Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 29 pagina's: 1 2 3 4 ... 25 26 27 28 29

open/sluit de onderstaande quote:

tijn0 schreef op 01 maart 2020 om 08:16:

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 29 februari 2020 om 20:40:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 29 februari 2020 om 15:37:
Dat niet alle aankopen tot dusver een succes zijn gebleken is juist. Maar wie uiteindelijk als miskoop bestempeld moet worden valt m.i. op dit moment nog niet te zeggen.Jij denkt dat Bruma opeens nog wel goed gaat worden en zijn bedrag waard is? Die is afgeschreven: duurste miskoop ooit van PSV.Ik weet niet of je je het eerste jaar van met name Park (ook een beetje Lee) nog kunt herinneren? En hoe belangrijk hij voor ons (en Man U) werd? Dus het kan wel!

Luuk de Jong was op basis van een paar jaar terug ook afgeschreven.Ja dat dacht ik al, dat iemand die vergelijking zou maken. Daarom zeg ik ook dat Doan nog wel potentie heeft. Maar de vergelijking klopt alleen niet. Park en Lee kwamen uit Zuid-Korea en moesten nog wennen aan Nederland. Doan speelt al 3 jaar hier.

Het voorbeeld van De Jong is onzin. Die had het daarvoor wel al laten zien. Bruma en Baumgartl niet. En Bruma wordt 26 jaar, Baumgartl 24. Dan ben je in Nederland een ervaren speler, zoveel beter worden die niet meer. Dan kan je volgend seizoen beter inzetten op talentvolle spelers als Gakpo, Obispo en Mandueke. Als die doorgroeien gaan die veel opleveren.

Het zal wel een ander verwachtingspatroon zijn, als men dit gepruts goed wil praten en een PSV die strijd om plaats 3 blijkbaar prima vindt. Ik blijf het bijv. ook topclubonwaardig vinden dat als bij je twee beste aanvallers de een geblesseerd is, en de ander wordt verkocht, er geen aanvallende versterking bij komt in de winterstop. Met wedstrijden als vandaag tot gevolg, voorin is het kwa scoren nog steeds matig.

 

+2/-0

Je maakt er iets zwart-wits van: als je de spelers niet af wil schrijven, praat je gepruts goed, heb je een ander verwachtingspatroon en vind je strijden om plek 3 prima.
Ik hoop dat je zelf inziet dat zo discussie voeren zwak is.

Al jouw conclusies zijn onjuist.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 29 februari 2020 om 20:40:

open/sluit de onderstaande quote:

VHTLsaw schreef op 29 februari 2020 om 15:37:
Dat niet alle aankopen tot dusver een succes zijn gebleken is juist. Maar wie uiteindelijk als miskoop bestempeld moet worden valt m.i. op dit moment nog niet te zeggen.Jij denkt dat Bruma opeens nog wel goed gaat worden en zijn bedrag waard is? Die is afgeschreven: duurste miskoop ooit van PSV.

Hetzelfde geldt voor het huren van die niet fitte Griek en Afellay.

Boscagli is ook veel te licht gebleken.

Van Baumgartl verwacht ik ook niet veel meer. Misschien backup houden. Moet zeker een goede CV gehaald worden komende zomer.

De enige aankoop van de zomer met nog wat potentie is Doan. Maar ook daar kan je niet op gaan gokken. Met Thomas die het goed doet en nieuwe aankopen en talenten zal hij ook niet vooraan staan met kansen krijgen.
Precies het is drama wat er staat. JdJ wordt echt wel ontslagen hoor ben maar niet bang. Dit is onacceptabel. Vandaag ook weer wat een armoe troef zeg.

 

+1/-0

De Jong heeft de kans gekregen en die blijft voorlopig dus wel even zitten (als in; hij moet volgend seizoen prestaties gaan leveren).

 

+1/-1

Bruma en Doan lieten vandaag ook weer zien geen 23 miljoen waard te zijn, eerder 2-3 miljoen. :)

Dus natuurlijk is Bruma afgeschreven, als zelfs een jeugdspeler eerder wordt opgesteld. Hopen dat een Portugese club zo gek is om hem te kopen in de zomer.

Dat we zo weinig scoren is ook geen verrassing. Vergeten om een goede aanvaller te halen in de winterstop. In deze rare competitie hadden we met een goede aanval zelfs nog kampioen kunnen worden.

 

+2/-0

Mbt Bruma kunnen we zeggen dat de scouting volledig gefaald heeft. Er is niemand die het daar niet eens mee kan zijn.

Doan heeft net 15 min gespeeld in 7 wedstrijden na de winterstop en moest nu voor het eerst spelen op een nieuwe positie, zonder wedstrijdritme, tegen hun belangrijkste aanvaller op een niet functionerend middenveld. Hem op basis van gisteren afschrijven zou echt belachelijk zijn. Eigenlijk vond ik dat hij defensief het goed voor elkaar had met goede balveroveringen, liep goed met zijn man mee en ging ook diep zonder bal. Het enige wat ik niet goed vond aan zijn optreden gisteren was het feit dat hij in balbezit het liefst zoveel mogelijk centraal ging staan en dat is op zich wel logisch maar dat hadden we nu niet nodig.

Waar ik De Jong wel even de credits voor wil geven is de komst van Rodriguez. Echt een hele bijzondere versterking die in zijn 1tje het verschil maakt tussen winst en verlies. Als hij nog een wedstrijd mist dit jaar voorspel ik weer puntverlies. Ik was enthoussiast over van Aanholt, en vind dat nog steeds een prima alternatief maar als we deze man a la Guardado nog een jaar kunnen behouden dan hebben we geen zorgen.

 

+1/-1

Complimenten voor JdJ die tijdens de crisis wellicht (veel) te hard is aangepakt. Zijn ambitie om voor het beste te gaan is wel duidelijk met Rodriguez/Van Aanholt en nu met Schmidt. Ik vertrouw hem nog wel een zomer een volle beurs toe.

Verwacht wel dat we stiekem aan 5 a 6 nieuwe basisspelers moeten denken.

 

+1/-1

Ik verwacht twee backs, een middenvelder en een aanvaller. Daar tegenover staat een vertrek van onder andere Dumfries en Malen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 11 maart 2020 om 19:52:

Ik verwacht twee backs, een middenvelder en een aanvaller. Daar tegenover staat een vertrek van onder andere Dumfries en Malen.Je hebt inderdaad 2 back nodig, aangezien de kans groot is dat Dumfries weg is en Rodriguez gehuurd wordt. Ook het middenveld heeft echt een (aanvallende) impuls nodig.
Daarentegen verwacht ik niet dat Malen vertrekt, tenzij hij voor het EK toch fit raakt en een dijk van een EK speelt, maar ik vermoed dat die kans klein is.

 

+1/-0

Dumfries blijft ook nog gewoon denk ik. Die krijgt een heel mooi contract en is nog een jaar aanvoerder.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 12 maart 2020 om 08:48:

Dumfries blijft ook nog gewoon denk ik. Die krijgt een heel mooi contract en is nog een jaar aanvoerder.Zou het echt mooi vinden als hij er nog een jaar aan vast zou plakken, maar ik denk dat hij na de zomer bij bv Bayern terug te vinden is. Ook zal PSV bij hem wel meewerken met verkopen als er een grote zak geld op tafel komt.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12 maart 2020, 12:34:57.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Klompje schreef op 12 maart 2020 om 08:48:

Dumfries blijft ook nog gewoon denk ik. Die krijgt een heel mooi contract en is nog een jaar aanvoerder.Natuurlijk moet hij blijven. Er is in de huidige selectie toch niemand al op het niveau waarop destijds Wijnaldum, Depay en onlangs Luuk de Jong naar het buitenland gingen?

Dumfries, Malen, Ihattaren en andere talenten moeten eerst PSV een titel bezorgen en doorgroeien voordat ze aan verkassen denken.
Beter voor hen en voor onze club.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 29 pagina's: 1 2 3 4 ... 25 26 27 28 29

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong