Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Mark van Bommel

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36 37 38 39

Denk niet dat de spelers zo slecht zijn, maar hij gebruikt ze niet optimaal. Het is hier al diverse malen besproken maar:
* Mo veel te lang rechtsbuiten houden
* Sadilek links achter houden (op het middenveld een tijdje laten staan zal veel meer opleveren). Staat regelmatig positioneel compleet verkeerd wat niet eens onlogisch is als je nooit die positie hebt gespeeld
* spelers wisselen die juist net die wedstrijd redelijk spelen
* Rosario blijven opstellen en bv Jorrit wissel of zelfs Ramselaar (die we best wel hadden kunnen gebruiken nu) naar de tribune. De ene wedstrijd vraagt een Rosario, maar een andere weer niet. Lijkt ook of ie niet met de druk van de aanvoerdersbank om kan gaan
* Zoet nu slachtofferen maar de andere hierboven genoemden niet.
* pereiro niet in de uefa league maar zondag weer wel.. (ik ben voorstander van helemaal niet meer opstellen tot ie bijtekent overigens)
Nee, de keuzes zijn al zeker 1,5 jaar onnavolgbaar.


Aanvulling: hoe vaak de bal in het begin van de wedstrijd al gewoon zonder enig beleid gewoon recht omhoog of keihard naar voren wordt geknald is ook ongelofelijk: er is totaal geen vertrouwen.

 

+3/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Van Bommel hoeft er van mij ook niet per se uit, ook vooral omdat ik even niemand weet wie het beter zou doen met deze selectie.
Feit is dat er wat moet veranderen, maar er is geen reden voor paniek. Als het uiteindelijk er op uitdraait dat je 2e wordt, de beker wint en halve finale Europa League haalt, heb je gewoon een prima seizoen gedraaid. En in principe is het haalbaar, als je sommige wedstrijden dit jaar zag.
De interlandbreak komt nu op een lekker moment, hopelijk is daarna iedereen weer fit. Vervolgens is het kijken of Thomas op niveau kan komen of Afellay fit kan worden, want op het middenveld ontbreekt er nu nog iets en Gutí heeft het helaas ook niet.
Daarnaast zou ik zelf ook de band van Rosario afnemen en aan Schwaab/Viergever geven.
Ik ben benieuwd naar het volgende blok, dit blok maar gauw vergeten.

Selectie heeft een soort borderline, met hele hoge highs en zeer lage lows. Als dat dichter op elkaar kruipt is er nog genoeg mogelijk.

 

+1/-0

Als je over 2 1/2 week niet wint op bezoek bij Sporting moet er een klein wonder gebeuren wil je überhaupt overwinteren ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 11 november 2019 om 14:24:

Als je over 2 1/2 week niet wint op bezoek bij Sporting moet er een klein wonder gebeuren wil je überhaupt overwinteren ...Klopt, maar als je het eerste half uur (?) tegen Sporting zag, is er geen reden om er van uit te gaan dat dit niet mogelijk is.
Moet het uiteraard wel beter dan afgelopen maand :B

 

+1/-0

Natuurlijk gaat van Bommel niet weg, en natuurlijk stuurt PSV hem niet weg. Ik zou wel weer de enige zijn natuurlijk maar vooruit ik ga het gewoon weer proberen uit te leggen. Laat ik beginnen met een vergelijking met van Bronckhorst en daarvoor terug naar 13 december 2015. Van Bronckhorst, grote voetballer, assistent geweest maar 1e serieuze club was Feyenoord. Op die 13e december speelde Feyenoord gelijk in de Euroborg, vervolgens in de eredivisie met 3-1 onderuit bij NEC en de winterstop in. Na de winterstop thuis tegen PSV met 2-0 verloren, en een week later 4-2 uit bij AZ verloren. Er komt geen einde aan want doordeweeks verliezen ze nog even 1-2 van Heerenveen thuis, om vervolgens ook te verliezen thuis tegen Ado, uit bij Ajax, uit bij PEC en thuis gelijk tegen Roda JC. Toen kwam de ommekeer uit bij Utrecht en winnen ze geloof ik 9 uit 10, pakken de beker en worden volgend jaar zelfs kampioen. Het enige wat hier niet meegeteld is zijn de bekerwinsten tussendoor. Daarnaast was het geloof ik Advocaat die eens over de schouder van v Bronckhorst mee ging kijken.

Wat ik hier niet zeg is dat het verstandiger is om een trainer te laten zitten als hij niet presteert, wat ik probeer te zeggen is dat je ook naar de situatie moet kijken en de verzachtende omstandigheden. PSV had geen makkelijk programma met voornamelijk uitwedstrijden, pakte rode kaarten bij niet kansloze tussenstanden, miste ineens sleutelspelers toen het crisis werd en mist hier en daar ook een portie geluk. Het zijn excuses I know en die horen niet bij een topclubklimaat maar ik vind wel dat je naar de andere kant van je gevoel moet kijken/luisteren. Het seizoen is nog niet klaar, maar het maximale is een wonderontsnapping om te overwinteren, een mogelijke 2e plaats en de beker. Er is dus nog genoeg over om voor te spelen ondanks de teleurstelling dat een titel er dit jaar weer niet in zit. Maar laten we eerlijk zijn, Ajax is niet 1, niet 2 maar 3 maten te groot. We hadden dit jaar nooit 8 maanden op onze tenen kunnen lopen met elke uitwedstrijd als mogelijk struikelblok.

Utrecht, Linz, Sparta, Willem II uit, Linz en AZ thuis is een lastig programma maar nu 2x gelijk en 4x verliezen is rampzalig. En het volgende blok bestaat weer ui 4 uitwedstrijden en 4 thuiswedstrijden waarbij Lissabon en Feyenoord uit geen makkelijke zijn natuurlijk. De belangrijkste vraag die we ons moeten stellen is hoe draaien we de resulaten zo snel mogelijk om en wat moet dan het doel zijn voor de rest van het seizoen? En stel je voor dat je een trainerswissel wilt doen, wat zou dan een verstandig moment zijn?

Zoals ik al begon vind ik zelf dat van Bommel op dit moment wegsturen nog niet verstandig is. Door de keeperswissel (maar bijzonder matig gemanaged) heeft hij wel laten zien dat hij iets kan en wil doen maar het is nog niet genoeg. Gelukkig hebben we zicht op een vrijwel fitte selectie voor de komende wedstrijden wat ook weer wat keuzes met zich meeneemt waarin hij niet de verkeerde kan maken.

+/+ Eerstvolgende wedstrijd is thuis tegen Heerenveen. Thuiswedstrijden is nooit het probleem geweest dus hier vertrouw ik op.
+/+ Malen is terug dus we spelen weer met een echte spits, Bergwijn weer terug op links scheelt ook veel kwaliteit.
+/+ Unnerstall lijkt me de eerste doelman voor het komende blok en dat zou al invloed kunnen hebben op de resultaten.
+/+ Hendrix en Thomas zijn weer beschikbaar voor het geval dat hij Guti wil slachtofferen.
+/+ Doan Gakpo Bruma en Mitroglu kunnen weer terug naar hun oude rol waar ze het team niet hoeven te dragen.
+/+ Met Heerenveen, Fortuna, Rosenborg, Zwolle thuis en Emmen uit hebben we wel weer wat wedstrijden waar we Mitroglu op zijn kracht kunnen gebruiken en dus ook alternatieve speelplannen ter beschikking hebben.

