Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 40 pagina's: 1 2 3 4 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 36 37 38 39 40

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 23 februari 2021 om 11:59:

open/sluit de onderstaande quote:

shevchenko schreef op 22 februari 2021 om 23:22:

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 21 februari 2021 om 14:15:

Juist omdat er geen spelsysteem is en we alleen maar leunen op individuele kwaliteit, worden spelers moeilijk vervangen. Dan mis je inderdaad een Gakpo die uit het niets kan scoren.


Niks aan toe te voegen. We hebben een betere selectie dan vorig jaar. De resultaten zijn ook beter (tweede plaats in Eredivisie, verder gekomen in beker en Europa), maar het voetbal niet. En dat reken ik de trainer aan.Dat er nog steeds mensen zijn die roepen dat er geen spelsysteem is en dat je niet ziet dat het voetbal onder normale omstandigheden beter is dan heeft discussie ook echt geen zin.

Het enige wat ik kan zeggen is dat als je elke vorm van excuses weg probeert te denken en je gaat puur naar de cijfers kijken dan zou je inderdaad tot de conclusie komen dat het cijfermatig niet beter is en dat we met zn allen er meer van hadden verwacht. Maar die verzachtende omstandigheden (te vol programma, te veel blesssures, Coronaspook, 80/20% lastige wedstrijden uit gehad, extra Europese uitwedstrijden +6 tov bv Vitesse) zijn nog nooit zo aanwezig geweest en voor mijn gevoel zorgen die ervoor dat Schmidt bepaalde keuzes moet maken die hij maakt.

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 22 februari 2021 om 23:50:

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 22 februari 2021 om 12:32:

De paniek en de "hetze" die de afgelopen periode ontstaan is tegen Schmidt is naar mijn mening wat overdreven.

Nee, eigenwijze mensen die alles wat hij doet onlogisch vinden veroorzaken dit. Net de NOS voetbalpodcast geluisterd en ik viel bijna van mijn stoel. Dit zijn 4 volwassen mannen met gemiddeld 30 jaar ervaring in en rond het voetbal en het enige wat ze zeggen is dat alles onlogisch is maar ze beredeneren het allemaal vanuit maar 1 perspectief en dat is hun eigen 'logica'.Helemaal eens Tinus!
Ik heb de podcast ook geluisterd en het valt me tegen hoe weinig de discussie met feiten en cijfers onderbouwd wordt; nog schrijnender vind ik dat ze regelmatig slecht op de hoogte van de feiten zijn. Zo werd er ook in een bijzin gezegd dat ze niet begrepen dat Baumgartl donderdag inviel ipv Viergever. Ik vond dat minder vreemd aangezien Baumgartl als enige verdediger nog op de bank zat - Viergever was simpelweg nog niet fit genoeg.

Dit bericht is gewijzigd op 23 februari 2021, 12:57:06.

 

+3/-0

Zondag was het ook al net zo sneu bij de samenvatting dat Schmidt geen plek in zijn selectie had voor Ihattaren, terwijl iedere boerenlul weet dat hij geblesseerd is en daarom niet inzetbaar is.

 

+3/-0

Daarom sprak ik in de eerste post van de vorige pagina ook over een onterechte hetze. Het lijkt wel alsof het journaille het gevoel heeft dat je er niet bij hoort als je geen kritiek hebt op Schmidt. Jammer dat er niet één tegengeluid te horen is.

Alsof Schmidt een of andere idioot is. We hebben gewoon een hele goede trainer, die dat al op meerdere plaatsen bewezen heeft. Als je hem dan na drie kwart seizoen gaat afschilderen als één of andere gek, terwijl iedere boerenlul kan zien dat onze wedstrijdselectie bijna elke wedstrijd kwaliteit mist mede vanwege het feit dat we bijna het hele seizoen al kampen met een flink aantal belangrijke afwezigen.

Ik kijk de wedstrijden, maar eigenlijk verder niets meer. De voorbeschouwing en nabeschouwing zijn voornamelijk open deuren. En de analisten zijn ófwel mensen die populair willen doen óf mensen die hun eigen visie als de enige juiste beschouwen. Ik mis een echt open blik en inhoudelijke discussies.

 

+4/-0

Je zou van Afellay verwachten dat hij als bijna wekelijkse gast bij Studio Voetbal dat tegengeluid laat horen. Hij is echter zo extreem rancuneus richting Schmidt omdat hij geen nieuw contract kreeg bij PSV dat het vrij sneue vormen begint aan te nemen als hij weer los gaat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 23 februari 2021 om 11:59:

Net de NOS voetbalpodcast geluisterd en ik viel bijna van mijn stoel. Dit zijn 4 volwassen mannen met gemiddeld 30 jaar ervaring in en rond het voetbal en het enige wat ze zeggen is dat alles onlogisch is maar ze beredeneren het allemaal vanuit maar 1 perspectief en dat is hun eigen 'logica'.

Zo zeggen ze dat er geen club in de Europa hun beste spelers niet opstellen om ze eventueel later wel te kunnen brengen. Reinste onzin natuurlijk maar dit past niet in hun straatje om verontwaardigd te doen dus noemen ze het als een feit. En dan zegt zo'n pipo dat hij bij PSV elke week iets anders doet, terwijl we pas 1x het systeem hebben aangepast en voor de rest altijd 4-2-2-2 spelen op een wissel tijdens de wedstrijd na.

Bottom line in heel dit verhaal is dat we een trainer hebben die anders is dan de NL cultuur vetrouwd is en dat merk je vooral bij de Nationale media, maar pijnlijk genoeg ook veel bij onze eigen supporters.
Waarbij het de vraag is wat het meest pijnlijk is;
journalisten en analisten die heel onprofessioneel maar wat kreten slaken die bij een groot publiek goed overkomen of dat die negatieve kreten ook worden overgenomen door eigen supporters.

Het lijkt er op dat Schmidt niet alleen kritiek krijgt omdat hij dingen anders doet dan anderen, maar dat er nog iets extra's bij komt.

Schmidt is een buitenlander die kritiek durft te uiten op wat "men" in dit land - vooral in sommige media - "normaal" vindt.
En dat mag zeker een "Duits gymleraartje" , notabene in dienst van die boeren uit Brabant natuurlijk niet doen.

Inhoudelijk slaan de opmerkingen nergens op.

De opstelling deugt nooit, de wissels die hij toepast deugen niet, hij moet over alles zijn mond dichthouden, praten over blessures schijnt verboden te zijn en twee keer iets zeggen over gruwelijke arbitrale blunders maakt hem tot eeuwige zeurkous.

Gelukkig leest of hoort hij die onzin zelf niet en hoop ik dat hij onverstoorbaar verder gaat want tot nu toe vind ik zijn aanpak - steeds goed door hem beargumenteerd - zo slecht nog niet.

@R.I.S.; Eens dat Afellay uit rancune (of om zijn bijbaantje niet te verliezen?) weinig positiefs over onze mooie club te melden heeft. Zo past hij in de traditie van Waterreus, de enige andere met PSV achtergrond die ooit in dat programma zat.

 

+4/-0

Je mag toch wel kritisch zijn op een trainer die nauwelijks wedstrijden wint tegen tegenstanders uit het linker rijtje?
Ik zie na zo'n wedstrijd of dertig nog maar weinig lijn in het spel van PSV. Je kunt wel iedere keer spelers sparen voor de wedstrijd erop , je zal toch direct moeten presteren. We hebben op dit moment en in de afgelopen periode telkens een redelijk gevulde ziekenboeg gehad. Lang niet al deze blessure gevallen kwamen door overbelasting. Een aantal kwam ook voort uit overtredingen van tegenstanders/pech etc. Dit alles zorgt er wel voor dat er nog steeds geen ingespeeld team staat. Ik vraag mij af wanneer het de bedoeling is dat er een "vast"team staat.
In engeland spelen ze al jaren tig wedstrijden per week en de selecties daar kunnen het ook aan. Nu zullen die selecties kwalitatief wel beter zijn, de weerstand in de premier league is ook vele malen hoger dan in de eredivisie.

 

+1/-0

Er zegt hier niemand dat je niet kritisch mag zijn; het voegt alleen niet veel toe voor de discussie dat er mensen tussen zitten die alles afschieten omdat het Schmidt is. Dus dat het per defintie fout is.

De vergelijking met de PL gaat voor mij niet helemaal op - de selecties daar zijn een stuk breder en de kwaliteit een stuk hoger in de breedte. Als je alleen al kijkt naar Manchester United - die hebben een A-selectie met 27 man, waaronder alleen al 4(!) keepers. Van de Beek, Mata en Matic zijn daar dit seizoen 'gewoon' bankzitter, vergelijk dat maar eens met de 2e keus van PSV.
Ze hebben op dit moment in de competitie 2 wedstrijden meer gespeeld dan PSV, maar een punt minder. Doordat de weerstand in de PL hoger is, worden verliespunten ook wat makkelijker geaccepteerd dan hier, ook bij een topteam.

Ik vind het ontbreken van een lijn in het spel juist wel meevallen; Schmidt probeert elke wedstrijd met zo'n beetje dezelfde opstelling het veld in te sturen, met hier en daar wat accenten die veranderen. Afgelopen zondag was het 1 van de eerste keren echt wezenlijk anders en je ziet dat het echt gaat lopen als het na rust weer teruggezet wordt.
Het commentaar op Schmidt was nu dat hij het allemaal anders neerzette, eerder was het commentaar dat hij te star aan zijn plan vast hield en geen plan B had. Wat dat betreft maakt het niet veel uit wat hij doet: commentaar dat het niet goed is, is er altijd.

Ik ben het met VHTLsaw eens dat de kritiek in de media 9 van de 10 keer een inhoudelijke onderbouwing van het niveau lik-me-vestje heeft. Het lijkt er bijna op dat een groot deel van de journalisten alleen even de samenvatting meepikt en verder niks kijkt van PSV. Dan moet je al vrij snel in termen vervallen als "Duits gymleraartje", want inhoudelijk hebben ze niks te melden.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 25 februari 2021 om 09:38:

[...]
Schmidt probeert elke wedstrijd met zo'n beetje dezelfde opstelling het veld in te sturen, met hier en daar wat accenten die veranderen.
[...]


Twente: Ihattaren ipv Thomas
Ajax: Unnerstall ipv Mvogo
Ado: Vertessen ipv Mauro, Thomas ipv Ihattaren, Baumgartl ipv Dumfries
Olympiakos: Götze ipv Vertessen
Vitesse: hele team omgegooid

Van een vaste basis elf kun je in ieder geval absoluut niet spreken. Het lastige is natuurlijk dat je niet kunt weten hoeveel blessures we gehad hadden, als we wel steeds met dezelfde 11 zouden spelen (voor zover mogelijk). Het zou kunnen dat we dan meer blessures hadden, maar het zou ook kunnen dat we er minder hadden, doordat spelers conditie opbouwen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

shevchenko schreef op 25 februari 2021 om 13:33:

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 25 februari 2021 om 09:38:

[...]
Schmidt probeert elke wedstrijd met zo'n beetje dezelfde opstelling het veld in te sturen, met hier en daar wat accenten die veranderen.
[...]


Twente: Ihattaren ipv Thomas
Ajax: Unnerstall ipv Mvogo
Ado: Vertessen ipv Mauro, Thomas ipv Ihattaren, Baumgartl ipv Dumfries
Olympiakos: Götze ipv Vertessen
Vitesse: hele team omgegooid

Van een vaste basis elf kun je in ieder geval absoluut niet spreken. Het lastige is natuurlijk dat je niet kunt weten hoeveel blessures we gehad hadden, als we wel steeds met dezelfde 11 zouden spelen (voor zover mogelijk). Het zou kunnen dat we dan meer blessures hadden, maar het zou ook kunnen dat we er minder hadden, doordat spelers conditie opbouwen.Die spelerswisselingen zijn toch niet zo vreemd en toch geen grote aantallen? Ihattaren en Götze stonden er weer in omdat ze weer fit waren en dat de reserve-keeper in het bekertoernooi speelt is tegenwoordig ook bij geen enkele topclub vreemd te noemen. Je kan dit lijstje voor elke club maken; er is geen enkele club die sinds de winterstop met dezelfde 11 speelt, laat staan het hele seizoen.

 

+2/-0

In de voorbereiding zorg je voor de conditie en het opbouwen en de rest van het jaar is het bijhouden.

Van mij mag iedereen kritisch zijn op Schmidt, maar als je zegt dat er geen lijn in het spel zit mag je vooral kritisch op jezelf zijn.

Vanavond en zondag kunnen de messen ook weer geslepen worden want hij gaat niet 2x met dezelfde 11 spelen en al helemaal niet 2x met het sterkst denkbare oplossing voor de meeste supporters. Niet dat ik Schmidt een vrijbrief wil geven om maar iets geks te doen maar ik denk oprecht dat hij niet zoveel kans heeft om er goed uit te komen deze wedstrijden. De kans dat je een 2 doelpunten verschil nederlaag goed maakt in een week is niet zo groot, zeker niet met de smalle selectie die we hebben. En tegen Ajax valt er wel iets te winnen, maar die kans is ook niet zo groot want Ajax is gewoon een maatje groter, slimmer, technischer met veel meer ervaring en kwaliteit.

Dus het zou heel goed kunnen dat we na zondagavond weer in een 'crisis' zitten, maar dat verandert mijn blik op Schmidt niet.

 

+5/-0

Ik denk dat de kans groot is dat we klaar zijn voor de prijzen na deze week, dus dat zal inderdaad geen doorslaggevende factor zijn voor mijn mening over Schmidt. De manier waarop wel.

Zien we twee keer Mvogo verschijnen en gaat elk schot op doel er "onhoudbaar" in?
Zien we Max weer 90 minuten totaal weggespeeld worden door Olympiakos en Antony?
Zien we Rosario in beide wedstrijden baleverlies leiden door te lang te dribbelen?
Zien we een tegengoal ontstaan door balverlies bij te veel gepingel achterin?
Zien we Malen veel te ver teruggeschoven staan en nauwelijks deelnemen aan aanvallen en jagen?
Zien we Klaassen of zijn vervanger vrij rondlopen in onze 16 bij een tegengoal?
Zien we Ihattaren op zijn Afellay's met de bal rondlopen en passen op denkbeeldige teamgenoten?

Als die vragen met nee beantwoord kunnen worden en we liggen er alsnog uit, dan kan ik Schmidt weinig verwijten.

 

+1/-2

Dus jij verwijt Schmidt dat Rosario dom balverlies lijdt? Dat Ihattaren te weinig rendement heeft? Dat Mvogo onhoudbare ballen doorlaat?

Denk je dat het beter gaat als bijv. Guti speelt in plaats van Rosario? Die werd er ook aardig uitgesprint tegen Vitesse. Andere optie, Ryan Thomas, is zeker niet beter dan Rosario. De enige die qua niveau een stapje hoger is, is Van Ginkel. En die wordt blijkbaar nog niet fit genoeg gevonden.

En zie jij dan liever Mauro of Vertessen op de plek van Ihattaren de komende 2 wedstrijden? Een 13-in-een-dozijn voetballer en een jeugdspeler die eigenlijk gewoon in Jong PSV thuis hoort. Ihattaren is, ondanks zijn gebrek aan rendement, in ieder geval in staat om iets te creëren. En als Unnerstall dezelfde ballen doorlaat als die Mvogo door zou hebben gelaten, dan verwijt je Schmidt dat niet?

Ik heb weinig zoveel onzin in 1 post gelezen.


Lees onderstaande quote van Philipp Maxx eens:

"Maar ik zie wel ontwikkeling. Er zit een enorm verschil in het energieniveau van nu en dat aan het begin van het seizoen. Vorig jaar speelde ik dertig duels, ik sta nu al op 32. Vooral mentaal vraagt dat iets van voetballers. Ik zie ook dat wat de trainer wil, het systeem dat hij wil spelen, tijd nodig heeft. Dat speel je niet perfect binnen een half jaar. Helemaal omdat het voor bijna iedereen nieuw is."

Daarnaast heb je dit jaar, mede door de vele blessures, gewoon te maken met een spelersgroep die kwalitatief heel smal is. Als gevolg daarvan zie je spelers die, zeker tegen betere tegenstanders, tot fouten gedwongen worden.

