Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Mark van Bommel

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 06 augustus 2019 om 15:49:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 06 augustus 2019 om 13:36:

Gullit stelt dat de rest van het elftal gewoon in dienst moet spelen in dienst van Malen, bergwijn en Bruma.
Heb ik dat goed begrepen?
En dan een beetje tijd geven en alles komt goed?
Het is mij iets te kort door de bocht.Ik las ook dit stukje van Hans Kraay jr. Komt toch wel in de buurt .......Mocht Malen zich als nummer 9 van PSV goed doorontwikkelen, dan wordt de voormalig speler van Arsenal en Ajax direct een optie voor Oranje, denkt Kraay. "Dan zou Ronald Koeman gered zijn, want dan kunnen we Memphis Depay op links zetten en dan hebben we een goede voorhoede met Depay, Malen en Steven Bergwijn." Gullit heeft toch geen ongelijk naar het schijnt... Bovendien Kraay over Donyell ...Zijn eerste aanname is goed, hij beweegt door, hij zoekt diepte...Er zit zoveel drive in die jongen en hij kan in een kleine ruimte volledig opendraaien", vertelde hij bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports.Natuurlijk zit er klasse voorin.
Geen discussie.

Punt is: hoe bereik je ze. Hoe laat je ze het best tot hun recht komen. Hoe richt je het middenveld in. Hoe verloopt de opbouw van achteren.Hoe voorkom je voorspelbare tegendoelpunten.

En dat, dat is wel wat anders dan tevreden achterover leunen en zo blij zijn met die drie voorin.

Dat bedoel ik met kort door de bocht.

Gullit moet oppassen dat hij geen kritiekloze huppelkut wordt :B

Pfffff..... PSV versus Liverpool....


:psv :pul

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 6 augustus 2019, 18:15:30.

 

+1/-2

Liverpool speelt met een middenveld dat bestaat uit louter dynamische alleskunners: Wijnaldum, Keita, Milner, Fabinho. PSV heeft in Guti juist een heel specifieke speler staan, Rosario zou nog kunnen en Bergwijn is juist een aanvaller.

Dan zou ik verwachten dat hij met Bruma-Malen-Bergwijn voorop zou spelen. Dat doet hij niet.

Van Bommel kiest juist opnieuw voor Bergwijn op 10 en Pereiro/Ihattaren op rechts. Op zich ook een interessante variant. Op rechtsbuiten komt een Ihattaren misschien nog wel het beste tot zijn recht. Hij heeft niet het vermogen om als 10 90 minuten te spelen maar onze aanvallers spelen allemaal liever vanaf links.

 

+2/-0

Ja liever van links, maar als team ben je beter als Bruma of Bergwijn of Lozano gewoon op rechts start. Als ze dat niet willen denk ik dat Gakpo dat wel wil en dan stel je hem maar op en bank je Bruma.

 

+1/-1

Ik heb PSV enigszins met de intensiteit van een Engelse ploeg zien spelen, maar daarvoor moet ik ver terug naar de beginperiode van zowel Cocu als Van Bommel. Het lijkt momenteel gewoon nergens op. Geen organisatie, geen intelligentie, te veel van hetzelfde.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 06 augustus 2019 om 18:05:

Ja liever van links, maar als team ben je beter als Bruma of Bergwijn of Lozano gewoon op rechts start. Als ze dat niet willen denk ik dat Gakpo dat wel wil en dan stel je hem maar op en bank je Bruma.


Lozano op rechts is toch niet ideaal? Die hoort op links te spelen. Bergwijn en Bruma ook. Gakpo al helemaal.

Ik denk juist dat een type Ihattaren op rechts prima past. Juist omdat je aan de rechterkant een diepgaande back hebt waarvoor Ihattaren automatisch ruimte maakt omdat hij instinctief naar binnen trekt. Je speelt dan in feite met een extra middenvelder in balbezit en dat kan dit elftal best gebruiken. Snelle, diepgaande aanvallers lopen er al genoeg.

 

+1/-1

--Discussieren we nu echt over de toekomst en inzetbaarheid van Lozano?
Hij is toch weg? --

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

psvsupottie.com schreef op 06 augustus 2019 om 20:40:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 06 augustus 2019 om 18:05:

Ja liever van links, maar als team ben je beter als Bruma of Bergwijn of Lozano gewoon op rechts start. Als ze dat niet willen denk ik dat Gakpo dat wel wil en dan stel je hem maar op en bank je Bruma.


Lozano op rechts is toch niet ideaal? Die hoort op links te spelen. Bergwijn en Bruma ook. Gakpo al helemaal.

Ik denk juist dat een type Ihattaren op rechts prima past. Juist omdat je aan de rechterkant een diepgaande back hebt waarvoor Ihattaren automatisch ruimte maakt omdat hij instinctief naar binnen trekt. Je speelt dan in feite met een extra middenvelder in balbezit en dat kan dit elftal best gebruiken. Snelle, diepgaande aanvallers lopen er al genoeg.Sure ze zijn allemaal beter op links, maar daar kan er maar 1 spelen. Dus of Bruma/Lozano/Bergwijn opofferen op rechts en daar iets voor bedenken dat het werkt of een 17 jarige aanvallende middenvelder er neer zetten die eigenlijk nog niets gepresteerd heeft.

Ik zou met Bergwijn op rechts starten en Lozano op links tot hij is verkocht. Daarna Bruma op links en Gakpo 1e back-up.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 06 augustus 2019 om 16:02:

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 06 augustus 2019 om 13:03:

Ik heb Mark van Bommel altijd een topper gevonden, gedurende zijn loopbaan als speler en ook in zijn beginfase bij PSV. Laten we bijvoorbeeld niet vergeten dat we vorig jaar, ondanks een matige verdediging, een buitengewoon leuke eerste seizoenshelft hebben gezien met zeer veel goals en ook in de Champions League een PSV wat zich kranig weerde tegen 3 veel rijkere tegenstanders. En daarnaast is hij met PSV O19 kampioen geworden, iets wat volgens mij ook een hele tijd niet gelukt is.

Echter, op dit moment maak ik me wel een beetje zorgen als ik Mark bezig zie. Natuurlijk is het met PSV heel het kalenderjaar al een stuk minder, en sinds dat moment lijkt Van Bommel ook een stuk minder zeker. Zijn houding komt op het moment dat de resultaten uitblijven niet altijd even goed over, het lijkt dan voortdurend dat iedereen het verkeerd ziet en Mark als enige het goed ziet.

Mark is op dit moment heel beschermend naar zijn ploeg, maar zou van mij ook naar buiten toe wel wat harder mogen zijn. Tegen Basel en Twente zijn gewoon 2 wanprestaties geleverd. Die wedstrijd tegen Ajax zal ik niet meenemen in de beschouwing, omdat die op dat moment totaal niet belangrijk was. Als je Mark hoort praten na deze wedstrijden, lijkt het wel alsof hij vindt dat we alles netjes voor elkaar hebben en dat het met de huidige gang van zaken vanzelf wel goed gaat komen. Terwijl we in eerste instantie totaal onnodig van een op papier mindere tegenstander onze CL-mogelijkheden weggooien en vervolgens, na puntverlies van Ajax, gelijkspelen tegen het vreemdelingenlegioen van een promovendus.

Natuurlijk, een trainer moet het doen met de middelen die hij heeft, en opstellingstechnisch vraag ik me af of hij het op dit moment beter kan doen. Ik ben blij dat Guti een kans krijgt, want er zit wel voetbal in die jongen. Maar waar ik me zorgen om maak is het apatische spel van PSV. Lekker elkaar de bal toeschuiven, en op het moment dat we risico in ons spel gaan leggen, gaat het vrijwel direct mis. Een foute pass, een foute aanname of een foute keuze in balbezit en we moeten weer met z'n allen omschakelen. Hoeveel kansen hebben we gecreërd toen we tegen Basel op 2-1 achter kwamen? Hoeveel kansen hebben we gezien tegen FC Twente? Ik denk dat je aan 1 hand genoeg hebt om al die kansen te tellen. En het feit dat er geen ideeën in de ploeg zitten, of eigenlijk niet eens de wil om de tegenstander vast te zetten, zou ik wel op het conto van Van Bommel willen schrijven. Het lijkt of PSV volledig teert op een individuele actie van Bergwijn die toevallig een keer lukt, een klutsbal die goed valt, een omschakelingsmoment, in plaats van dat PSV met goed positiespel de tegenstander wil vastzetten en vanuit de combinatie kansen kan creëren.

