Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 61 62 63 64 65

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 22 oktober 2021 om 16:23:

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 22 oktober 2021 om 14:47:

"Ajax speelt voetbal van een andere planeet, Ajax is al bijna de favoriet voor het winnen van de Champions league". Na bijna 1/3 van de competitie staat Roger maar liefst 1 heel punt achter dit wonderteam. Wat een baggertrainer.Vergeet al die droeftoeters niet die beweren dat het seizoen voorbij is als je zondag verliest :DDe wedstrijd zondag is helemaal nog niet bepalend voor de competitie, wat is nu 4 punten, maar je mag natuurlijk wel wat kritsche vragen gaan stellen zoals die of we echt veel vooruit zijn gegaan dit seizoen. Ik denk dat we mogen stellen dat we AZ-uit wel op een heel gunstig moment troffen, ik geloof niet dat we dat met het huidige AZ zouden herhalen. Tja, en als je dan verliest dan is de score uit de toppers in de competitiewedstrijden toch weer marginaal.
Al met al is de terugval van sommige spelers natuurlijk wel zorgwekkend. Madueke, Zahavi, van Ginkel vallen behoorlijk terug, Sangare en Gakpo zitten in de opgaande spiraal.
In hoeverre je dat de trainer aan moet rekenen? Geen idee.
Wel vind ik dat je voorzichtig kunt stellen dat het veelvuldig wisselen om spelers heel te houden weinig brengt. Als je dan ook stelt dat zo geen ritmes en patronen ontstaan zou je hem dat wel kunnen verwijten.
Er zitten ook best goede (delen van) wedstrijden tussen maar waarom is het spelbeeld zo wisselend en spelen we in 1 wedstrijd soms dramatisch en later weer zeer acceptabel? Is dat iets wat we hem aan mogen rekenen?
Als met al zou ik nog even wachten met het openen van de gesprekken om te verlengen en zien of hij het opwaartse lijntje weer kan pakken.
Stevenen we weer af op 15 punten achterstand dan zou ik toch ingrijpen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 22 oktober 2021 om 16:23:

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 22 oktober 2021 om 14:47:

"Ajax speelt voetbal van een andere planeet, Ajax is al bijna de favoriet voor het winnen van de Champions league". Na bijna 1/3 van de competitie staat Roger maar liefst 1 heel punt achter dit wonderteam. Wat een baggertrainer.Vergeet al die droeftoeters niet die beweren dat het seizoen voorbij is als je zondag verliest :D
Dit hoor ik nou al anderhalf seizoen. Totdat we weer op een straatlengte achter staan. Dan zie je ze niet meer.....

 

+2/-0

Zal wel weer complimenten krijgen, maar zoals ik het zie, geef je met intensief voetbal wederom ruimte weg waaruit de 1-0 valt en stort het na rust in, omdat je moe bent.

 

+1/-1

Waarom ga je niet vertragen en inzakken? Die lui waren helemaal niet voornemens vol te gaan aanvallen, ze speelden afwachtend en liet PSV lekker razen. Dat doen ze allemaal, Feyenoord, Monaco en nu Ajax. Het is zo simpel om PSV te verslaan.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 24 oktober 2021 om 18:12:

Zal wel weer complimenten krijgen, maar zoals ik het zie, geef je met intensief voetbal wederom ruimte weg waaruit de 1-0 valt en stort het na rust in, omdat je moe bent.Inderdaad, de naïeve taktiek, plus dat we na anderhalf jaar nog steeds totaal geen samenspel hebben, maakt dat het er vandaag leuk uit ziet, maar je praktisch gezien totaal kansloos bent. Je krijgt elke wedstrijd tig "mogelijkheden", maar de passing is net niet op maat en net te laat. De goals die we maken zijn voor een groot deel op individuele kwaliteit en zelden op teamspel, zoals twee van de goals van Ajax dat wel zijn. De spelers lijken voor het eerst samen te spelen.

Het vreemde is dat ook bij V Bommel, Cocu en Rutten het spel ook matig was. Het lijkt wel iets structureels te zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVRijnwoude schreef op 22 oktober 2021 om 17:12:

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 22 oktober 2021 om 16:23:Vergeet al die droeftoeters niet die beweren dat het seizoen voorbij is als je zondag verliest :DAls ik het goed begrijp is het seizoen nu al verloren, Ajax is niet meer in te halen en we liggen al uit Europa. Bedankt he Roger
Schmidt verliest dik in 2 toppers. Wat natuurlijk niet kan.


