Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Mark van Bommel

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 35 36 37 38 39

Ik denk sowieso dat het goed is om wat geld achter de hand te houden voor versterkingen in de winterstop.

 

+2/-0

Goed dat Van Bommel het in de tweede helft recht zette. Tijd om nu vanaf het begin te starten met de meest logische opstelling, aanspeelpunt Mitroglou in de spits, Ihatteren op het middenveld en Rosario uit de basis. Dat er dan een aantal buitenspelers op de bank moeten zitten, ligt aan het aankoopbeleid. Handig om te laten invallen.

 

+1/-0

Leuk dat de 3-1 van zijn hand kwam. Ben wel een beetje klaar met alle briefjes, opmerkingen naar iedereen langs de lijn en het zesmaal per wedstrijd spelers naar hem toe roepen voor nieuwe instructies.

Maar goed, zijn teams blijven strijdvaardig. Ik zou alleen de enige, echte spits voorin zetten.

 

+1/-0

Wissel Guti-Hendrix vond ik een vreemde, tot ik zag dat Guti schijnbaar een tik had gekregen. Mitroglou er in is een A-B-C'tje, maar niet hoe er vervolgens wordt gespeeld. Weer alles door het midden terwijl je juist een targetman hebt gehaald voor dit soort situaties. Ik heb het idee dat de spelers gemakzuchtig beginnen te worden, mede door de resultaten uit de laatste wedstrijden. Het lijkt toch wel goed te komen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 01 september 2019 om 22:00:

Wissel Guti-Hendrix vond ik een vreemde, tot ik zag dat Guti schijnbaar een tik had gekregen. Mitroglou er in is een A-B-C'tje, maar niet hoe er vervolgens wordt gespeeld. Weer alles door het midden terwijl je juist een targetman hebt gehaald voor dit soort situaties. Ik heb het idee dat de spelers gemakzuchtig beginnen te worden, mede door de resultaten uit de laatste wedstrijden. Het lijkt toch wel goed te komen.Ja precies, en zo ging het vorig seizoen ook. “Luuk knikt em er toch wel in” En ondertussen kalft het spel en de echte drive verder af.

 

+1/-0

Werkelijk iedereen zou dezelfde resultaten halen als Mark van Bommel. Gooi gewoon 11 spelers het veld op en puur op basis van individuele kwaliteiten win je je potjes.

Maar het is natuurlijk gewoon een kwestie van tijd dat dit fout gaat. Dadelijk komen ploegen die (bijna) evenveel kwaliteit hebben. Dan kom je hier niet mee weg...

 

+2/-1

Wat te denken van de ploegen die ook nog eens beter positiespel spelen? AZ maakt brandhout van dit PSV. En ik durf niet eens te kijken naar de Europaleague..

 

+3/-1

Daarnaast schaam ik me kapot voor zijn gedrag langs de lijn. Dat is toch geen uithangbord voor een topclub?

 

+2/-2

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen...Bergwijn op 10 is killing maaaaaar hij is tegenwoordig op de flank voorbijgestreefd dus laat hem daar dan maar staan. Ihattaren en Bruma op de flanken is geniaal.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 01 september 2019 om 23:53:

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen...Bergwijn op 10 is killing maaaaaar hij is tegenwoordig op de flank voorbijgestreefd dus laat hem daar dan maar staan. Ihattaren en Bruma op de flanken is geniaal.Niet helemaal mee eens. Ik vind Mo centraal vaak zijn beste acties hebben. Dus liever op 10.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 01 september 2019 om 23:14:

Daarnaast schaam ik me kapot voor zijn gedrag langs de lijn. Dat is toch geen uithangbord voor een topclub?Vragen om kaarten voor tegenstanders is not done. Dat doe je gewoon niet. Zeker niet als je eerder aanmerkingen had op Ten Hag toen hij om een kaart vroeg.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 02 september 2019 om 21:34:

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 01 september 2019 om 23:14:

Daarnaast schaam ik me kapot voor zijn gedrag langs de lijn. Dat is toch geen uithangbord voor een topclub?Vragen om kaarten voor tegenstanders is not done. Dat doe je gewoon niet. Zeker niet als je eerder aanmerkingen had op Ten Hag toen hij om een kaart vroeg.Om kaarten heb ik hem niet zien vragen. Wanneer dan?
Wel is het goed dat hij regelmatig zijn licht op steekt bij de vierde man gezien het vele onverklaarbare arbitrale gepruts.
Cocu kreeg het verwijt dat hij als een zoutzak langs de lijn zat. Het valt niet mee om het goed te doen als PSV coach.

Veel belangrijker vind ik het antwoord op de vraag waarom er bij een corner op ons doel de snelste man niet bij de middenlijn geposteerd wordt door Mark.
Nu wordt een weggekopte bal meteen een prooi van de tegenstander. Terwijl anders Jeroen Zoet meteen de bal naar de lege overkant kan schieten richting onze snelle jongen die vervolgens de twee of drie (!) verdedigers die achter moeten blijven om hem te bewaken er uit loopt waardoor zo'n perfecte counter een doelpunt oplevert.

Waarom komt Mark niet ook op mijn briljante idee? ;)

 

+1/-0

Niet? Bij die handsbal vroeg hij toch opzichtig om rood?

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 03 september 2019 om 16:56:

Niet? Bij die handsbal vroeg hij toch opzichtig om rood?Dat heb ik dan gemist. Om een kaart vragen is nooit netjes. Van niemand.

Wat vind je van zijn taktiek om niemand bij de middellijn te zetten als we een corner tegen krijgen?
Cocu deed dat ook al zo, behalve merkwaardigerwijze in CL matches.
Je ontneemt jezelf een snelle counterkans en geeft de tegenpartij de mogelijkheid meteen weer je 16 onder druk te zetten.

Raar toch?

 

+1/-0

Jup, en reken maar dat een tegenpartij twee poppetjes op bijvoorbeeld Bergwijn zet, als die voorin wacht.

 

+1/-0

@tijn0, dan missen ze op dat moment dus ergens anders een poppetje.

 

+1/-0

Wie is "ze"? De tegenstander? Want dat is toch de bedoeling?

 

+1/-0

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Deze reactie is verwijderd door de originele poster.

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 35 36 37 38 39

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Mark van Bommel