Ik ben op dit moment zeer ongerust over PSV en ik voorzie dat wij het in 75% van de wedstrijden extreem moeilijk gaan krijgen om te winnen. En als dit nog een aantal maanden zo door gaat, dan haalt Van Bommel de kerst niet. En op dit moment zie ik erg weinig lichtpuntjes moet ik zeggen...
Ik lees het wel vaker maar het blijft me verbazen ...U zegt ...Laten we bijvoorbeeld niet vergeten dat we vorig jaar, ondanks een matige verdediging, een buitengewoon leuke eerste seizoenshelft hebben gezien met zeer veel goals !!!.... ondanks een matige verdediging ?? kan aan mij liggen maar het was wel de minst gepasseerde verdediging . En onze concurrent ... Die maakte meer doelpunten. Dat betekent volgens mij , maar ik ben ook maar een mens , dat we te weinig doelpunten gemaakt hebben . En daardoor meer wedstrijden gelijk gespeeld hebben.Onze verdediging was minst gepasseerd maar dat komt omdat wij verplicht met 2 verdedigende middenvelders moeten spelen. En die 2 hebben in balbezit heel veel moeite (Rosario in mijn ogen nog meer dan hendrix) om iemand met hetzelfde shirt te vinden laat staan een steekpass te geven.

Verder 100% vertrouwen in Mark, moet alleen wat handiger met de media omgaan. Maar verder vind ik dat wij heel blij mogen zijn met hem als trainer.

Mark wordt ook wel afgemaakt in de media, alles wat die doet is verkeerd. Maar bv vorig jaar Ajax uit, vond ik dat hij het tactisch heel goed had neergezet. Dat de media dat nou laf noemt maakt niet uit. Was de beste manier voor een resultaat en dat was gelukt ook als ontrechte penalty niet was gegeven.

 

+2/-0

Genoeg irritatiepunten, maar dit is en blijft inherent aan het aanstellen van een onervaren coach. Hij heeft in zijn 1e 2 seizoenen nauwelijks dalen gekend, terwijl die toch echt onoverkomelijk zijn. PSV is simpelweg matig tot slecht begonnen aan het seizoen, maar dat heeft als voordeel dat de technische stad nu genoodzaakt is te blijven werken aan een betere spelwijze. Stel dat je nu de pannen van het dak speelt, dan kan sluipt er hoe dan ook gemakzucht in. Zelfde met Cocu toen, die had echt dat 1e seizoen nodig om alle naiviteit uit het team te krijgen. En de spelers bouwden op die manier de wilskracht en skills op om de jaren erna de baas te zijn in de Eredivisie.

Van van Bommel kun je veel zeggen, maar hij is iemand die zich altijd heeft weten te verbeteren en dat gaat hem ook als coach van PSV lukken. Het hele team moet nu zn schouders eronder zetten en samen overlevsn, daar word je alleen maar beter van. Voor de supprters waarvoor de waan van de dag regeert is dat misschien lastig, maar kijk naar het gehele plaatje.

 

+4/-1

Echt stuitend dit interview: http://www.youtube.com/watch?v=tr0mRjZf-TY?hd=1&autoplay=1&fs=1link

Waarom altijd die minachting, arrogantie en vervelende attitude. Kan me echt geen een leuk interview van hem herinneren. Altijd dat lachje erbij en een nietszeggend antwoord.

 

+3/-2

Tenenkrommend.

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 07 augustus 2019 om 12:01:

open/sluit de onderstaande quote:

psvsupottie.com schreef op 06 augustus 2019 om 20:40:

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 06 augustus 2019 om 18:05:

Ja liever van links, maar als team ben je beter als Bruma of Bergwijn of Lozano gewoon op rechts start. Als ze dat niet willen denk ik dat Gakpo dat wel wil en dan stel je hem maar op en bank je Bruma.


Lozano op rechts is toch niet ideaal? Die hoort op links te spelen. Bergwijn en Bruma ook. Gakpo al helemaal.

Ik denk juist dat een type Ihattaren op rechts prima past. Juist omdat je aan de rechterkant een diepgaande back hebt waarvoor Ihattaren automatisch ruimte maakt omdat hij instinctief naar binnen trekt. Je speelt dan in feite met een extra middenvelder in balbezit en dat kan dit elftal best gebruiken. Snelle, diepgaande aanvallers lopen er al genoeg.Sure ze zijn allemaal beter op links, maar daar kan er maar 1 spelen. Dus of Bruma/Lozano/Bergwijn opofferen op rechts en daar iets voor bedenken dat het werkt of een 17 jarige aanvallende middenvelder er neer zetten die eigenlijk nog niets gepresteerd heeft.