AZ, Ajax en Feyenoord moeten alle 3 nog tegen elkaar in december. PSV heeft ze alle 3 gehad. En de achterstand is maar 4 punten. Dus wat dat betreft is er nog alles mogelijk.

Maar het blijft een punt van zorg die toppers.

 

+1/-0

9-0 verloren van Feyenoord en Ajax opgeteld.

 

+1/-1

Nu is de maar vol. 9-0 tegen ajax en feyenoord.

Schmidt en j. de jong wegwezen per direct. Verlaat de club want dat is het beste voor psv.

Schmidt heeft gefaald op trainers gebied en de jong op transfer gebied. Wie heeft bepaald dat vinicius, bruma, max, zahavi, mwene,drommel, van ginkel, mvogo moesten komen.

Waarom scout psv niet meer in zuid Amerika waar is dit mis gegaan met de gouden tijden Romario, Ronaldo, gomes,Alex.

Psv rvc neem een wijs besluit en stuur ze vandaag nog weg aub.

Psv moet nu verder zonder Schmidt en j. De jong. Het seizoen is toch al verloren na deze dramatische week.

Ik heb een seizoenkaart maar ik schaam me dat ik er 1 heb. Wie hem over wilt nemen mag dat. Tarief is bekend op psv site.

Psv schaam je diep.

 

+1/-1

Lekker oprotten dan. Houdoe

 

+3/-1

Schmidt of alex 😝?

 

+1/-0

Ik erger me inmiddels mateloos aan zijn mediaoptredens en dat constante zoeken naar excuses. Natuurlijk zit daar een kern van waarheid in. Maar zou hij het ook niet een beetje bij zichzelf zoeken dat zijn spelers niet fit zijn en die bij Ajax wel?

 

+2/-0

Of gaan we het eens zoeken bij de zogenaamde sterkhouders en grootverdieners die wederom niet thuis geven.
Zahavi, Gotze en Van Ginkel zijn als weken dramatisch en/of totaal onzichtbaar. Sangare is vandaag bij de goals 1e en 4e goals nergens te bekennen.

We kunnen weer allemaal naar Schmidt kijken want ook tactisch schort er op momenten het nodige aan. Maar uiteindelijk is het keer op keer een rendementskwestie en dat is uiteindelijk een kwestie van kwaliteit. Kansen en mogelijkheden voldoende maar er komt totaal niets uit. De manier waarop Zahavi in de eerste tien minuten die bal dramatisch meeneemt, de waardeloze voorzet van Vinicius na die slipper van Martinez, het rollertje van Gotze in de tweede helft en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 24 oktober 2021 om 20:34:

Maar zou hij het ook niet een beetje bij zichzelf zoeken dat zijn spelers niet fit zijn en die bij Ajax wel?Je zit daarmee natuurlijk wel met een aantal factoren. De selectie van PSV is niet bijzonder breed en bij elke niet basisspeler ga je er een redelijke stap op achteruit. Nu mnis je twee spelers door een donderdagwedstrijd (waar vrijwel geen tijd voor herstel is) en dan loop je hier tegenaan.

Je merkt ook dat de fitheid afneemt naarmate de wedstrijd vordert en ook dat is een gevolg van een dinsdag wedstrijd vs een donerdagwedstrijd. Zowel tegen Feyenoord als Ajax vandaag zie je dat. Als trainer moet je daar op inspelen en niet vol gas erin gaan en dus deze open deur intrappen.

 

+1/-0

En laat het nou zo zijn dat Schmidt een flinke vinger in de pap heeft gehad bij het aankoopbeleid.

 

+1/-0

Het is Kamikaze-voetbal. Pompen, pressen en rammen. En dan maar hopen op een vroege goal. Achter ligt ondertussen de rode loper uit. Keer op keer krijgen we daardoor de simpelste goals tegen.

Ook het positiespel is dramatisch. Er wordt eindeloos geploeterd in de as van het veld. De zijkanten en de ruimte achter de verdediging wordt nauwelijks benut. Achterlijn halen, bal terugtrekken, goal. Doelpunten uit het boekje; je ziet het zelden of nooit meer sinds Schmidt trainer is.

De flankspelers trekken steeds de drukte in, naar binnen. Dan wordt het zelfs voor een goalgetter als Zahavi lastig om nog ruimte voor een schot te vinden.

Dit artikel in AD van een maand geleden gaf mij een hoop verklaring voor de huidige situatie. Ik werd vooral getroffen door het volgende, schokkende citaat: “Gewoon een minuut de bal rond laten gaan, passing, positiespel om mensen vrij te krijgen op het middenveld. Dat zie je niet. Vorig jaar zeiden PSV-spelers al dat ze daar onder Schmidt niet op trainen. Omdat het zijn spelopvatting dus niet is.” 👉 https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/bij-psv-gaat-spierballenvoetbal-nog-steeds-boven-positiespel~a0a6fd9a/link

 

+7/-0

Je zou zeggen dat de excuses een keer op zijn, maar nee hoor, elke keer hetzelfde lulverhaal.
Het spel is gewoon naief, alsof je de vorige wedstrijden niet hebt gezien.
Als een kip zonder kop over dat veld draven, smijten met krachten en achterin open huis houden.
Wat een klucht.
De roep om hem de zak te geven snap ik wel, al ben ik er (nog) niet voor, maar wie dan?
Cocu met zijn dodelijk saaie voetbal weer? Moet ik niet aan denken.......
Veel is er niet beschikbaar. Ja, straks Advocaat en Van Marwijk weer maar dat is natuurlijk ook geen optie.
Als je al gaat vervangen, dan denk ik stiekum toch aan Wim Jonk, ook al trainde hij tot dusverre geen topclub.
Ik zou 't wel met hem aandurven. Wel goede kijk op het spelletje.

 

+2/-0

Dat wij ooit Co Adriaanse aan het roer zouden krijgen.....

 

+1/-0

Wolfsburg heeft een nieuwe trainer nodig Ik weet er nog wel eentje. Spreekt de taal ook nog eens vloeiend.....

 

+1/-0

Met de aanstelling van Roger Schmidt en zijn voetbalvisie wist je wat je binnenhaalde.
Het lijkt erop dat zijn visie heilig is maar dit een onmogelijke visie aan het worden is met de spelers die hij momenteel terbeschikking heeft.
Op Gotze na en misschien Gakpo en Madueke heb je spelers nodig die snel kunnen denken en snel kunnen handelen, overzicht hebben en de juiste keuzes kunnen maken.
En dat geldt vooral in de afrondende fase rondom de 16.
In het begin van het seizoen was het fris en fruitig, maar nu kunnen de spelers dit niet meer opbrengen en dat zie je terug aan het hoge aantal tegengoals.. Weinig goals voor en de resultaten.
Roger lijkt me geen man die zijn visie totaal overboord gaat gooien.
De hele club inclusief aankoopbeleid is nu op deze visie afgestemd.
Ik vind dat Psv een heel behoorlijke selectie heeft en dat je met deze selectie en zeker in de eredivisie veel makkelijker je wedstrijden kan en moet winnen.
Ook het aantal tegengoals is Psv onwaardig, 17 goals in 10 wedstrijden eredivisie, als je dit zo beetje doortrekt kom je uit na 34 wedstrijden op een 50 a 60 tegengoals.
Conclusie voor mij is iig, project Roger Schmidt is mislukt.
Spelers kunnen dit niet 2 a 3 keer in de week winnend uitvoeren.
En er zijn geen spelers in de groep die de guts hebben om naar Roger heen te stappen en dit te vertellen.
Verders is er ook niet goed aangekocht.
Je verkoopt Hendrix, Rosario en Sadilek en haalt er geen nieuwe speler voor terug.
Van Ginkel voetbalt met 2 kapotte knieën.
Gotze laat het ook niet elke week zien.
Propper is een beetje een slappeling vaak geblesseerd en heb het gevoel dat Roger het niet in hem ziet zitten.
Het plaatje klopt dit seizoen wederom niet.
Jdj zal niet snel ingrijpen want dat moet hij zelf ook zijn conclusie trekken.
Ik zie het somber in de komende tijd.

 

+1/-0

De vraag die bij mij steeds opkomt is, hoe komen wij hier uit hoe?

Wij mogen naar 1.5 jaar Schmidt concluderen dat wij tav de jaren van Bommel iets van progressie gemaakt hebben. Echter veel te weinig, de lat lijkt wel omlaag gelegd te zijn. Eerste jaar Schmidt is gewoon niet goed en eindig je op 16 punten van Ajax, overwinteren in de EL maakte iets goed. Dit jaar is het eind oktober en hebben wij behoudens de potjes in de zomer weer te weinig progressie geboekt. Hier zijn Toon en vooral Schmidt en de Jong verantwoordelijk voor. Wanneer trekt een topclub zijn conclusies? Dat punt is wat mij betreft nu bereikt.

Sinds Benfica thuis lijkt er wat geknapt bij onze spelers. Automatisme en fitte spelers zijn ons sinds die wedstrijd ineens vreemd. Ons goede spel van toen hangt dus ook samen met de tegenstander en hun moment van voorbereiding toen. Onze trainer krijgt dit elftal niet draaiend en dit gaat hem ook gewoon niet lukken. Zijn "visie" strookt gewoon niet met onze club, spelers, supporters en de Eredivisie. Pak daarbij zijn gruwelijke eigenwijsheid, op data wisselen en knullige persconferenties erbij en je ziet dat dit onze club gewoon schaad. Hoe er de laatste jaren over PSV wordt gepraat in de media en dergelijke zo heb ik het lang niet gezien. En dat doet mij als supporter zeer, extra pijnlijk nu natuurlijk dat Ajax met goed beleid ver weg aan het lopen is.

De (grote) wedstrijden die we tot nu toe hebben gevoetbald hebben we niet 1 keer een winst behaald :

- Benfica 2x
- Sociedad thuis
- Feyenoord 0-4 oorwassing
- Monaco thuis verlies
- Ajax 5-0

Daarnaast winnen we met de grootste moeite van de "kleintjes" en gingen we zelfs tegen Willem 2 de boot in omdat we zoals bijna elke wedstrijd moeite hebben met goals maken. Daarmee komen we meteen bij de Jong uit. Als je de balans opmaakt heeft hij alweer (samen met Schmidt zijn aankopen) gefaald.

- Drommel geen keeper voor PSV en al zeker niet icm onze verdediging. Heeft ons zeker een paar keer gered in de slotfase tegen Go Ahead en Sociedad. Maar laat zoveel ballen door zonder te laten zien dat hij er alles aan doet om deze te keren. 17(!) goals tegen na 10 wedstrijden.

- Centrum Ramalho, Boscagli is gewoon veel en veel te ligt. Als aanvaller boezemt je dat geen angst in. Er had eerder langs Teze een LCV aangetrokken moeten worden.

- Mwene is gekomen op aanraden van Schmidt, alleen al hierom zou hij een tik op de vingers moeten krijgen. Een back van niveau subtop Nederland. Triest dat de Jong hierin is mee gegaan. Max vond iedereen een goede aankoop waaronder ik ook. Behoudens eerste seizoenshelft 2020/2021 is Max alleen nog maar negatief opgevallen en door zijn geblondeerde lokjes.

- Gotze, Zahavi, van Ginkel en Propper zijn onze ervaren mannen die de balans in de groep moesten rechttrekken. Ook werd van hun verwacht er in grote wedstrijden te staan en beslissend te zijn. Jongens met dikke salarissen en 0 restwaarde. Als ze dan op het veld het verschil maken oke, maar dit is niet het geval. Is werkelijk triest om te zien. Gotze kan het alleen maar 1x in de 5 wedstrijden opbrengen, van Ginkel geraakt nooit meer op topniveau (niet gek) en Zahavi is te weinig voor een PSV spits. Propper maakt weinig minuten, en is natuurlijk ook geen dravend werkpaard zoals Schmidt ze graag ziet.

- Gakpo en Madueke zijn spelers waarvoor je naar het stadion komt en gaan ons geld opleveren, maar hopelijk ook goede resultaten. Helaas blijken ze, en vooral Noni dat ze bij een kleine scheet geblesseerd zijn. Dit kan je niet meer los zien van Schmidt zijn trainingsprogramma.

-Sangare is een goede speler en die gaat er wel komen. Maar wat we naast deze spelers nog op de bank hebben zitten is gewoon met geen pen te beschrijven.

- Guti, Thomas, Mauro, Bruma en in mindere mate Romero en Vertessen is zwaar topclub onwaardig.

Hier mag dus onderhand wel de conclusie getrokken worden dat er iets moet gebeuren. Toon zit alleen met 1 probleem, ontslaat hij Schmidt dan moet John ook mee en zal er ook aan Toons positie getwijfeld worden.

Zo, even alles van mij afgeschreven en nu weer lekker positief zijn en op naar de 3 punten die wij zaterdag in minuut 85 gaan veiligstellen.

 

+6/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 65 pagina's: 1 2 3 4 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 61 62 63 64 65

PSV Forum » Historie » Roger Schmidt