-/- Baumgartl lijkt me het stabielste als RCV, ik weet niet of van Bommel dat na 4 wedstrijden Schwaab ook heeft gezien maar ik verlang weer naar Baumi en Viergever. Viergever als linksback schijnt een alternatief te zijn en dat is prima wmb.
-/- Sadilek speelde weer 90 min op een positie wat hem gewoon niet ligt. Dit moet veranderen en desnoods met Lato (Unnerstall truc, we hebben hem gehaald als 1e linksback toch?).
-/- Rosario is en blijft zijn eerste middenvelder die hij opstelt, ik vraag me af of hij ondanks dat een middenveld kan samenstellen wat daadwerkelijk beter gaat voetballen. Er is genoeg strijd en passie, nu nog voetballend vermogen.

Conclusie, ik denk dat we van Bommel 2 weken de tijd moeten geven om met die jongens te werken. Er zijn er weinig weg voor interlands want iedereen valt tegenwoordig buiten de boot maar er lijkt me genoeg gelegenheid om bv Lato, Malen, Bergwijn en Ihattaren klaar te stomen voor Heerenveen thuis. Heerenveen zal bloed ruiken, maar tegelijk spelen ze heel matig in uitwedstrijden. PSV heeft uitstekende statistieken dus ik geloof dat dit een wedstrijd kan worden die een eerste bouwsteen is voor de laatste kans voor v Bommel. Vanuit winst op Heerenveen gedacht, met een fitte selectie, is uit bij Sporting al een stuk minder kansloos. Een gelijkspel zou al voldoende kunnen zijn om alsnog door te gaan. Dan wedstrijden tegen Emmen en Fortuna met grote winstkansen om vervolgens thuis tegen Rosenborg wellicht nog te strijden voor overwintering. Dat we daarna naar de Kuip mogen is niet echt bepaald lekker, maar Feyenoord zit ook niet lekker en die spelen uit bij Porto 3 dagen daarvoor.

Mijn persoonlijke road to 2020 voor van Bommel als trainer van PSV;
1) Winst thuis Heerenveen
2) Winst bij Emmen
3) Winst thuis Fortuna
4) Winst Rosenborg
5) Winst GVVW
6) Winst Zwolle

Als hij deze 6 winst maar averij oploopt bij Sporting en Feyenoord vind ik zijn positie nog houdbaar, 1 van deze 6 niet winnen zonder overwintering EL en winst op Feyenoord = einde verhaal en geen v Bommel 2020.

 

+3/-1

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

De eerste 10 minuten van dit fragment vind ik zeer de moeite waard:
https://www.vi.nl/audio/de-spelers-van-psv-voelen-weinig-vertrouwen-van-van-bommellink

Een paar punten die gezegd werden
:
- John de Jong moet de zaak beter managen; doet hij dat?
- John de Jong moet meer naar buiten treden, zoals Marcel Brands dat deed
- De leeftijdsopbouw van de staf en de pikorde: MvB was een betere voetballer dan John de Jong, maar hij moet het wel doen met de selectie van John de Jong
- zijn de assistenten van MvB wel in staat om tegengas te geven?
- MvB straalt uit dat hij geen vertrouwen heeft in deze spelersgroep ( mooi voorbeeld van Guti werd gegeven: de grote man in Mexico die de ballen kwam ophalen om het spel te verdelen; mag niet van MvB )
- de starheid, de controledwang, van MvB en indirect ook van Marwijk. Dat zal los moeten worden gelaten, omdat het anders mis gaat met PSV en met de trainer van Bommel.
- de klucht rond de keepers.

En de conclusie dat Gerbrands een hell of a job heeft om dit allemaal in goede banen te leiden.

Ook dit is topsport, Toon.

 

+1/-1

Van Bommel wordt al gecoacht door een ervaren trainer.
Hij gaat natuurlijk nooit accepteren dat zijn schoonvader aan de kant wordt geschoven ten faveure van, bijvoorbeeld, Hiddink in een coachingrol.

Van Bommel is duidelijk de grip op de groep kwijt. En in ieder geval kun je als je dat niet wilt aannemen, op zijn minst stellen dat hij deze groep al een jaar lang niet aan de praat krijgt.

Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.
Zijn we nu zo afhankelijk van Malen en Bergwijn dat we echt compleet afgedroogd worden door middelmatige elftallen? Dat er geen enkele voetbalvisie te herkennen valt?!
Laten we reeel zijn, dit waar we nu tegen aan zitten kijken, is niet van de laatste 5 wedstrijden. 2019 is gewoon een ontzettend slecht voetbaljaar.
En ja, we hebben vorig jaar ( 2018) gezien dat je met dat elftal wel degelijk top kunt presteren.

Ergens is van Bommel van een aanvallende, durfcoach, veranderd in een schijterige reactievoetbal-coach.
Ergens heeft hij spelers die met hart en ziel speelden, tot zielloze meelopertjes getransformeerd.
Als je als coach de spelers niet meer kunt raken, ben je uitgediend.
En dat punt hebben wij met van Bommel inmiddels lang en breed bereikt.
Natuurlijk zijn wij een warme club. Maar het is niet warm een clubicoon nog verder te laten afglijden en zien lijden.
Je helpt het team, maar uiteindelijk ook van Bommel, door hem nu uit zijn lijden te verlossen.
Want dat is het!
Tegen beter weten in, toch weer op basis van hoop en vrees maar hopen op een wondertje.
Daar kun je geen visie op bouwen als club zijnde!

 

+2/-1

Ik vind het een zeer lastige keuze. Voor zowel ontslaan als doorgaan zijn meer dan voldoende argumenten te vinden.
Belangrijkste argumenten daarin zijn wat mij betreft:
1. Is Van Bommel zelf bereid om zijn tactische en personele keuzes te heroverwegen en terug te grijpen op zijn eerste half jaar;
2. Hebben de spelers nog vertrouwen in Van Bommel.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/link

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.

 

+1/-0

Ah, we gaan op de Kuip-toer!
Op die basis wordt daar al 30 jaar "beleid" gevoerd.
Ik hoop dat wij als topclub iets doortastender zijn en onze kop niet in het zand steken.

 

+3/-1

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 11 november 2019 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.Ik word hier zo moe van he, echt waar. Heb je Rosenborg zien spelen? Die gaan echt geen punt pakken tegen Linz. Die schattige hoop ook altijd. Het is gewoon nu al over en uit. Of zie jij dit PSV wat bereiken in Lissabon :D

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 22:15:

Ah, we gaan op de Kuip-toer!
Op die basis wordt daar al 30 jaar "beleid" gevoerd.
Ik hoop dat wij als topclub iets doortastender zijn en onze kop niet in het zand steken.Heerlijke posting :pul

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 12 november 2019 om 00:51:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 11 november 2019 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.Ik word hier zo moe van he, echt waar. Heb je Rosenborg zien spelen? Die gaan echt geen punt pakken tegen Linz. Die schattige hoop ook altijd. Het is gewoon nu al over en uit. Of zie jij dit PSV wat bereiken in Lissabon :DRosenborg , is dat niet de club die Ajax de toegang tot de voorronde van de CL ontnam nog niet zo lang geleden of ben ik abuis ?

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 12 november 2019 om 01:57:

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 12 november 2019 om 00:51:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 11 november 2019 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.Ik word hier zo moe van he, echt waar. Heb je Rosenborg zien spelen? Die gaan echt geen punt pakken tegen Linz. Die schattige hoop ook altijd. Het is gewoon nu al over en uit. Of zie jij dit PSV wat bereiken in Lissabon :DRosenborg , is dat niet de club die Ajax de toegang tot de voorronde van de CL ontnam nog niet zo lang geleden of ben ik abuis ?Zekers te weten! Bovendien komen wij uit het landje waar men zegt: "de bal is rond" en "het kan vriezen en het kan dooien". Bovendien heeft feyenoord laatst porto met 2-0 naar huis gestuurd, dat hadden we allemaal van te voren verwacht, toch?

Nee laten we voortaan alle wedstrijden schriftelijk af doen. Als we op basis van verwachtingen de competitie bepalen, was ajakkus de laatste 30 jaar onafgebroken kampioen. :kots :D

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 12 november 2019 om 01:57:

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 12 november 2019 om 00:51:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 11 november 2019 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.Ik word hier zo moe van he, echt waar. Heb je Rosenborg zien spelen? Die gaan echt geen punt pakken tegen Linz. Die schattige hoop ook altijd. Het is gewoon nu al over en uit. Of zie jij dit PSV wat bereiken in Lissabon :DRosenborg , is dat niet de club die Ajax de toegang tot de voorronde van de CL ontnam nog niet zo lang geleden of ben ik abuis ?Wat een verweer weer. Ijzersterk hoor.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 12 november 2019 om 02:08:

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 12 november 2019 om 01:57:

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 12 november 2019 om 00:51:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 11 november 2019 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.Ik word hier zo moe van he, echt waar. Heb je Rosenborg zien spelen? Die gaan echt geen punt pakken tegen Linz. Die schattige hoop ook altijd. Het is gewoon nu al over en uit. Of zie jij dit PSV wat bereiken in Lissabon :DRosenborg , is dat niet de club die Ajax de toegang tot de voorronde van de CL ontnam nog niet zo lang geleden of ben ik abuis ?Zekers te weten! Bovendien komen wij uit het landje waar men zegt: "de bal is rond" en "het kan vriezen en het kan dooien". Bovendien heeft feyenoord laatst porto met 2-0 naar huis gestuurd, dat hadden we allemaal van te voren verwacht, toch?

Nee laten we voortaan alle wedstrijden schriftelijk af doen. Als we op basis van verwachtingen de competitie bepalen, was ajakkus de laatste 30 jaar onafgebroken kampioen. :kots :DPorto heeft het in de andere duels ook heel goed gedaan, niet dan?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 12 november 2019 om 02:08:

open/sluit de onderstaande quote:

romaba schreef op 12 november 2019 om 01:57:

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 12 november 2019 om 00:51:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 11 november 2019 om 22:03:

open/sluit de onderstaande quote:

D 22 43 schreef op 11 november 2019 om 21:02:

open/sluit de onderstaande quote:

romario4wethoudervanjuine schreef op 11 november 2019 om 20:27:


Wat zou er nu in 2 weken fundamenteel veranderen dat het tij zou kunnen doen keren.Positief gedacht: een barbecue kan al het verschil maken ;-)

https://www.psvinside.nl/isimat-mirin-op-bezoek-bij-daniel-schwaab/linkEen barbecue kan al veel goeds doen, een zege op Heerenveen en daarna de 28e een gelijkspel in onze groep in Lissabon en Trondheim kan al voor het einde van deze maand het einde van de crisis betekenen.

Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld.Ik word hier zo moe van he, echt waar. Heb je Rosenborg zien spelen? Die gaan echt geen punt pakken tegen Linz. Die schattige hoop ook altijd. Het is gewoon nu al over en uit. Of zie jij dit PSV wat bereiken in Lissabon :DRosenborg , is dat niet de club die Ajax de toegang tot de voorronde van de CL ontnam nog niet zo lang geleden of ben ik abuis ?Zekers te weten! Bovendien komen wij uit het landje waar men zegt: "de bal is rond" en "het kan vriezen en het kan dooien". Bovendien heeft feyenoord laatst porto met 2-0 naar huis gestuurd, dat hadden we allemaal van te voren verwacht, toch?

Nee laten we voortaan alle wedstrijden schriftelijk af doen. Als we op basis van verwachtingen de competitie bepalen, was ajakkus de laatste 30 jaar onafgebroken kampioen. :kots :DOok dat laatste punt gaat weer helemaal nergens over. PSV heeft die afgelopen 30 jaar meerdere keren een sterkere selectie dan 020 gehad.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36 37 38 39

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Mark van Bommel