Ik zou met Bergwijn op rechts starten en Lozano op links tot hij is verkocht. Daarna Bruma op links en Gakpo 1e back-up.


Ik zeg ook niet dat Ihattaren nu 33 wedstrijden moet gaan starten op die positie. Ik zei: 'het type Ihattaren'. Dat is wat anders. Dat verklaart namelijk ook de interesse in Berghuis, die feitelijk zo speelt bij Feyenoord. Op '10' wordt 'm dat ook niet.
Drie dezelfde types werkt over het algemeen niet. Ook niet bij Liverpool btw, waar Salah, Firmino en Mane ook niet dezelfde types zijn.
Van Bommel zal voorlopig wel vasthouden aan Bergwijn op '10' om de simpele reden dat de rest daar niet voldoet. Lammers en Pereiro kregen de kans maar pakten hem niet. En ondanks dat Bergwijn geen '10' is snapt hij wel waar hij moet lopen (itt Lammers en Pereiro), heeft hij de arbeidsethos en zet je een van je beste voetballers in de as.
Desalniettemin ben ik voorstander van een middenveld met de punt naar achteren en 3 pure middenvelders waarvan 1 controleur, 1 loper en 1 spelmaker. Dat is complementair en voetbalt m.i. makkelijker. Misschien als Afellay fit is. Maar die kans is niet zo groot.

 

+1/-0

Jammer dat er bij ons mooie PSV supporters bestaan die direct de negatieve broek aantrekken.

Mark van Bommel heeft 1 seizoen achter de rug. In dat eerste seizoen is hij bijna kampioen geworden. In dat 1e seizoen won hij een recordreeks aan wedstrijden achter elkaar. In dat eerste seizoen eindigde hij met een recordaantal punten in de eredivisie. Hij had alleen pecht dat er een club net iets meer punten pakte. Er is geen enkele trainer in de geschiedenis van het betaalde voetbal geweest die deze prestaties heeft neergezet in zijn eerste seizoen. En toch wordt hij afgevallen. Omdat we een fruitschaal die totaal niet ter zake doet, niet pakte. Omdat we Europees zijn uitgeschakeld (terwijl er een club uit Duivendrecht is die tegen nog kleinere clubs verloor ooit, en ook Cocu er slen uit lag). Ja, dat laatste is inderdaad erg vervelend, maar wellicht juist een zegen. Laten we ons dit seizoen concentreren op de eredivisie. Vorig jaar inkomen en opbouwen. Dit jaar 1 prijs vol voor gaan. Laten andere clubs maar strijden voor 3 prijzen en zich kapot spelen. Mark komt er wel...

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

PSVeldhoven42 schreef op 08 augustus 2019 om 09:04:

Jammer dat er bij ons mooie PSV supporters bestaan die direct de negatieve broek aantrekken.

Mark van Bommel heeft 1 seizoen achter de rug. In dat eerste seizoen is hij bijna kampioen geworden. In dat 1e seizoen won hij een recordreeks aan wedstrijden achter elkaar. In dat eerste seizoen eindigde hij met een recordaantal punten in de eredivisie. Hij had alleen pecht dat er een club net iets meer punten pakte. Er is geen enkele trainer in de geschiedenis van het betaalde voetbal geweest die deze prestaties heeft neergezet in zijn eerste seizoen. En toch wordt hij afgevallen. Omdat we een fruitschaal die totaal niet ter zake doet, niet pakte. Omdat we Europees zijn uitgeschakeld (terwijl er een club uit Duivendrecht is die tegen nog kleinere clubs verloor ooit, en ook Cocu er slen uit lag). Ja, dat laatste is inderdaad erg vervelend, maar wellicht juist een zegen. Laten we ons dit seizoen concentreren op de eredivisie. Vorig jaar inkomen en opbouwen. Dit jaar 1 prijs vol voor gaan. Laten andere clubs maar strijden voor 3 prijzen en zich kapot spelen. Mark komt er wel...Nouja, directe de negatieve broek... Dit speelt toch al langer? Om maar eens te beginnen met het spel en de ontwikkeling van de spelers: Ik kan me sinds januari dit jaar geen leuke wedstrijd meer heugen. Zelfs de 'makkelijke' thuiswedstrijden werden af en toe maar nipt gewonnen. Fortuna-thuis werd 5-0, maar totaan de rode kaart voor Fortuna bleef PSV maar net overeind (hadden bovendien zelf ook nog rood kunnen hebben). Verder is het tenenkrommend slecht, absoluut niet leuk om naar te kijken. Er is geen enkele speler aantoonbaar beter geworden de afgelopen acht maanden, in tegendeel...

