij zijn nieuwe club beter dan verwacht). Maar ik ben blij dat hij en Jorrit niet meer bij ons spelen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10

PSV Forum » Historie » Pablo Rosario