Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Lege tribune zitplaatsen lange zijde

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ook gister viel mij wederom op hoeveel lege zitplaatsen er steeds zijn in het Philips Stadion. Deze zijn ook nog eens op de lange zijde direct in beeld van de camera. Dit is allesbehalve positieve reclame en leidt tot een perceptie/beeldvorming van weinig tot geen sfeer in het stadion. Ik vraag mij gewoon af of dit een keer gestopt kan worden. Op 1 juni 2022 stelde Frans Jansen dit al aan de kaak en kwam met een oplossing dat schijnbaar nog geen vruchten afwerpt. Citaat in PSV Fans site "PSV wil komend seizoen minder lege plekken in het Philips Stadion zien bij een 'uitverkochte' wedstrijd. Dit kan voorkomen wanneer seizoenkaarthouders niet naar een wedstrijd gaan en hun stoeltje dus leeg blijft. Commercieel directeur Frans Jansen wil hier verandering in zien te brengen." Pagina url: https://www.psvfans.nl/psv-wil-minder-lege-plekken-in-uitverkocht-stadion-veel-te-veel/link Ik ben reuze benieuwd naar reacties.

Bron: Lege tribune zitplaatsen lange zijde

 

+1/-0

Als mensen met een SCC niet naar de wedstrijd kunnen komen, dan is er een mogelijkheid om je stoeltje voor een wedstrijd in de verkoop te gooien (re-sale) via de PSV website. Als iemand dan jouw plek koopt, krijg je als SCC houder 1/17e deel van jouw SCC prijs retour.
kennelijk doen weinig mensen dit.

 

+1/-0

Dat is wel als giftcard voor de fanstore in plaats van dat je dat bedrag op jouw bankrekening krijgt gestort. Om die reden maak ik er zelf ook nooit gebruik van. Als ik niet naar de wedstrijd kan en binnen de vriendengroep kan/wil niemand anders, dan maar een lege plek.

 

+1/-0

Nou je kunt er ook beker kaartjes mee kopen, oefenduels of EL tickets dus ik zou zeggen dat het systeem meer dan prima is. Daarnaast geef je andere mensen een kans om te komen kijken én krijgt PSV nog extra inkomsten. Mijn SSC plek voor 1 wedstrijd (deadlineday tegen Volendam) verkocht en kreeg ik netjes 30 euro tegoed voor (heb ik kaartje voor Zurich uit kunnen kopen) maar diegene die mijn stoel kocht moest wel 200% betalen. Dus die 30 euro winst kan bij PSV dan weer in het stadion gestopt worden én we hebben toch meer support.

 

+3/-0

Dan was ik zelf niet goed op de hoogte. Ik was in de veronderstelling dat je die giftcard alleen in de fanstore kunt gebruiken :) Met een All-In kaart maakt dat vervolgens nog steeds niet veel uit, maar dan neem ik aan dat je die giftcard dan ook kunt gebruiken voor je seizoenkaart het seizoen daarop.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Lege tribune zitplaatsen lange zijde