Terugkomend op zijn prestaties: het puntenaantal is inderdaad indrukwekkend, maar als je je bedenkt dat we eerst een straatlengte voorstonden kan je ook beargumenteren dat Bommel een bijna zekere titel heeft verspeeld. Dit in combinatie met de dramatische bekerafgang en mislopen van de Champions League en ik kan niet anders concluderen dat Bommel dit jaar een prijs moet pakken wilt die zomer 2020 nog aan 't roer staan.

En het geven van bovenstaande interviews helpt ook absoluut niet. Er hangt een gigantisch negatieve sfeer rondom PSV en dat ligt echt niet alleen aan de prestaties of de 'Randstad' media. Als PSV-fan in hart en nieren ben je natuurlijk nooit 100% objectief, het roze brilletje komt vaker wel dan niet naar boven, maar dit is de eerste keer dat ik mij week in, week uit stoor aan de houding en uitlatingen van onze coach. Sommige uitspraken, hoe haalt hij 't in z'n hoofd?

 

+2/-2

open/sluit de onderstaande quote:

PSVeldhoven42 schreef op 08 augustus 2019 om 09:04:

Jammer dat er bij ons mooie PSV supporters bestaan die direct de negatieve broek aantrekken.Blijkbaar is Van Bommel nu de boeman.

Een paar wedstrijden winnen en hij is weer de held. Welkom in het voetbal.

 

+2/-0

Kritiek en negativiteit.
Daartussen ligt een wereld van verschil.
Als iedereen die een kritische noot heeft meteen afgeserveerd wordt en " in de negatieve hoek" wordt gestuurd, dan valt er weinig te discussieren, denk je niet?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 08 augustus 2019 om 16:46:

Kritiek en negativiteit.
Daartussen ligt een wereld van verschil.
Als iedereen die een kritische noot heeft meteen afgeserveerd wordt en " in de negatieve hoek" wordt gestuurd, dan valt er weinig te discussieren, denk je niet?
Kritisch zijn is goed , hoort erbij . Maar als steeds dezelfde mensen kritiek hebben zet ik er mijn vraagtekens bij . Zijn ze dan wel gelukkig of moeten ze misschien een andere club zoeken die wel in hun straatje past.Dit past niet bij de stoel van meneer Frits , beetje onwaardig.

 

+2/-0

Dat is niet op de bal, beste Romaba, maar op de man.
Een beetje PSV-onwaardig.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

iam schreef op 07 augustus 2019 om 21:39:

Echt stuitend dit interview: http://www.youtube.com/watch?v=tr0mRjZf-TY?hd=1&autoplay=1&fs=1link

Waarom altijd die minachting, arrogantie en vervelende attitude. Kan me echt geen een leuk interview van hem herinneren. Altijd dat lachje erbij en een nietszeggend antwoord.Ik vind er niks stuitends aan, of het moet de toon van die reporter zijn. Waar komt toch de idiote gedachte vandaan dat van Bommel verantwoording schuldig is aan suffe journalisten. Afgelopen zaterdag ook al over Lozano, terwijl het over de wedstrijd moet gaan. Van Bommel brengt Gakpo ipv Lozano en die gaf de assist, is dat niet belangrijker? Fokkk dat hele Fox, NOS, Veronica en al dat soort media, die hebben te nemen wat van Bommel ze vertelt en meer niet.

De technische staf hoort zich bezig te houden met de selectie en vol aan de bak te gaan om het spel en de prestaties te verbeteren. Al het gedoe eromheen is irrelevant. Ik heb die media niet nodig om geinformeerd te worden, ik wil dat de prestaties beter worden. Geef die jongen de gelegenheid om zich hier doorheen te knokken, zoals iedere trainer ooit heeft moeten doen.

 

+1/-0

Laffe coach, gadverdamme. Weer die clown op goal. Belachelijk.

 

+1/-3

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Mark van Bommel