Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Als ik de intentie zie, ben ik al lang een tevreden man. Een kampioenschap is voor mij dan secundair.

 

+1/-0

Je bent wel heel makkelijk. Ik wil echt prijzen, het voetbal komt voor mij echt pas daarna. Alleen met prijzen, liefst consistent, kun je als club stappen maken naar een ‘treetje hoger. Leuk voetbal verdwijnt net als de prille verliefdheid in een relatie als eerst. Wat er daarna overblijft, is een stevig fundament. Zowel financieel, maar ook naar jeugdspelers en de aantrekkingskracht voor spelers uit het binnen- en buitenland.

Wat moet je met leuk voetbal en een 2e of 3e plek? Weer voorronde CL, of altijd maar die K#t Europa League in?

Ik was en ben een fan van Cocu. Stevig team hadden we, bij tijd en wijle ongenaakbaar en oerdegelijk. Dat mag van mij weer, maar natuurlijk ben ik ook benieuwd naar Roger Schmidt. De man heeft zijn hele reputatie in NL grotendeels te danken aan maar liefst 2 wedstrijden, toen tegen Ajax. Het was indrukwekkend, maar het betekent nu helemaal niks meer.

Prijzen. Die wil ik.

 

+2/-0

Ik hoop eigenlijk dat het huwelijk PSV-Schmidt een succes wordt en dat het een soort van overhaul betekent voor de club PSV. Dat is met hoge zekerheid veel te optimistisch, maar dát is wat me veel gelukkiger zou maken. Een kampioenschap heb ik genoeg meegemaakt en keer op keer zou dat een voorzet moeten zijn om die extra stap te maken en een voorsprong te nemen op de rest. En elke keer weten we het te verneuken en word je teruggeworpen.

Ik word niet vrolijk van die zaadpartijen waarin je met de hakken over de sloot van een GVVV weet te winnen. Waar er niets van spelplezier terug te vinden is in de ploeg. Na een dergelijk seizoen betekent een kampioenschap niets voor mij.

 

+3/-0

Een voorsprong nemen is een illusie. Zelfs in Amsterdam lukt het niet om met die grote zak geld structureel een voorsprong te nemen. Voetbal is als conjunctuur, je hebt een aantal goede jaren en dan weer wat mindere, grotendeels bepaald door de kwaliteit van een bepaalde lichting.

Voor mij is de volgorde ook heel duidelijk. Eerst prijzen, dan mooi voetbal. Dat past ook bij PSV. Laat ze het in Amsterdam maar andersom doen.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt