Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 27 28 29 30

Als de werknemers matig functioneren zit er ook overduidelijk iets niet goed bij degenen die hen hebben aangesteld. Je gaat mij niet wijsmaken dat Rosario, Sadilek etc geen vertrouwen hebben gekregen. Daar hebben ze uiteindelijk niks mee gedaan. Een speler die bepaalde (voetbal- en mentale) kwaliteiten heeft creëert bovendien zijn eigen vertrouwen automatisch. Als spelers goed functioneren krijgen ze vanzelf het vertrouwen, maar dat moeten ze wel verdienen. Je kan bij een topclub niet verwachten dat iemand oneindig vertrouwen krijgt als de prestaties er niet naar zijn.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 19 december 2019, 14:12:22.

 

+1/-0

Dat is juist het punt psvfen, de voorbeelden die je noemt (Sadilek en Rosario) hebben juist teveel c.q. te lang vertrouwen gekregen, waardoor andere spelers voor die posities juist hun vertrouwen gekrenkt zagen worden (bijv. Guti, Boscagli). Je kunt je neem ik aan wel voorstellen dat als Guti en Boscagli ineens moeten opdraven, zij onder enorme druk staan om zich te bewijzen. Helaas pakt dat 9 van de 10 keer verkeerd uit.
Daarnaast is vertrouwen slechts 1 van de eigenschappen waar een speler over moet beschikken om vrijuit te kunnen / durven voetballen.

We hebben allemaal kunnen zien dat Rosario na de winterstop van vorig seizoen niet meer de Rosario was van de eerste seizoenshelft (en daardoor zelfs opgeroepen is voor het Nederlands elftal!), en dat Sadilek niet uit de voeten komt als linksback. Dat is toch de coach te verwijten die deze spelers maar bleef opstellen en niet de technisch manager? Ik zeg niet dat Boscagli beter is dan Sadilek, dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Ik beoordeel een speler pas na een serie wedstrijden. Dus ook bijvoorbeeld Bruma heeft mij nog niet overtuigd, maar heeft misschien net als veel andere spelers uit het verleden (bijv. Alex, Kezman) vertrouwen nodig om te renderen.

Wat ik JdJ overigens wel verwijt is dat de selectie pas heel laat rond was, en we voorronde CL nog met bijvoorbeeld Luckassen hebben gespeeld. Van een ideale voorbereiding (waar spelers aan de speelstijl, cultuur en elkaar konden wennen) is dus geen sprake geweest, de ideale tijd om vertrouwen te kunnen opbouwen.

 

+2/-0

De reden dat Boscagli geen vertrouwen kreeg heeft er ook alle schijn van dat dat gekoppeld is aan gebrek aan kwaliteit en/of mentale aspecten. Als hij van het niveau Angelino was geweest, had hij gewoon gespeeld en meteen dat vertrouwen gekregen. Als Boscagli vanaf het begin had gespeeld, had je kunnen zeggen dat Sadilek en Lato geen vertrouwen hadden gekregen. Je kunt er maar elf opstellen, en voor linksback lijkt niemand het PSV niveau te hebben, of je ze nu wel of geen vertrouwen geeft. Als spelers genoeg kwaliteiten hebben komt dat vertrouwen vanzelf. Dit PSV mist echt een paar over m’n lijk klootzakken, type Van Bommel, Davids. Jongens als Pereiro of Rosario hebben dat niet in hun karakter, en dat gaat geen enkele trainer erin krijgen. Bij het aankoopbeleid hoor je daar rekening mee te houden, en daarom acht ik John de Jong hoofdverantwoordelijk voor de malaise.

Dit bericht is gewijzigd op 19 december 2019, 14:54:09.

 

+2/-0

Het is ook niet zo dat JdJ maar even iedereen kan kopen die hij zou willen kopen natuurlijk.

UsWilly zei gisteren of eergisteren dat JdJ spelers moet kopen 'die je echt wilt en daarvoor gaan en zeker niet kijken wie er vrij is'. Totaal onrealistisch natuurlijk. Dat soort spelers waren in de zomer (met vCL op de agenda) al onmogelijk om te halen en nu natuurlijk helemaal.
Top spelers hebben, helaas, nooit in de rij gestaan om naar PSV te komen en dat staan ze nu ook zeker niet. En dan kom je dus uit bij spelers die nog wel willen komen, veelal spelers die bij hun huidige club niet aan spelen toekomen, jonge talenten zonder veel speelminuten op hoog niveau en huurspelers. En tja.. dan kun je dus ook verwachten dat het niet veel is, met soms een gelukje.

 

+1/-0

Ga hier maar op het forum nakijken hoeveel mensen er zijn geweest die zeiden dat Viergever als linksback geprobeerd moest worden. Dus het feit dat Sadilek zijn best deed maar te kort kwam is de schuld van de trainer, niet van JdJ. En het is 100% precies wat DJ hierboven zegt; de verkeerde mensen hebben teveel kansen gekregen. Dan krijg je een situatie waar de coach niet meer aan het team kan uitleggen waarom iemand wel of niet speelt. Rosario speelde elke minuut, en slecht, terwijl Guti op de bank zat toe te kijken. Een speler wacht dan op zijn kans en als die kans niet komt doet dat iets met de motivatie. Als dan wel die kans komt dan komt er meteen zoveel druk op te staan dat een simpele bal inpassen al teveel is gevraagd.

En ik weet niet of Lato matties is met Pereiro en Guti, maar ik acht het mogelijk dat ze met driëen zwaar ontevreden waren over de keuzes van de trainer. Hadden ze beter moeten spelen? Ja absoluut, maar als zij slecht spelen is het 45 a 60 min en dan wissel terwijl hun concurrenten wedstrijden lang mogen aankloten.

JdJ is hoofdverantwoordelijk dat er geen aankopen zijn gedaan die buiten elke discussie staan, maar het is de trainer die er niets van heeft kunnen maken. Ze zijn niet zo slecht als dat ze nu presteren en ze zijn niet zo goed dat we niet in deze crisis hadden kunnen komen.

 

+1/-0

Guti heeft meer dan genoeg kansen gehad en bakte er ook vrij weinig van. Periero was onder Cocu ook een jojo en gisteren hebben we weer kunnen zien, waarom het niet evident is dat hij speelt.

 

+1/-0

Het is natuurlijk lastig om te zeggen waar het grootste probleem ligt - bij de coach of de technisch directeur, omdat ze als het goed is samenwerken. Ze zijn dan ook beiden verantwoordelijk voor de selectie, alleen is de TD meer verantwoordelijk voor de samenstelling (en de lange termijn) en de coach meer verantwoordelijk voor het rendement dat hij eruit haalt (korte termijn).
Als het rendement niet goed is, zoals nu ook overduidelijk het geval is, zal de coach altijd als eerste sneuvelen. Als blijkt dat inderdaad een andere trainer het ook niet aan de praat krijgt omdat de kwaliteit onvoldoende is, zal de TD sneuvelen.

Het probleem is dat MvB ook (heel) behoorlijke resultaten heeft laten zien met deze groep - hij heeft effectief laten zien dat het dus wel kan. Dat je met vrijwel hetzelfde middenveld/verdediging ineens van de minst gepasseerde verdediging naar een Zwitserse gatenkaas gaat, is dus wel degelijk het gevolg van het werk en de keuzes van de coach, niet van de TD.
Of JdJ echt broddelwerk geleverd heeft, kun je dus pas na verloop van tijd met een andere coach zeggen.

 

+3/-0

Dat John de Jong fouten heeft gemaakt kan intern nu ook al wel heel duidelijk zijn.
Zo las ik dat Lyanco al in Eindhoven was, maar de Jong geen haast had met de zaak rond maken en hem eerst nog naar dat Jeugd toernooi liet gaan, waarna hij opeens te duur was. Wij weten dan misschien niet of dat verhaal klopt, maar dat weten ze intern wel. Mocht het waar zijn is dat een grote fout.
Schwaab op het laatste moment terughalen vind ik ook een fout. Net op het moment dat er was gekozen voor Baumgartl, begon van Bommel te draaien, daarbij heeft hij de hele voorbereiding gemist. Schwaab had een gepasseerd station moeten zijn.

Dat De Jong geen Boadu, Koopmeiners, Stengs, Van Dijk, Messi, Mbappe of Neymar heeft weten te halen kunnen we hem natuurlijk niet verwijten.

Ook het halen van Bruma hoeft niet perse een fout te zijn. Soms moet je een keer een dure aankoop doen om een ingang bij zaakwaarnemers te krijgen. Zo heeft Lemic ons ook toegang tot spelers gegeven, maar dwong hij ons ook rotzooi te kopen. Geen idee in hoeverre zulke zaakwaarnemers tegenwoordig nog macht hebben bij PSV maar je weet het niet.

 

+1/-0

Dat er nog steeds mensen De Jong verdedigen begrijp ik niet. Als je het elftal van gisteren zag, is duidelijk te zien wat er in de zomer mis ging. Er waren 4 nieuwe aankopen nodig, en die posities zijn nu nog steeds de minsten. Alle aankopen voldoen niet.

Linksback, RCV, rechter middenvelder met ervaring, en een kopsterke, balvaste spits (Malen en Bergwijn voor de flanken).

Die laatste was al nodig toen De Jong verkocht werd, maar we hoopten dat Lammers dat zou kunnen invullen. Was al een gok. Maar toen hij geblesseerd raakte helemaal nodig. De Jong haalt een overjarige Griek die het niet meer heeft.

Lnksback is bekend, Van Bommel was tegen Lato en dat zal een reden hebben gehad. Boscagli was een goedkope impulsaankoop.

De RCV was topprioriteit, maar De Jong lukte het niet om een fatsoenlijk iemand op tijd voor de CL te halen, waardoor men uiteindelijk maar een gedregradeerde Duitser voor veel te veel geld heeft gekocht.

Die ervaren middenvelder kwam helemaal niet.

In plaats daarvan haalde De Jong voor 23 miljoen twee kleine buitenspelers (Bruma en Doan), die beiden niet voldoen. Met Gakpo ook nog in de selectie was een nieuwe buitenspeler genoeg geweest.

Ik denk dat De Jong veel te veel een lichtgewicht is. Dat was hij als speler ook al. Met veel dezelfde fouten als Brands (verkeerde prioriteiten, geen uitgebalanceerde selectie weten samen te stellen). Alleen lukte het Brands meestal nog wel om 1 of 2 spelers te halen die wel voldeden. Geen enkele speler van deze zomer is een aanwinst gebleken.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 19 december 2019 om 16:08:

Het is natuurlijk lastig om te zeggen waar het grootste probleem ligt - bij de coach of de technisch directeur, omdat ze als het goed is samenwerken. Ze zijn dan ook beiden verantwoordelijk voor de selectie, alleen is de TD meer verantwoordelijk voor de samenstelling (en de lange termijn) en de coach meer verantwoordelijk voor het rendement dat hij eruit haalt (korte termijn).
Als het rendement niet goed is, zoals nu ook overduidelijk het geval is, zal de coach altijd als eerste sneuvelen. Als blijkt dat inderdaad een andere trainer het ook niet aan de praat krijgt omdat de kwaliteit onvoldoende is, zal de TD sneuvelen.

Het probleem is dat MvB ook (heel) behoorlijke resultaten heeft laten zien met deze groep - hij heeft effectief laten zien dat het dus wel kan. Dat je met vrijwel hetzelfde middenveld/verdediging ineens van de minst gepasseerde verdediging naar een Zwitserse gatenkaas gaat, is dus wel degelijk het gevolg van het werk en de keuzes van de coach, niet van de TD.
Of JdJ echt broddelwerk geleverd heeft, kun je dus pas na verloop van tijd met een andere coach zeggen.


Helemaal mee eens. Als je een doofstomme coach voor de groep zet, zullen de spelers ook niet presteren. Dan moet je daar niet de TD de schuld van geven. Als een tweede of derde coach met dezelfde groep ook faalt, dan kun je gaan aannemen dat er verkeerd ingekocht is. Daarbij komt dat de TD zijn beslissingen baseert op scountingrapporten, dus dan kun je het hele scountingapparaat ook wel opdoeken.

Ik ben ervan overtuigd dat er spelers in onze groep zitten die uit zullen groeien tot Europese (sub)toppers, maar in het huidige labiele team totaal niet presteren. En dan bedoel ik niet de voordehandliggende namen als Malen, Bergwijn en Ihattaren, maar jongens als Baumgartl, Rosario, Guti, Bruma en Doan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 19 december 2019 om 20:44:

Dat er nog steeds mensen De Jong verdedigen begrijp ik niet. Als je het elftal van gisteren zag, is duidelijk te zien wat er in de zomer mis ging. Er waren 4 nieuwe aankopen nodig, en die posities zijn nu nog steeds de minsten. Alle aankopen voldoen niet.

Linksback, RCV, rechter middenvelder met ervaring, en een kopsterke, balvaste spits (Malen en Bergwijn voor de flanken).

Die laatste was al nodig toen De Jong verkocht werd, maar we hoopten dat Lammers dat zou kunnen invullen. Was al een gok. Maar toen hij geblesseerd raakte helemaal nodig. De Jong haalt een overjarige Griek die het niet meer heeft.

Lnksback is bekend, Van Bommel was tegen Lato en dat zal een reden hebben gehad. Boscagli was een goedkope impulsaankoop.

De RCV was topprioriteit, maar De Jong lukte het niet om een fatsoenlijk iemand op tijd voor de CL te halen, waardoor men uiteindelijk maar een gedregradeerde Duitser voor veel te veel geld heeft gekocht.

Die ervaren middenvelder kwam helemaal niet.

In plaats daarvan haalde De Jong voor 23 miljoen twee kleine buitenspelers (Bruma en Doan), die beiden niet voldoen. Met Gakpo ook nog in de selectie was een nieuwe buitenspeler genoeg geweest.

Ik denk dat De Jong veel te veel een lichtgewicht is. Dat was hij als speler ook al. Met veel dezelfde fouten als Brands (verkeerde prioriteiten, geen uitgebalanceerde selectie weten samen te stellen). Alleen lukte het Brands meestal nog wel om 1 of 2 spelers te halen die wel voldeden. Geen enkele speler van deze zomer is een aanwinst gebleken.Dit vind ik dus iets te makkelijk. Weet jij wat er te halen was deze zomer? Ze kunnen wel prima spelers scouten, maar als ze niet te koop/huur zijn, te duur zijn of niet naar PSV willen komen houdt het op.

Het is echt niet zo dat John de Jong (of welke andere TD bij PSV dan ook), in de zomer voor elke positie even een lijstje met 10 spelers, die goed gescout zijn en waarvan men zeker denkt te weten dat het versterkingen zijn, kan maken en daar even lekker uit kan gaan kiezen. De helft valt af wegens niet te koop/te duur. Na eerste contact valt er 1 af, omdat hij nu toch opeens een beter contract heeft gekregen bij z'n club. Daarna krijgt er 1 een beter aanbod van een andere club en gaat naar die club. Een dag later scheurt er 1 de spieren in z'n knie kapot. Heb je er opeens nog maar 2 over. 1 van die 2 stond op nummer 10 op John's lijstje en 1 stond op nummer 3 van z'n lijstje. Inmiddels is nummer 3 van John's lijstje naar een club in de Premier League vertrokken. Nu is alleen nummer 10 op John's lijstje nog over. En dat is dan misschien wel Boscagli. Lato wilde eigenlijk niet eens komen. Daar hebben ze ook meer dan hun best voor moeten doen.

En had hij een keus? Er was helemaal geen linksback, zelfs geen hele slechte. En de druk was enorm, want iedereen was al aan het zeiken dat het zo lang duurde allemaal.

En dit geldt natuurlijk voor elke positie.

 

+1/-0

Het is niet alleen De Jong, het is ook zijn voorganger en Gebrands en ja ook Van Bommel ontbeert het aan kwaliteit als trainer ook wel door een gebrek aan ervaring. Maar als je een onervaren trainer aanstelt moet je er rekening mee houden dat het mis kan gaan. Hetzelfde al je een onervaren TD aanstelt. Ook de aankopen van BRands, zoals Periero, Romero, Lucassen stellen weinig tot niets voor.

Nu weer Bruma, Baumgarlt, Boan voor een fortuin gehaald.

De focus van PSV ligt als jaren niet bij het realiseren van de doelstelling, 32 van europa, met middelmatige spelers, onervaren staf en onervaren TD krijg je dit soort resultaten. Ik ben niet verbaasd. De laatste 12 jaar is het al aanmodderen bij PSV. Met een incidenteel succes in Europa, voor de rest is het een bijna ieder jaar een afgang in Europa. En 3 kampioenschappen is prima, maar PSV moet meer presteren voor het geld wat er wordt ingestopt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSV Oisterwijk schreef op 19 december 2019 om 22:09:
De focus van PSV ligt als jaren niet bij het realiseren van de doelstelling, 32 van europa, met middelmatige spelers, onervaren staf en onervaren TD krijg je dit soort resultaten. Ik ben niet verbaasd. De laatste 12 jaar is het al aanmodderen bij PSV. Met een incidenteel succes in Europa, voor de rest is het een bijna ieder jaar een afgang in Europa. En 3 kampioenschappen is prima, maar PSV moet meer presteren voor het geld wat er wordt ingestopt.Ik geloof je niet, maar stel dat de focus niet ligt bij het behalen van de doelstelling dan moet er per direct ingegrepen worden en moeten er koppen rollen. Dan moet iedereen die niet gefocust is op het behalen van de doelstelling per direct weg!

En ja.. de laatste 12 jaar is het al aanmodderen, langer zelfs, sterker nog dat is altijd zo geweest. We zijn geen ManU, geen Real Madrid en ook geen Bayern Munchen. Moeten "aanmodderen" is onze plek. En dan hebben we eens in de zoveel tijd geluk dat het allemaal goed valt. Helaas maar wel de realiteit.

Dom van Gerbrands om te zeggen dat hij PSV naar de 32 beste clubs van Europa wil loodsen? Misschien, maar ook moedig! De man heeft een missie!
Gaat het lukken? Waarschijnlijk niet nee, maar denkt iemand hier nou werkelijk waar dat als we Gerbrands eruit trappen het beter gaat, dat er een "top" AD en TD komen en dat we dan wel bij de 32 beste clubs van Europa gaan horen? 1 seizoen misschien ja en dan gaan die AD en TD weer weg (als ze al zijn gekomen) en dan storten we ook gewoon weer in elkaar, net zoals de vorige 106 jaar.

Het enige wat wij kunnen doen is de club supporten en hopen dat dat helpt en dan maar hopen dat we weer eens geluk hebben dat alles goed valt, meer niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSV Oisterwijk schreef op 19 december 2019 om 22:09:

Het is niet alleen De Jong, het is ook zijn voorganger en Gebrands en ja ook Van Bommel ontbeert het aan kwaliteit als trainer ook wel door een gebrek aan ervaring. Maar als je een onervaren trainer aanstelt moet je er rekening mee houden dat het mis kan gaan. Hetzelfde al je een onervaren TD aanstelt. Ook de aankopen van BRands, zoals Periero, Romero, Lucassen stellen weinig tot niets voor.

Nu weer Bruma, Baumgarlt, Boan voor een fortuin gehaald.

De focus van PSV ligt als jaren niet bij het realiseren van de doelstelling, 32 van europa, met middelmatige spelers, onervaren staf en onervaren TD krijg je dit soort resultaten. Ik ben niet verbaasd. De laatste 12 jaar is het al aanmodderen bij PSV. Met een incidenteel succes in Europa, voor de rest is het een bijna ieder jaar een afgang in Europa. En 3 kampioenschappen is prima, maar PSV moet meer presteren voor het geld wat er wordt ingestopt.
We hebben 4 a 5 kwalitatieve spelers , meer zit er niet in . Het nadeel is dat de spelers die weinig kwaliteiten bezitten de betere spelers omlaag trekken. Het is in en in triest . Ze weten geen gaten te trekken en de opbouw is zo traag , Totaal geen inzicht.

Ik heb medelijden met Ernest, de tranen stonden in zijn ogen woensdag , wat een afgang . Dit gaat maanden duren. De helft van dit elftal heeft totaal geen kwaliteit en dat kun je nu wel stellen na een jaar aanmodderen. Play offs , laat me niet lachen , die gaan we niet halen . Het is te hopen dat we in het rechter rijtje blijven.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 19 december 2019 om 23:16:

open/sluit de onderstaande quote:

PSV Oisterwijk schreef op 19 december 2019 om 22:09:
De focus van PSV ligt als jaren niet bij het realiseren van de doelstelling, 32 van europa, met middelmatige spelers, onervaren staf en onervaren TD krijg je dit soort resultaten. Ik ben niet verbaasd. De laatste 12 jaar is het al aanmodderen bij PSV. Met een incidenteel succes in Europa, voor de rest is het een bijna ieder jaar een afgang in Europa. En 3 kampioenschappen is prima, maar PSV moet meer presteren voor het geld wat er wordt ingestopt.Ik geloof je niet, maar stel dat de focus niet ligt bij het behalen van de doelstelling dan moet er per direct ingegrepen worden en moeten er koppen rollen. Dan moet iedereen die niet gefocust is op het behalen van de doelstelling per direct weg!

En ja.. de laatste 12 jaar is het al aanmodderen, langer zelfs, sterker nog dat is altijd zo geweest. We zijn geen ManU, geen Real Madrid en ook geen Bayern Munchen. Moeten "aanmodderen" is onze plek. En dan hebben we eens in de zoveel tijd geluk dat het allemaal goed valt. Helaas maar wel de realiteit.

Dom van Gerbrands om te zeggen dat hij PSV naar de 32 beste clubs van Europa wil loodsen? Misschien, maar ook moedig! De man heeft een missie!
Gaat het lukken? Waarschijnlijk niet nee, maar denkt iemand hier nou werkelijk waar dat als we Gerbrands eruit trappen het beter gaat, dat er een "top" AD en TD komen en dat we dan wel bij de 32 beste clubs van Europa gaan horen? 1 seizoen misschien ja en dan gaan die AD en TD weer weg (als ze al zijn gekomen) en dan storten we ook gewoon weer in elkaar, net zoals de vorige 106 jaar.

Het enige wat wij kunnen doen is de club supporten en hopen dat dat helpt en dan maar hopen dat we weer eens geluk hebben dat alles goed valt, meer niet.Ik realiseer mij ten zeerste dat als je een aankoop doet het niet altijd de hoofdsprijs kan zijn.
Maar wanneer er met periero, romero, lucassen, baummgartle, bruma, etc voor ongever 50mio aan aankopen niet of nauwelijks speelt of zelfs verhuurd zijn (en niet vanwege luxe), dan wordt er geprutst.

Niemand beweert dat we Bayern of Madrid zijn, maar op het niveau waar PSV zit, modderen we aan en ontbeert het ons aan een goede voetbalvisie, hoe bouw je een meest effectief team met de middelen die je hebt. En met de middelen die PSV heeft presteren we ondermaats.

 

+1/-0

Precies, als je €50 miljoen (!) mag besteden en je haalt alleen maar spelers die het niveau FC Groningen niet kunnen overstijgen, dan heb je als TD heel hard structureel gefaald en ben je te licht voor de job. Om te voorkomen dat PSV nog verder het moeras inzakt hebben we een nieuwe TD nodig. De opvolger kan het echt niet nog slechter doen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

psvfen schreef op 20 december 2019 om 08:49:

Precies, als je €50 miljoen (!) mag besteden en je haalt alleen maar spelers die het niveau FC Groningen niet kunnen overstijgen, dan heb je als TD heel hard structureel gefaald en ben je te licht voor de job. Om te voorkomen dat PSV nog verder het moeras inzakt hebben we een nieuwe TD nodig. De opvolger kan het echt niet nog slechter doen.De vraag is echter of de gehaalde spelers echt van FC Groningen niveau zijn of spelen ze op dit moment op dit niveau (of zelfs lager) omdat er geen enkel systeem in het huidige spel zit ? Omdat er geen automatismen in het spel zitten ? Omdat er 0 vertrouwen is ? Omdat spelers dop plekken worden gebruikt waar ze helemaal niet thuishoren ? Omdat sommige spelers amper een serieuze kans hebben gekregen ?

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen....

 

+1/-0

Beide kan waar zijn, en zal ook waar zijn. Ondanks dat PSV niet de selectie heeft die Gerbrands wil nastreven, hoeft PSV niet 10 van de 12 wedstrijden niet te winnen. Had PSV gewoon tegen Basel kunnen winnen, en had PSV vorig jaar de schaal over de streep moeten trekken.

 

+1/-0

Maar als een speler dan toch de waarde heeft zoals de transfer doet voorkomen en hij is pakweg 15mlj. waard(?0 dan mag je toch verwachten dat hij opstaat tijdens de wedstrijd of laat zien dat hij het verschil kan maken. Ik neem aan dat die jongens toch ook nog zoiets als bewijsdrang hebben ,of is het financiële plaatje alleen maar door de voetbalmakelaars neergezet?

Als dat zo is koop de spreekwoordelijke kat in de …….


Dus met andere woorden voor je ze echt een contract aanbied ff paar weekjes proef draaien , wss een betere optie als blind op wat oude vcr videobeelden 15 mlj uitgeven.

 

+1/-0

Als je selectie het niveau heeft dat je hoort na te streven, laat je niet in 10 van de laatste 12 duels punten liggen. Wie dan de trainer ook is. Als vorig seizoen een willekeurige clown bij Ajax trainer was geweest, hadden ze nog steeds goede prestaties neergezet, simpelweg omdat de kwaliteit van de spelers afspatte. Denk je dat die jongens massaal niet meer zouden kunnen voetballen omdat iemand anders (praktisch dezelfde) opstelling zou maken? Overal blijkt dat een trainerswissel zelden tot nooit resultaat heeft. Kijk maar naar Manchester United net voor en na Van Gaal, bleken wel erg matige spelers te zijn voor dat niveau. Dat is daardoor ook een trainerskerkhof geworden, omdat de spelers niet het gewenste niveau hadden. Of waren Mourinho, Van Gaal ect zogenaamd ineens slechte trainers geworden, terwijl ze daarvoor geweldige resultaten boekten? Onzin, een trainer is ruwweg zo goed als het materiaal wat ie voor z’n neus krijgt. Van Gaal had bij Ajax een geniale lichting, waarvan de meesten doorbraken in de Europese top. Bij Manchester United had ie een rampzalige lichting, en toen kon ie er ineens niks meer van. Hij zal toch niet schizofreen zijn en een compleet andere trainer zijn geweest?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 27 28 29 30

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong