Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 26 27 28 29 30

Ik vond en vind Doan een goede aankoop voor dat bedrag. Toegegeven, die coronacrisis maakt van 7,5 miljoen 17.5 miljoen, maar hindsight is 20/20.

Bruma en Baumgartl vind ik beide erg zwakke aankopen.

 

+3/-0

Doan werd gekocht op het moment dat zelfs een blindpaard zag dat wij een linksbackprobleem hadden. Doan vulde op dat moment geen dringende vacature in.
Los van het feit of je hem wel of niet goed genoeg vind, wat die investering op dat moment money wrong spent!

 

+2/-0

Op dat moment waren Lato en Boscagli al aangetrokken

 

+1/-1

https://psv.supporters.nl/forums/reacties/21/7/5/OJK-transfergeruchten-topic-groot-uiteraard#reactie275link

Ik quote mezelf maar een keer maar ik vond het op dat moment een echte Hiljemarkaankoop.
Dwz een speler voor veel geld halen op een positie die voldoende bezet is terwijl een ander heel groot hiaat niet wordt ingevuld met deze centjes

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 17 mei 2020 om 19:16:

Op dat moment waren Lato en Boscagli al aangetrokkenMaar het gaat niet om kwantiteit maar kwaliteit. Toen was al duidelijk dat die twee niet goed genoeg waren.

Ik vind ook dat Doan overbodig was. Na verkoop Lozano moest er perse weer geld uitgegeven worden. Dat begrijp ik, maar haal dan een speler die echt nodig was. Of een echte rechtsbuiten of een vervanger van Rosario voor het middenveld. Doan is beiden net niet.

Het gerucht dat Dumfries maar 15 miljoen zou moeten kosten, we mogen hopen dat het niet klopt. Anders is het weer een voorbeeld van veel te lage vraagprijzen.

 

+2/-0

Onzin natuurlijk, maar dat weet je zelf ook. Maar alles om nu achteraf een beetje goedkoop te kunnen scoren.

Doet niets af van het feit dat Doan vooralsnog een mispeer is, maar als je nu gaat beweren dat toen al duidelijk was dat de linksbacks niet goed genoeg waren is gewoon slap gelul. Lato had vanwege een blessure nog nauwelijks iets kunnen doen, terwijl Boscagli juist vrij behoorlijk aan het seizoen begon

 

+1/-1

Dumfries-Baumgartl-Viergever-Boscagli begon juist super sterk met vaak de 0 en 3 uitoverwinningen op rij in de Eredivisie en ook nog eens Europees.

Het is ook niet zo dat we heel veel keuze hadden op rechtsbuiten. Berghuis was topprio 1 maar bleek niet haalbaar, toen werd ook Lozano nog verkocht en hadden we enkel Ihattaren (op dat moment jeugdspeler) Bergwijn (die centraal gebruikt werd en het liefst vanaf links speelt) Bruma (die voor links gehaald is) en Pereiro (die ze hoopten te verkopen).

Doan heeft de technische bagage, workrates en talent om boven te komen drijven. Zeker in het systeem van Schmidt zou hij op links en op rechts kunnen spelen. We gaan het allemaal zien maar ik zou verbaasd zijn als hij geen stap maakt.

Baumgartl is overpriced en het grootste slachtoffer van de sportieve crisis, niet de veroorzaker. Baumgartl speelde alles en het ging goed met prima resultaten en beter voetbal en toen kwam Schwaab erin voor de roulatie, moest Baumgartl ook op LCV spelen en ging het van kwaad naar erger. Ik denk niet dat PSV veel gaat investeren in de RCV positie dus we gaan het zien dit jaar met Baumi, Viergever en Obispo.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 18 mei 2020 om 00:09:

Onzin natuurlijk, maar dat weet je zelf ook. Maar alles om nu achteraf een beetje goedkoop te kunnen scoren.

Doet niets af van het feit dat Doan vooralsnog een mispeer is, maar als je nu gaat beweren dat toen al duidelijk was dat de linksbacks niet goed genoeg waren is gewoon slap gelul. Lato had vanwege een blessure nog nauwelijks iets kunnen doen, terwijl Boscagli juist vrij behoorlijk aan het seizoen begonKijk gewoon de verslagen terug hoor. Die Lato bakte er tijdens zijn eerste oefenwedstrijd helemaal niets van. En daarna toen hij weer fit was ook niet.

Boscagli kon je ook gelijk zien. Was gewoon een goedkoop gokje omdat hij tegen PSV met Nice een paar leuke dingen deed. Maar liever iets meer betalen voor echte kwaliteit blijkt maar weer. Want meer dan een backup is hij duidelijk niet.

Soms is het achteraf makkelijk praten. Maar soms is het ook vooraf al duidelijk. Was bij Doan ook. Veel mensen vroegen zich af of er niet beter een andere speler kon komen, voor een andere postie, zeker voor dat geld, zie eerste pagina's topic Doan.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 mei 2020, 16:48:03.

 

+2/-0

Het was voor 1-9 wel duidelijk dat die positie niet bezet werd door zekerheidjes. Ik denk dat de precieze kritiek op Boscagli na de JCS luidde: kan niet verdedigen, maar aan de bal een fijne speler. Lato raakte direct geblesseerd, dus daar kon je ook niet echt op bouwen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 30 pagina's: 1 2 3 4 ... 26 27 28 29 30

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » John de Jong