Als PSV vanavond doorgaat, zou dat een wereldprestatie zijn van dit elftal. Olympiakos is een goede tegenstander en ons trackrecord tegen goede tegenstanders is dramatisch. We missen vanavond Sangaré, Gakpo, Madueke en wellicht Boscagli. Daarvan hadden 3 spelers waarschijnlijk gespeeld hadden als ze beschikbaar waren.

Zondag geldt hetzelfde. Ondanks dat Ajax meer geld, ervaring en kwaliteit heeft, en we de 2 vorige wedstrijden in fases overlopen werden, hadden we met wat meer geluk (of rechtvaardige beslissingen van scheidsrechters) 2x kunnen winnen. Aanstaande zondag spelen we thuis, is Götze hopelijk beschikbaar en kunnen we wat meer vrijuit spelen, omdat de druk van het kampioenschap er inmiddels wel af is.

Ik ben zeer benieuwd wat er in de komende transferperiode gaat gebeuren. Als PSV het project Schmidt wil laten slagen, zal er volgend jaar een selectie moeten staan die breder is in kwaliteit. Ik ga ervan uit dat alles wat wij als supporters zien, intern ook wel duidelijk is. Hopelijk hebben we voldoende middelen en slagkracht om die verbetering te realiseren.

Het soort voetbal wat Schmidt wil spelen, en het feit dat dat diverse malen al heeft geleid tot hele goede fases in wedstrijden, is voor mij een teken dat dit project toekomst heeft. Volgend jaar, met een betere voorbereiding, een jaar meer ervaring, dan moet het gaan gebeuren. Dit jaar moeten we vooral zorgen dat we die 2e plaats vast houden. En natuurlijk zou het voor het vertrouwen van de groep heel goed zijn als we, zoals vorig jaar in Granada, grote wedstrijden onder druk naar onze hand kunnen zetten. Vanavond en zondag hebben we daar 2 kansen toe!

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 25 februari 2021 om 14:56:

Dus jij verwijt Schmidt dat Rosario dom balverlies lijdt? Dat Ihattaren te weinig rendement heeft? Dat Mvogo onhoudbare ballen doorlaat?

Denk je dat het beter gaat als bijv. Guti speelt in plaats van Rosario? Die werd er ook aardig uitgesprint tegen Vitesse. Andere optie, Ryan Thomas, is zeker niet beter dan Rosario. De enige die qua niveau een stapje hoger is, is Van Ginkel. En die wordt blijkbaar nog niet fit genoeg gevonden.Ik denk dat iemand anders niet zo veel potentieel desastreuze fouten maakt. En wat zijn nou de specifieke kwaliteiten van Rosario ten opzichte van Guti, Thomas of Mauro? Van Sangaré zie ik dat wel, die wint itt Rosario de meeste duels.
Maar ook denk ik dat er niet al te best gecoacht wordt als Rosario verrast wordt door een speler in de rug. Dat zijn gewoon afspraken die gemaakt kunnen worden.

open/sluit de onderstaande quote:


En zie jij dan liever Mauro of Vertessen op de plek van Ihattaren de komende 2 wedstrijden? Een 13-in-een-dozijn voetballer en een jeugdspeler die eigenlijk gewoon in Jong PSV thuis hoort. Ihattaren is, ondanks zijn gebrek aan rendement, in ieder geval in staat om iets te creëren.Het gaat niet alleen om de mannetjes, maar ook om de instructies, tips, etc. En wat heb je aan dingen creëren als het niets dan balverlies oplevert? Sowieso denk ik dat we met Götze, Zahavi en Malen en met de opkomende backs genoeg creativiteit hebben.

open/sluit de onderstaande quote:


En als Unnerstall dezelfde ballen doorlaat als die Mvogo door zou hebben gelaten, dan verwijt je Schmidt dat niet?

Ik heb weinig zoveel onzin in 1 post gelezen.
(...)


Mvogo staat op doel als keuze van Schmidt. Unnerstall was vorig seizoen al 1e keeper en naar redelijke tevredenheid als je posts van die tijd terugleest. Dat een gekozen gokje niet goed uitpakt kun je iemand verwijten inderdaad.

De rest van de posting heb ik weinig tegen in te brengen en is ook niet in tegenspraak met mijn post. Ik zie het ook best gebeuren dat we beide wedstrijden winnen en met de selectie weer wat fitter wordt het later in het seizoen een stuk makkelijker en verwacht ik ook makkelijk tweede te kunnen worden.

 

+1/-0

Bas, ik ben het voor 93,7% van je post eens maar over 1 ding niet;

open/sluit de onderstaande quote:

Ik ben zeer benieuwd wat er in de komende transferperiode gaat gebeuren. Als PSV het project Schmidt wil laten slagen, zal er volgend jaar een selectie moeten staan die breder is in kwaliteit.Ik vind oprecht dat we dit jaar een hele brede selectie hebben, en een vergelijkbare selectie volgend jaar voldoende zou moeten zijn. Iedereen heeft het over doorselecteren en verversen maar ik denk niet dat we op dat punt zijn. Natuurlijke verversing heb je altijd al, en doorselecteren ook afhankelijk van wat je verkoopt. Met een gedegen voorbereiding en een fitte selectie aangevuld met 2 spelers geloof ik in een titel.

 

+1/-0

Wat mij opvalt is dat je tegenwoordig alleen nog maar de trainer hoort. Werken Gerbrands en De Jong nog wel bij PSV? Of maakt hij alle dienst uit op technisch en bestuurlijk vlak? Nu ook weer de (zoveelste) rel, nu met Ihattaren. In een professionele organisatie met een sterke directie pakken die zo'n jongen intern aan. In de zomer was hij ook al te dik. Is de begeleiding bij PSV van wat moeilijkere jongens wel op orde? Is de vraag.

Ook op voetbalgebied. Van een crisis is zogenaamd geen sprake, maar als je morgen verliest is het seizoen alweer helemaal over (voor zover dat niet al was). Nu zal men wel weer gaan zeggen, "we laten ons geen crisis aanpraten, etc". Maar treedt iig wat meer op de voorgrond, want zo lekker gaat het allemaal niet bij PSV (ook al vinden ze het blijkbaar wel). De trainer is een passant, de directie moet naar de langere termijn kijken. Zie bijv. Jong PSV, amper enig talent wat potentie heeft. En dan heb je een groot 19-jarig talent, wordt het weer een probleemgeval.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28 februari 2021, 00:11:10.

 

+1/-0

Volgens mij heeft PSV helemaal niet gereageerd op dit nieuws. Als ze het wel zouden doen, zou de kritiek ook niet van de lucht zijn dat PSV zich net voor zo'n volledig op de wedstrijd niet focussen. PSV moet er als aan doen om de wedstrijd van vanmiddag te winnen, alle aandacht die naar door soort randzaken gaat, gaat daar niet bij helpen.

Ik begrijp eigenlijk ook niet zo goed wat je wilt? Moet Gerbrands of de Jong na elke wedstrijd die niet gewonnen is even met een korte verklaring komen? Of als er in het ED of de T een stuk verschijnt daar direct op reageren?
Als ze dat zouden doen zou ik ze in elk geval niet serieus nemen.

 

+1/-0

Schalke, mooie club. ;)

Dat is wat ik hoop. Dat er een interessante Duitse club komt van de zomer en beide partijen denken, ok, even goede vrienden, het is niet geworden wat we hoopten, auf wiedersehen.

 

+1/-2

En dan kan PSV weer opnieuw gaan bouwen... Moeten ze weer een zoektocht naar een nieuwe trainer starten. Moeten de spelers weer volgens een andere filosofie gaan voetballen. En zijn we zo weer een jaar kwijt omdat het allemaal niet direct zo gaat als we zouden willen. De waan van de dag regeert in supportersland, ik hoop dat Gerbrands en De Jong meer geduld en verstand hebben als een bepaald deel van de supporters.

Kijk, dat 'men' in Eindhoven baalt van de situatie rondom Ihattaren moge duidelijk zijn. Wij als supporters hadden hem graag zien schitteren. De directie had graag gezien dat hij de sterren van de hemel speelde, een nieuw contract had getekend en onderdeel was van een geoliede kampioensploeg. De trainer had dat natuurlijk liever gehad. En Mo zelf ook.

Maar helaas waren de randvoorwaarden niet zo. Het elftal was de afgelopen 2 jaar geen geoliede machine. De jonge Mo kan dat natuurlijk niet eigenhandig omdraaien. En als je dan ook nog niet volledig professioneel bent (getuige zijn lichaamsbouw na de zomerstop) en er een trainer komt die jou niet uit de jeugd kent en je gewoon net zo behandelt als Mauro Jr. en Ryan Thomas, dan gebeurt er wat er nu gebeurt. Het feit dat Mo, ondanks zijn talent, er niet in slaagt zich terug onomstreden in de basis te knokken, is eigenlijk het gelijk van Schmidt. En dat is heel erg zonde, want je ziet tegen ADO bijvoorbeeld dat Mo veel meer kan brengen dan een Vertessen of Thomas op de half-10 positie.

Laten we hopen dat het allemaal een storm in een glas water is, en dat Mo vanmiddag zijn kans krijgt en pakt. Dan kunnen Gerbrands en De Jong in hun vuistje lachen en netjes op de achtergrond blijven, zoals het de directie van een club behoort.

En dan kan Schmidt zijn mannen klaarstomen voor de laatste 11 wedstrijden van het seizoen, met maar 1 missie: zo veel mogelijk punten pakken en tenminste die 2e plaats vasthouden!

 

+1/-0

Vandaag nog ontslaan die schmidt deze trainer is nog minder dan van bommel zelfs de trainer van az wint van hem. Nog een oud jeugdtrainer van psv geweest zelfs.

Psv haal eens een fatsoenlijke trainer die wel met ihataren durft te starten en hem bij psv laat blijven.

Daarnaast mag ook naar het spelers materiaal gekeken worden want mvogo,baumgartl, dumfries,viergever, rosario,sangare,vertessen kan echt niet langer.

Nieuwe trainer en selectie op de schop o.a. een fatsoenlijke verdediging en middenveld aub volgende seizoen. Nieuwe spits zou ook niet verkeerd wezen luuk de jong maar weer terughalen aub.

Ook John de jong zijn functioneren eens onder de loep nemen.

Werk genoeg in Eindhoven nu maar hard duimen dat ze 2e worden.

 

+1/-5

open/sluit de onderstaande quote:

alexpsv schreef op 21 maart 2021 om 17:06:

Vandaag nog ontslaan die schmidt deze trainer is nog minder dan van bommel zelfs de trainer van az wint van hem. Nog een oud jeugdtrainer van psv geweest zelfs.

Psv haal eens een fatsoenlijke trainer die wel met ihataren durft te starten en hem bij psv laat blijven.

Daarnaast mag ook naar het spelers materiaal gekeken worden want mvogo,baumgartl, dumfries,viergever, rosario,sangare,vertessen kan echt niet langer.

Nieuwe trainer en selectie op de schop o.a. een fatsoenlijke verdediging en middenveld aub volgende seizoen. Nieuwe spits zou ook niet verkeerd wezen luuk de jong maar weer terughalen aub.

Ook John de jong zijn functioneren eens onder de loep nemen.

Werk genoeg in Eindhoven nu maar hard duimen dat ze 2e worden.
Je hebt het over Ihattaren, maar mag ik vragen wat die dit seizoen allemaal heeft laten zien? Want zijn rendement was echt om te huilen met dat ene goaltje.

Afgelopen zomer waren we allemaal lyrisch over John de Jong. Want hij had toch een uitstekende selectie weten samen te stellen. Let wel, hij moet het doen met nog niet de helft van het budget dat Overmars tot zijn beschikking heeft. Lijkt me goed om dat ook even mee te nemen.

Verder kan ik weinig voorbeelden noemen van een club in Nederland dat direct met een nieuwe coach en veel nieuwe spelers kampioen werd in zijn eerste jaar. En met de Corona uitbraak in de eerste seizoenshelft, en de vele blessures zat het ook allemaal niet mee.

Komend seizoen nieuwe ronden, nieuwe kansen. Met een aantal gerichte versterkingen en hopelijk minder pech met blessures, jonge spelers als Madueke, Gakpo, Teze die een jaar ervaring verder zijn komt PSV echt wel weer beter voor de dag.

De sleutel tot succes is niet zo ver weg. Aangezien PSV in de toppers niet eens slecht speelt. En zelfs de betere is.

Kwestie van doorzetten nu.

 

+6/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 40 pagina's: 1 2 3 4 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 36 37 38 39 40

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt