Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Historie » Noni Madueke

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11

Het is evident dat Noni talentvol is. Ik vind zijn maniertjes vooral reden tot zorg. Als ik coach zou zijn, zou ik daar niet blij om zijn, want ik zou een bepaald teamgevoel willen. Een beetje zoals PSV dat destijds veel in de laatste minuten scoorde, en aan weinig kansen genoeg had. Een soort een voor allen, allen voor een gevoel.

Als ik Noni dan zo zie chagrijnen, maak ik mij daar een beetje zorgen om. Deze matige selectie kan alleen iets bereiken als ze voor elkaar door het vuur gaan.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JorisDeDraak schreef op 15 januari 2023 om 12:24:

Echt nog nooit gehoord van deze Mudryk. Al 22 jaar, maar 9 goals in 29 wedstrijden bij Shakthar, 0 goals in 20 wedstrijden bij eerdere clubs en 0 goals als international.. tja.

Ook weer een voorbeeld dat andere clubs echt veel meer geld hadden gekregen voor Gakpo dan wij en de topclubs weten het ook.
Mudryk is technisch misschien wel de allerbeste van de wereld. Straatvoetbal tricks.

 

+1/-0

Madueke is een ruwe diamant. Een jongen die op dit moment nog heel volatiel is in zijn acties. Het ene moment laat ie een makkelijke bal van zijn voet springen, maar daarna kan hij een bal van 18 meter vol in de kruising pegelen. Hij kan vrij makkelijk balverlies leiden, maar is aan de bal altijd dreigend. Hij kan 3 man uitspelen, en vervolgens een verschrikkelijke voorzet afleveren. En hij kan ook de bal wild over / naast maaien, terwijl er naast hem 2 man vrij staan om de bal in een lege goal te tikken.

Oftewel, een speler die er regelmatig voor zorgt dat je de haren uit je hoofd wil trekken. Als supporter, als medespeler of als trainer. Maar ook een speler die je regelmatig op je blote knieën wil bedanken voor het moois dat hij laat zien.

Madueke heeft gisteren dingen laten zien, waar een Saibari, Bakayoko of zelfs El-Ghazi alleen maar van kunnen dromen. Daarmee is het in mijn ogen onterecht dat Noni als zondebok wordt neergezet. El-Ghazi had in het eerste kwartier al 2x moeten scoren. Luuk de Jong miste meerdere opgelegde kansen. En zelfs Xavi Simons schoot voor een leeg doel over.

Maar van de andere kant: een speler die nu goed genoeg is voor Chelsea, had die wedstrijd gisteren voor ons moeten winnen.

 

+2/-0

Noni is god. Afblijven....de enige in de selectie met Simons en Veerman die iets vanuit t niets kunnen creëren.
Als hij nu weggaat dan winnen we de playoffs niet eens met deze coach.

 

+3/-0

Ik kan me ook wel voorstellen dat je als speler denkt, ik schiet zelf maar. Hij heeft natuurlijk een aantal prima balletjes terug getrokken vanaf de achterlijn. Dan ga je denk ik gewoon afwisselen als speler, de ene geef je voor, de andere probeer jezelf, dan geef je weer voor etc. Al speel je deze wedstrijd nog tien keer dan ga je iedere keer minstens vijf goals maken. En ja dan is nu die ene tegenaanval funest, dat was in de tijd van Ben Hur al zo en dat zal altijd zo blijven. Als Madueke nu ook nog weg valt blijft alleen Xavi over die iets kan creëren uit niets.

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Hendrikus schreef op 16 januari 2023 om 19:37:

Ik kan me ook wel voorstellen dat je als speler denkt, ik schiet zelf maar. Hij heeft natuurlijk een aantal prima balletjes terug getrokken vanaf de achterlijn. Dan ga je denk ik gewoon afwisselen als speler, de ene geef je voor, de andere probeer jezelf, dan geef je weer voor etc. Al speel je deze wedstrijd nog tien keer dan ga je iedere keer minstens vijf goals maken. En ja dan is nu die ene tegenaanval funest, dat was in de tijd van Ben Hur al zo en dat zal altijd zo blijven. Als Madueke nu ook nog weg valt blijft alleen Xavi over die iets kan creëren uit niets.Niet met je eens :) Saibari creëerde ook uit het niets een enorme kans die wel een goal opleverde.
(weliswaar voor Fortuna)

Ik snap ook wel dat Madueke het zelf maar ging proberen na al dat gestuntel van de anderen voor het doel.

Dit bericht is gewijzigd op 16 januari 2023, 22:24:55.

 

+2/-0

Chelsea schijnt nu na Mudryk voor Trossart te gaan.

 

+1/-0

Hoe de uitkomst ook is, voor PSV is het sowieso ruk.
Verkoop je 'm dan ben je een onberekenbare, talentvolle (wel blessuregevoelige) voetballer kwijt die uit het niets een kans kan creeeren en gaat de hele Europese subtop zijn afdankertjes oppoetsen omdat ze weten dat PSV een aanvaller zoekt....
Verdwijnt de interesse van Chelsea dan is het een domper voor hem en moet je maar zien dat hij niet een maand lang met het kopje naar beneden door het veld sjokt..

 

+2/-0

Balen dat Madueke verkocht gaat worden voordat hij serieus tot wasdom is gekomen in Eindhoven. Wat we van hem gezien hebben, zijn flarden van zijn talent. Een prachtige openingsfase van het seizoen 2021-2022 met zijn beslissende rol in de Johan Cruyff Schaal als hoogtepunt.

Ik herinner me mooie acties, zijn enorme dreiging, fysieke power en schotkracht. Tegen AC Milan konden we nog eenmaal zien wat Noni in huis heeft.

Gezien zijn wisselvalligheid en blessuregevoeligheid, snap ik dat PSV wil verkopen op het moment dat een club bereid is een bedrag op tafel te leggen wat Chelsea nu doet. Zeker ook omdat Madueke nog niet constant / evenwichtig genoeg is om voor dit PSV het verschil te maken tussen wél kampioen en geen kampioen. Maar toch had ik Madueke graag nog anderhalf jaar zien groeien in Eindhoven, waarna hij wél naar een topclub zou gaan als een speler die al iets had gepresteerd.

Nu vermoed ik dat we voorlopig weinig gaan horen van Noni, want ik denk dat zijn tekortkomingen op dit moment nog te groot zijn om een belangrijke speler te kunnen worden bij een van de topclubs in de Premier League.

 

+1/-0

Wou dus schijnbaar zelf koste wat kost vertrekken. Dan moet je hem inderdaad verkopen.

 

+1/-0

Dat snap ik. Zeven jaar Chelsea, voor ongetwijfeld ruim een miljoen netto salaris, dat is financieel en sportief helemaal niet zo vervelend.

Goede opbouw van zijn loopbaan, slimme keuzes en dan nu cashen. Na zijn contract bij Chelsea is hij nog niet oud.

 

+1/-0

Dat hij terug wil en hij zijn kans bij Chelsea pakt begrijp ik, maar hij is zo blessure gevoelig en dan het harde voetbal in de PL.. Vind het erg jammer maar goed. Ik hoop voor hem dat hij er slaagt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11

PSV Forum » Historie » Noni Madueke