Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 45 46 47 48 49 50 51 52

Verbaast me sowieso dat hij zo n auto gewoon op straat parkeert, woont hij zo eenvoudig dan ?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Voorwaarts schreef op 29 september 2022 om 09:43:

Wat schieten we met het in stand houden van deze onzinnige discussies op? Beter te concentreren op de toekomst van PSV en het aandragen van zaken die hout snijden. Zeker gezien de belangrijke fase waarin we zitten met het oog op de toekomst. In december bij het afscheid van Ihattaren bij Ajax kan ieder nog een keer zijn zegje doen, maar deze huidige discussie is zo doelloos/nutteloos.Je hoeft het niet te lezen he?

 

+5/-2

Lees net weer ergens (ok wel een beetje vage site, maar werd om een of andere reden aanbevolen voor mij door Google) dat zijn huwelijk alweer voorbij is ? Wat is er toch met die gozer, echt dieptriest.

 

+1/-0

Misschien mocht hij niet naar McDonalds van haar?

 

+1/-0

Nu nog 3 kinderen bij 3 verschillende vrouwen en hij kan de stereotype bingokaart afvinken.
O nee, dan mist er alleen nog een veroordeling. Zal vast ook niet lang meer duren.

 

+1/-1

Misschien is het de nieuwe Andy van der Meijde.

 

+1/-0

Ik vind het persoonlijk erg triest om te zien hoe Mo op dit moment zijn leven leeft. Als voetballer bij zijn huidige club gun ik hem helemaal niets, maar als mens (of als ie naar het buitenland gaat om te voetballen) wel. Ergens vind ik het ook confronterend hoe het overlijden van een ouder invloed kan hebben op een kind. Ik ben zelf vader en ga niet ontkennen dat ik me ook wel eens zorgen maak over de toekomst van mijn kinderen. Stel dat mij of vriendin iets overkomt, hoe reageren kinderen daar dan op? Mo is een puber en wordt op geen enkele wijze bijgestuurd. Het is echt heel sneu om te zien maar tegelijkertijd ook een keiharde afspiegeling van onze huidige maatschappij.

 

+2/-0

@PFL_STEIN_CITY: Grotendeels eens met je verhaal maar Mohamed werd bij PSV wel degelijk bijgestuurd, er is echt zo veel geprobeerd om hem te helpen maar hij wilde zelf gewoon niet. Ook nu bij Ajax zullen ze vast wel hun best gedaan hebben om hem op het rechte pad te krijgen, zij hebben immers ook niets aan een Mo in deze "vorm".

Hij moet zelf ook willen en God/Allah/whatever op z'n knietjes bedanken dat hij het talent heeft/had. Hij verdient bakken met geld en kan een leven leiden waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Hij kiest er ZELF voor om dat kapot te maken ("niemand maakt hem kapot";).

Ik denk niet dat je daar de maatschappij de schuld van kan geven.

 

+3/-0

Eens met Janvs. Zijn clubs hebben hem voldoende ondersteuning en hulp geboden. Dat dat dan in zijn omgeving van vrienden en familie niet gebeurt, dat is treurig, maar zeker niet 'een afspiegeling van de huidige maatschappij'. Over afspiegeling gesproken, misschien moet hij zelf maar eens een hele grote spiegel aanschaffen!

Verder kan ik alleen maar hard lachen om het feit dat hij als voetballer volledig aan de afgrond staat.

 

+2/-0

Ik vind het wel een afspiegeling van de maatschappij. Agree to not agree! Het is namelijk een probleem dat wanneer in (allochtonen) gezinnen de vader wegvalt, kinderen vrij spel lijken te hebben. Ik kom dat regelmatig tegen in mijn werk c.q. krijg dat terug. Dat baart zorgen. Vanuit de omgeving van Mo is er niemand meer die grip op hem heeft. Dat is een direct gevolg van het wegvallen van zijn vader. En ja, als vader vraag ik me ook wel eens af wat het met mijn kinderen zou doen als ik in hun pubertijd zou wegvallen. Ik lig er overigens niet wakker van maar het passeert mijn gedachten wel eens. Ons sociale netwerk is goed, maar in sommige gezinnen dus niet. Koppel daar een godsvermogen aan geld aan (voor jezelf maar ook voor je naasten; die profiteren keihard mee) en problemen loeren om de hoek. Dat zie je dan ook.
Maar goed, dat staat los van de inspanningen van PSV (en waarschijnlijk andere clubs). Die hebben inderdaad alles gedaan en behoorlijk geïnvesteerd in begeleiding etc. Maar dat bedoelde ik dus niet. Het blijft spijtig van zijn talent.

 

+1/-0

Laten we ook even eerlijk zijn, men kijkt nu alleen nog steeds naar deze jongen om omdat hij zoveel talent heeft en dus heel veel geld waard kan worden. Ieder ander was allang aan de kant gezet. Het gaat niemand om de mens Mohamed, het gaat uitsluitend om de waarde van de voetballer Ihattaren. Is dat nu echt zoveel beter dan hoe zijn ''foute'' vrienden ertegenaan kijken?

 

+1/-0

En daar is dan het langverwachte bericht, Mo-tje wordt teruggestuurd naar Juventus.
Heeft hij toch heel erg netjes ook dat weer verkloot.
Afgelopen jaar zag je daar exact hetzelfde als jaren bij ons, groot deel geloofde dat het ging lukken met pamperen en plezieren en weet ik wat voor speciale privileges.
Alles had onze clup fout gedaan en lag allemaal aan ons dat die ontspoorde.
Hij moet de ogen uit zijn kop schamen hoe hij met zijn gegeven talent omspringt.
Zoals een wijs man ooit zei: Die zien we nooit meer, terug.

 

+6/-0

Wordt een leuk CV...

Na PSV bij Juventus, Sampdoria en 020 in totaal tot 1 wedstrijd totaal gekomen...

 

+1/-0

Hij duikt misschien op latere leeftijd misschien nog een keer ergens op en gaat verdienstelijk spelen in de subtop. De andere kant is dat hij zichzelf helemaal kapot maakt en nog dieper in de problemen raakt.

 

+1/-0

De suptop van de derde klasse zaterdag?

 

+1/-0

Wellicht Royal Antwerp? Terug bij Van Bommel?

Zou me niks verbazen als ze dat daar gaan proberen. Die proberen het ook met vieze Marcie.

 

+1/-0

Het is erg gênant dat ajax hem al weer de laan uit stuurt. Het was allemaal de schuld van PSV en in het bijzonder Schmidt dat Ihattaren niet tot bloei kwam. Zowel in de media als op social media kregen PSV en Schmidt er van langs. Bij ajax zouden ze wel even laten zien hoe een professionele organisatie met zo'n jongen omgaat. Binnen no-time was hij topfit en na een paar mooie acties bij jong ajax was het duidelijk: er is weer een nieuwe cruijff geboren, die voor 100 miljoen verkocht gaat worden. Hij moest nog 2 ballen goed aannemen en Van Gaal had hem geselecteerd voor het Nederlands elftal. Want dat zijn de criteria voor selectie als je drie sterren op je borst draagt.

Diep en diep triest was zijn invalbeurt tijdens de bekerfinale. Dat verwijt ik hem zelf niet, maar Ten Hag wel. Er was maar één reden om hem in te brengen en dat was om PSV te jennen. Heel kinderachtig. En dan de hamvraag: hoeveel ajacieden zouden er zijn die in hun carriere meer minuten hebben gemaakt in blessuretijd dan in de reguliere tijd?

Het valt mij op dat de media nu mild is richting ajax die Ihattaren weer terugstuurt. PSV had het heel goed ingeschat, maar dat hoor je nu niet meer. Nee, je hoort nu enkel dat het logisch is dat ajax hem terugstuurt. Erg jammer. Gelukkig is Twitter niet zo vergeetachtig en worden er genoeg mensen fijntjes aan herinnerd.

 

+6/-0

Tja, eerder deed ie dit toch al met een andere ex voetballer? Die hoorde na verloop van tijd ook niks meer volgens mij. Beetje goodwill kweken. Jammer dat het iedere keer gebeurd nadat het helemaal is geëscaleerd

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 45 46 47 48 49 50 51 52

PSV Forum » Historie » Mohamed Ihattaren