Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Nieuwe trainer

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 24 25 26 27 28

Directie kan niet anders meer dan van Bommel ontslaan na deze zeperd in Lissabon. Want zelf zal hij niet opstappen.Wie hopen jullie als nieuwe trainer ?

 

+4/-3

Ben benieuwd. Gerbrands kennende gaat hij 'de coach coachen'. Ze zijn echt heel koppig bij ons momenteel.

Weer een totale afgang na Utrecht-uit, AZ-thuis, LASK-uit en Willem II-uit. Geen ongelukkige nederlagen, nee, absolute blamages. Het is gewoon een schande.

PSV maakt zichzelf totaal belachelijk als ze niet ingrijpen maar ik vrees dat ze ze hem niet ontslaan.

 

+3/-1

Ik zou zelf graag Roger Schmidt zien, maar ik kan me niet voorstellen dat hij dat zelf wil

PSV kennende zal Van Bommel gewoon blijven zitten. Mocht hij toch vertrekken, zul je wel Faber als interim het seizoen af zien maken en krijgen we volgend jaar Van Nistelrooy voor de groep

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 28 november 2019 om 23:00:

Ik zou zelf graag Roger Schmidt zien, maar ik kan me niet voorstellen dat hij dat zelf wil

PSV kennende zal Van Bommel gewoon blijven zitten. Mocht hij toch vertrekken, zul je wel Faber als interim het seizoen af zien maken en krijgen we volgend jaar Van Nistelrooy voor de groepZe zullen nu toch wel geleerd hebben dat je niet zo maar een onervaren iemand voor de groep moet zetten. Het is na Cocu alleen maar slechter geworden. Het blijkt maar weer een goede voetballer is nog geen goede coach.

 

+1/-1

Dat is het probleem inderdaad, wie dan? Dat het krediet van Van Bommel zo langzamerhand wel op is, is duidelijk, maar wat is het alternatief zo halverwege een seizoen?

 

+2/-0

Gewoon een interim tot eind van het voetbaljaar. Niks meer te redden, maar het enige juiste antwoord naar organisatie en supporters is de trainer ontslaan. Dan geef je iemand anders (Hiddink?) de overige 7 maanden, om het leed te beperken en misschien een beker en tweede plaats te pakken en zoek je in de tussentijd naar de trainer voor de toekomst (met visie!). En als de nieuwe spelers onder een andere coach ook prut spelen, kegel dan ook de Jong er maar uit.

 

+1/-0

Ik denk dat van der Brom een perfecte kandidaat is. Heeft al aardig wat vlieguren gemaakt en speelt aanvallend voetbal. Arne Slot doet het heel goed bij AZ en wie weet krijgt hij Stengs, Boadu en/of Koopmeiners zover om mee te komen. Als je die drie nog dit jaar in zou kunnen passen dan speel je volgend jaar weer mee om het kampioenschap als er een goede linksback doorbreekt of gehaald wordt.

Duidelijk is wel dat de tijd van van Bommel erop zit. Na de blamage gisteren en het interview dat het allemaal niet zo slecht was merk je gewoon dat van Bommel het ook niet meer weet wat hij hier mee aan moet. Het meest kwalijke vind ik nog dat de spelers nu ook denken dat het niveau dat ze laten zien prima is en dat er geen verbetering plaats hoeft te vinden. Soms moet je spelers in bescherming nemen, maar als je als trainer bijna alle poppetjes verkeerd gebruikt en je weet het niet meer, dan ga je dit soort onzin uitkramen.

Hij denkt zeker dat wij als supporters er niets van snappen en dat hij ons net als Zoet en Ruiter in de maling kan nemen met die slappe leugenachtige teksten.

Ik ben het echt zo ontzettend zat. Mark was een geweldige voetballer voor PSV, een Fortuna speler in hart en nieren, maar uiteindelijk een fantastische spelers voor onze club geweest, maar als trainer moet er nu, hoe pijnlijk ook, ingegrepen worden.

Het is nog beter om een tijdelijke vervanger neer te zetten dan door te gaan met Mark want dit verdient hij niet. Aan het einde van het seizoen wordt hij anders uitgekotst en dat is dan voornamelijk de schuld van onze boekenschrijver Toontje Lager.

Toontje heeft het goed bij AZ gedaan als je naar de resultaten kijken, maar daar is het fundament door iemand anders neergelegd. Nu onze genomineerde voor de Pulitzerprijs weg is bij AZ beginnen ze pas echt goed te draaien en dat zijn niet de verdiensten van Toon.

Je ziet dat een sterke jeugdopleiding en een sterk scoutingsapparaat met een trainer die kijkt naar de fitheid en algemene gesteldheid van de spelers essentieel is om succes te boeken.

Wat dat betreft moet ik een compliment maken aan Ajax maar nog meer aan AZ. Die spelen al maanden geen thuis wedstrijd maar van onrust binnen de club of selectie is totaal geen sprake. Ze spelen geweldig voetbal om naar te kijken met spelers waar supporters zich mee kunnen identificeren.

PSV heeft dramatisch ingekocht en en vanuit de jeugd stroomt niets door of krijgt de kans niet van van Bommel. Als je alleen al naar het aankoopbeleid rondom onze keepers kijkt dan wordt je als jeugdspeler toch moedeloos.

Waarom zou je Unnerstall en Ruiter halen achter Zoet? Daar moet een keeper uit de jeugd zitten.

Met het huidige technisch beleid zie ik onze topspelers hun contract uitdienen en een overstep maken naar de concurrentie of naar het buitenland. Door de kapitaalvernietiging van dit jaar en het niet binnenhalen van de zo noodzakelijke inkomsten moet PSV transfers opzetten waarbij ze maar voor max 30% eigenaar van een speler kunnen worden of zich richten op de jeugdopleiding, maar daar loopt niet voldoende kwaliteit om het eerste elftal er bovenop te helpen.

Ik vrees dat we 7 magere jaren tegemoet gaan en we heel snel een goede commercieel directeur moeten aanstellen die de broodnodige inkomsten kan genereren want anders zie ik ons afglijden na mar het niveau Feyenoord of nog erger Twente.

AZ lijkt ons al voorbij te zijn qua voetbal, jeugdopleiding en organisatie en het duurt niet lang meer en ze zijn ook financieel sterker door het beleid dat ze voeren. Ze investeren in de jeugd, doen geen tropische aankopen voor miljoenen en hebben een stabiele organisatie met bekwame mensen.

Daarom roep ik al een tijdje dat Toon, John en Mark het slechtste is dat PSV heeft kunnen overkomen.

Toon heeft geen ervaring bij een echte topclub, John is een ja knikker en heeft geen ervaring al TD bij een topclub en Mark is gewoon (nog) geen trainer voor PSV. Deze fouten hebben ze bij Feyenoord en Ajax ook gemaakt, maar zoals Co Adriaanse ooit zei, een goed paard hoeft nog geen goede ruiter te zijn.

Dat hebben ze bij Ajax toch best goed voor elkaar. Overmars die zijn vlieguren bij Go Ahead heeft gemaakt, van der Sar hebben ze een ervaren man naast neergezet, als trainer hebben ze gekeken naar de kwaliteiten en spelopvatting en niet naar de achtergrond (eerst met Boszhard en daarna met ten Hag, ik tel Keizer niet mee want dat was een heel raar jaar voor Ajax) en bij AZ staat de organisatie al jaren stabiel als je kijkt met wat voor middelen ze het moeten doen.

Ik heb ook begrepen dat ze niet geheel ontevreden waren met het vertrek van Toon, want Toon was meer met Toon bezig dan met AZ in zijn laatste 2 contract jaren en daar is hij bij PAV mee doorgegaan

Ik denk dat de enige oplossing is om de bezem flink door het bestuur, de technische staf en de spelersgroep te halen. Het verlies te nemen en opnieuw te gaan bouwen. Alleen op die manier zijn we er binnen 2 jaar weer bovenop. Gebeurd dit niet dan weet ik zo goed als zeker dat we minimaal 5 jaar hebben om uit deze rotzooi te komen en we dan pas kunnen gaan bouwen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dat is op dit moment aan de gang bij PSV, want de heren houden elkaar de hand boven het hoofd en vragen publiekelijk steun terwijl ze er een grote bende bij onze mooie club van maken.

Volgende wedstrijden roep ik iedereen op om onze onvrede te laten horen en te laten zien door verbaal te laten horen dat we verandering willen in de technische staf, het bestuur en de spelersgroep en dat we dit begeleid met witte zakdoekjes nog iets duidelijker maken.

Ik vind het heel sneu voor van Bommel maar het is nu tijd dat er ingegrepen wordt!

#markout
#toonout
#johnout

Ik heb het idee dat ik niet de enige ben die er zo overdenkt, dus like deze reactie of reageer er onder met jouw visie, zodat we van elkaar weten of we als supporters nog wel de rijen gesloten houden.

Dus witte zakdoeken mee naar de wedstrijden zolang het bestuur en de trainer nog op hun plaats zitten, gebruik geen geweld, sloop niets, maar laat je vocaal horen en zien met je witte zakdoek of vlag.
🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️🏳️

Ik ben het in ieder geval zat en ik hoop dat wij als supporters het samen voor elkaar krijgen om onze club weer op het juiste spoor te zetten! KEDENK KEDENK OEHOE! Come on PSV!


Mark heeft er een puinhoop van gemaakt maar die moet het doen met de spelers die hij krijgt van de Jong. Gerbrands is verantwoordelijk voor de structuur binnen de club en heeft de verkeerde mensen aangesteld. Toen Gerbrands bij PSV binnen kwam was Cocu al aan het bouwen en daar heeft Gerbrands een minimale bijdrage aangeleverd.

Na het vertrek van Brands heeft Gerbrands de Jong als TD aangesteld en we weten allemaal wat voor een zooitje deze man er binnen een jaar van gemaakt heeft. John is niet de man van de contacten en ook geen dealmaker.

van Bommel is door Gerbrands aangesteld na het vertrek van Cocu zonder er een ervaren man naast te zetten.

Toen Gerbrands binnenkwam heeft hij nog 2 jaar kunnen meeliften op het succes dat Marcel Brands heeft voorbereid, want je denkt toch niet dat als iemand ergens binnenstapt hij er binnen een paar weken zijn stempel op kan drukken. Nu hij op eigen benen moet staan gaat het helemaal mis.

Bij AZ heeft hij Louis van Gaal en Co Adriaanse als trainers gehad en dat heeft hij heel goed gedaan, of te wel, de beide trainers hebben het met het geld van Scheringa heel goed gedaan en hun contacten in de voetbalwereld gebruikt om topspelers naar AZ te halen. Daar heeft Gerbrands geen enkele rol ingespeeld.

Gerbrands heeft ook helemaal geen voetbal achtergrond en als Algemeen Directeur is het toch wel handig als je de nodige contacten hebt:

CV Gerbrands:
1997-2000 Nederlandse Volleybal Bond
2000-2002 DSB Schaatsploeg
2002-2014 AZ
2014-heden PSV Eindhoven

CV John de Jong:
2018-heden Technisch directeur PSV

CV Mark van Bommel:
2018-heden Trainer van PSV

Wij hebben op de belangrijkste posities lichtgewichten zitten die niet in staat zijn een crisis te managen. Het lijkt mis dus heel verstandig om de heren te vervangen of er een ervaren man naast te zetten. En laat Gerbrands ajb stoppen met schrijven!

Dit bericht is gewijzigd op 29 november 2019, 09:26:29.

 

+3/-4

Ik ga nu ongeveer 27 jaar naar PSV maar zo zuur als nu heb ik het eigenlijk nog nooit meegemaakt. Zelfs dat jaar met geweldenaren als Jorginho, Marcos en Abel Xavier was leuker om naar te kijken dan naar dit zooitje ongeregeld.
Er is geen enkele speler beter geworden onder van Bommel, ja misschien Ihattaren, maar die hadden wij waarschijnlijk allemaal opgesteld.

Ik vind het zeer schrijnend voor een clubicoon als van Bommel, ik hoop dat hij snel zelf afscheid neemt en vooral ook John de Jong en consorten meeneemt (hopelijk ook Rini de Groot met zn Ajax poster op kantoor....) want wat hebben deze mensen er een gigantische puinhoop van gemaakt.

Eerlijk gezegd zou ik best een Van Gaal willen zien bij PSV. Een keer een compleet andere visie kan ook weleens goed zijn.

 

+1/-1

Haha. Eerst Rini de Groot afzeiken om een ajax poster en dan afkomen met Louis. Ajax pyjama, Ajax badjas, Ajax toilettas, Ajax hoofd en een hele verzameling Ajax posters.

 

+4/-0

Zal het even uitleggen wat ik bedoelde...

Een vriend van mij heeft bij PSV op de scoutingsafdeling gewerkt namelijk en in het begin kwam hij een keer op het kantoor van Rini de Groot en daar hing gewoon een Ajax poster......toen hij er wat van zei dat dit niet kon vond Rini dit heel raar want hij vond Ajax gewoon een hele mooie club......Tja dan spoor je niet helemaal.

Iemand mag voor mij best een clubvoorkeur hebben maar als je bij een club werkt ga je je kantoor niet behangen met posters van de grootste concurrent.

Dit bericht is gewijzigd op 29 november 2019, 13:52:14.

 

+3/-1

En jij denkt dat Louis Ajax niet een hele mooie club vindt?

 

+2/-1

Louis vindt vooral Louis heel erg mooi.

Zonder dollen, Van Gaal zouden ze meteen moeten doen maar die komt echt niet. Hiddink zou goed zijn, Erwin Koeman of Marcel Keizer zijn ook opties wat mij betreft.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

psvsupottie.com schreef op 29 november 2019 om 15:44:

Louis vindt vooral Louis heel erg mooi.

Zonder dollen, Van Gaal zouden ze meteen moeten doen maar die komt echt niet. Hiddink zou goed zijn, Erwin Koeman of Marcel Keizer zijn ook opties wat mij betreft.Louis zou fantastisch zijn maar volgens mij wil hij niet meer trainen. Maar directie vind dat het goed gaat zo. Bij de eerste 32 van NL. Was het doel van toontje boek. Wanneer begint de RVC zich te roeren ?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 28 november 2019 om 22:43:

Directie kan niet anders meer dan van Bommel ontslaan na deze zeperd in Lissabon. Want zelf zal hij niet opstappen.Wie hopen jullie als nieuwe trainer ?Slutsky of Maaskant !!!

Nee , het domste wat je nu kunt doen is de coach wegsturen.
Alsof dan de ballen wel aankomen bij de goede kleur en niet meer terug gespeeld gaat worden en we inzicht krijgen in het spel. Als de nieuwe coach faalt moet je hem ook weer wegsturen . En falen zal hij met dit elftal. Je moet nu oppassen dat de goede spelers niet gaan vertrekken in de winterstop , DAT is het grootste gevaar nu en dat werk je alleen maar in de hand door je coach te ontslaan. Voorbeeld doet volgen.

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

UsWilly schreef op 29 november 2019 om 22:30:

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 28 november 2019 om 22:43:

Directie kan niet anders meer dan van Bommel ontslaan na deze zeperd in Lissabon. Want zelf zal hij niet opstappen.Wie hopen jullie als nieuwe trainer ?Slutsky of Maaskant !!!

Nee , het domste wat je nu kunt doen is de coach wegsturen.
Alsof dan de ballen wel aankomen bij de goede kleur en niet meer terug gespeeld gaat worden en we inzicht krijgen in het spel. Als de nieuwe coach faalt moet je hem ook weer wegsturen . En falen zal hij met dit elftal. Je moet nu oppassen dat de goede spelers niet gaan vertrekken in de winterstop , DAT is het grootste gevaar nu en dat werk je alleen maar in de hand door je coach te ontslaan. Voorbeeld doet volgen.Ook met het huidige elftal moet je gewoon makkelijk van het gros van de Eredivisieploegen kunnen winnen. Cocu werd kampioen met Zoet, Brenet, Isimat, Schwaab, Hendrix, Ramselaar en Pereiro als (voornaamste) basisspelers.

 

+1/-0

Want we verliezen van modaal. En niet zo een beetje ook, we werden de voorbije weken verschillende keren compleet afgedroogd.
Dit elftal speelt ver onder haar kunnen. En daar is de trainer verantwoordelijk voor.

Ik heb een grote afkeer van de persoon van Gaal maar als trainerstype is hij wel precies dat wat dit (jonge) team nu nodig heeft. En het is een vriend van Gerbrands. Ik zie het nog zomaar gebeuren ook dat hij instapt.

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:

UsWilly schreef op 29 november 2019 om 22:30:

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 28 november 2019 om 22:43:

Directie kan niet anders meer dan van Bommel ontslaan na deze zeperd in Lissabon. Want zelf zal hij niet opstappen.Wie hopen jullie als nieuwe trainer ?Slutsky of Maaskant !!!

Nee , het domste wat je nu kunt doen is de coach wegsturen.
Alsof dan de ballen wel aankomen bij de goede kleur en niet meer terug gespeeld gaat worden en we inzicht krijgen in het spel. Als de nieuwe coach faalt moet je hem ook weer wegsturen . En falen zal hij met dit elftal. Je moet nu oppassen dat de goede spelers niet gaan vertrekken in de winterstop , DAT is het grootste gevaar nu en dat werk je alleen maar in de hand door je coach te ontslaan. Voorbeeld doet volgen.Vanaf januari al bagger. Je kan nu gaan bouwen aan een nieuw psv voor volgend seizoen. En ja daar hoort een andere staf bij. De talenten zullen inderdaad wel eens kunnen vertrekken in de winter. Als ik amsterdam was dan zou ik ook een poging wagen. De spelers zijn ontevreden en hebben een trainer waar ze niet mee overweg kunnen. Maar JdJ moet er ook zsm uit, dat psv om plaats 3 tot 5 speelt is natuurlijk beschamend.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 30 november 2019 om 08:23:

open/sluit de onderstaande quote:

UsWilly schreef op 29 november 2019 om 22:30:

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 28 november 2019 om 22:43:

Directie kan niet anders meer dan van Bommel ontslaan na deze zeperd in Lissabon. Want zelf zal hij niet opstappen.Wie hopen jullie als nieuwe trainer ?Slutsky of Maaskant !!!

Nee , het domste wat je nu kunt doen is de coach wegsturen.
Alsof dan de ballen wel aankomen bij de goede kleur en niet meer terug gespeeld gaat worden en we inzicht krijgen in het spel. Als de nieuwe coach faalt moet je hem ook weer wegsturen . En falen zal hij met dit elftal. Je moet nu oppassen dat de goede spelers niet gaan vertrekken in de winterstop , DAT is het grootste gevaar nu en dat werk je alleen maar in de hand door je coach te ontslaan. Voorbeeld doet volgen.Vanaf januari al bagger. Je kan nu gaan bouwen aan een nieuw psv voor volgend seizoen. En ja daar hoort een andere staf bij. De talenten zullen inderdaad wel eens kunnen vertrekken in de winter. Als ik amsterdam was dan zou ik ook een poging wagen. De spelers zijn ontevreden en hebben een trainer waar ze niet mee overweg kunnen. Maar JdJ moet er ook zsm uit, dat psv om plaats 3 tot 5 speelt is natuurlijk beschamend.Dat de spelers ontevreden zijn is duidelijk. Het is te hopen dat ze over zichzelf ontevreden zijn en daar kunnen ze maar een ding aan doen. Voetballen , bewegen , de graspollen moeten langs je oren vliegen. Zoals ze spelen hoeven ze volgens mij na een wedstrijd niet eens te douchen , inzet 0,0.

De coach kun je daarvoor niet verantwoordelijk stellen, ja , hij laat een ding na.
De spelers een trap onder hun reet geven.

We missen duidelijk een stevige aanvoerder, iemand met ervaring en een echte klootzak. Die is er niet helaas maar die moet er snel komen. Denzel is er niet geschikt voor . Hij verzaakt zelf en is te bang. Regelmatig komt hij op aan de rechterkant tot op de helft van de tegenstander maar dan stopt hij en speelt de bal terug , steeds weer . Hij zou beter doorlopen en de bal voortrekken , zo creëer je ook ruimte.

De traagheid achterin is ongelooflijk, onze voorhoede krijgt de bal te weinig. Het ontbreekt maar aan een ding , INZET.

 

+1/-1

Mooi verwoord LV. De spijker op zijn kop. Hopelijk heeft Bommel vanavond zijn laatste wedstrijd. Het ergste is dat 3 man deze mooie club kapot maken. We zijn het lachertje van NL geworden. Spelen nergens meer om in november. Witte zakdoeken mee vanavond in het bomvolle uitvak. Kijken wat voor excuus hij vanavond weer heeft : hij mist Mauro en Rigo.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 1 december 2019, 14:11:40.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 24 25 26 27 28

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Nieuwe trainer