Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 32 pagina's: 1 2 3 4 ... 28 29 30 31 32

open/sluit de onderstaande quote:

Baretta schreef op 04 mei 2021 om 10:11:

Heb meer het idee dat het aan inzet ligt. Als de coach steeds tegen Teze hoort roepen dat hij de bal naar voren moet spelen maar Teze toch terug speelt zou ik hem een trap onder zijn b****n willen geven . Of de laatste kans die terug gespeeld wordt ipv naar voren. Niet voldoende inzet en lamlendigheid muz van drie spelers dat typeert mi de wedstrijd PSV-Hvn .Nu kan Roger wel tegen Teze blijven roepen dat hij die bal naar voren moet spelen i.p.v. breed, maar zelf zet hij Vertessen in de spits die in deze wedstrijd absoluut niet van meerwaarde zou zijn.

De kracht van Vertessen ligt in het bespelen van ruimte achter de linie & met die 5-man achterin van Heerenveen lag die er niet. Vertessen kwam nauwelijks voor zijn man aan de kant waar Teze de bal kwijt moest, dus ook ik hoorde hem coachen maar vond vooral zijn coaching richting Vertessen opvallender.

Hierdoor valt het geluid ook wel te begrijpen, dat PSV behoefte heeft aan een grote, kopsterke spits voor wedstrijden zoals deze waarbij men gewoon vanaf de flank die bal moet voorslingeren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Baretta schreef op 04 mei 2021 om 11:35:


Niet gek dat Mario zijn inspiratie verliest. Mario loopt met en zonder bal . Trek die verdediging uit elkaar ipv wandelen en steeds het midden opzoeken . Als Mario de bal heeft kan hij hem vaak niet kwijt naar voren . Het staat steeds als een kluitje op elkaar. Bewegen , zo creëer je de ruimte.Klopt.
Lopen zonder bal is er niet bij.
Het moet voor Gotze, maar ook voor Zahavi die al wel tientallen keren zich vrijliep als Malen weer eens zelfzuchtig hem oversloeg, heel frustrerend voetballen zijn op deze manier.

Maar voor Schmidt is het het ergst. Langs de lijn ben je machteloos als je je spelers steeds opnieuw dezelfde verkeerde keuzes ziet maken en hen de mooiste kansen naar de filisijnen ziet helpen.

Hopelijk krijgt hij komend seizoen wat betere en intelligentere spelers in zijn selectie. Wel voorzien ook van een winnaarsmentaliteit.

 

+1/-0

Het lijkt inderdaad een soort moedeloosheid bij Gotze, teveel spelers komen gewoon tekort om aan te voelen wat zijn intenties zijn, dat zal 'm wellicht frustreren.
Dat verklaart m.i. ook waarom hij ineens de mogelijkheid van een transfer niet direct naar het land der fabelen verwijst.
Hij wil eerst eens zien wat PSV van plan is qua versterking alvorens te blijven, zo lijkt 't.
Versterkingen zijn bitter nodig want zo goed als sommigen op dit forum ons elftal vinden, vind ik het geenszins.
Er zitten nog teveel middelmatige spelers in onze basiself, bovendien brengen ook nog een aantal spelers te weinig.
Tot de eerste categorie reken ik zeker Rosario, Sangare en Mvogo, tot de 2e categorie dit seizoen zeker Malen (welke stilstaat in zijn ontwikkeling en teveel kansen nodig heeft) en Max (begon super maar is na de winterstop ook modaal). Gotze, Zahavi en Dumfries brengen ongeveer wat ik had verwacht maar hebben nog teveel wedstrijden dat ze 'afwezig'zijn. Boscagli en Gakpo brengen wat meer dan ik begin seizoen had verwacht. Viergever is zoals altijd constant een zes of zeven.
Samenvattend snap ik dan wel dat je geen kampioen wordt en tegen de andere topclubs punten verspeeld. Je hebt met zo'n mix gewoon teveel middelmatige wedstrijden en dit PSV moet gewoon top zijn om resultaat te halen. Jammer dat je dan tegen Ajax ziet dat het (heel diep verscholen) er ergens toch wel inzit. Dat je het er niet uithaalt, zoek ik dan toch bij RS welke in zijn wanhoop (anders kan ik het niet uitleggen) ongeveer elke selectiespeler in diverse varianten heeft geprobeerd.
Killetjes voor alles een verklaring geven lijkt zijn imago, maar volgens mij borrelt de onzekerheid van binnen.

 

+2/-1

Met Sangare in de basis gaan we weinig wedstrijden meer winnen. Ik hoop dat Schmidt dat ook door heeft. Hij is al veel te lang doorgegaan met het duo Rosario/Sangare. Dat neem ik hem wel kwalijk, want dat heeft écht punten gekost, terwijl heel Nederland - vriend en vijand - al een half jaar door had dat deze twee niet samen kunnen spelen.

 

+1/-0

Dit is vast een goede versterking voor de trainersstaf inde nabije toekomst.
Spreekt uitstekend Duits:
https://www.vi.nl/nieuws/van-bommel-legt-plannen-bij-wolfsburg-uit-en-heeft-geleerd-van-psvlink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

legerjas schreef op 05 mei 2021 om 08:36:

Met Sangare in de basis gaan we weinig wedstrijden meer winnen. Ik hoop dat Schmidt dat ook door heeft. Hij is al veel te lang doorgegaan met het duo Rosario/Sangare. Dat neem ik hem wel kwalijk, want dat heeft écht punten gekost, terwijl heel Nederland - vriend en vijand - al een half jaar door had dat deze twee niet samen kunnen spelen.In wedstrijden waarin je niet per definitie de favoriet bent, of zoals straks uit bij Galatasaray bijvoorbeeld, zie ik best wel iets in een duo: Sangare, Propper/v. Ginkel.

Je zal zien, met een 'echte' voetballer naast hem, zal Sangare ook veel beter voetballen. Bal afpakken & inleveren.

 

+2/-0

Dat er nog steeds mensen onderschatten wat Sangaré kan is voor mij een raadsel. Ik zou dolgelukkig zijn met een middenveld met zowel Sangaré Pröpper als van Ginkel en dan mag van mij zelfs nog wel een 4222 zijn met Van Ginkel als loper op 10. De mogelijkheden zijn oneindig met bv Malen/Gakpo in de spits en Götze naast van Ginkel maar ook een 4-3-3 met Götze vanaf links en Gakpo vanaf rechts zou briljant kunnen werken.

Ik ben erg benieuwd hoe Roger het zelf ziet. Of het doorbouwen aan 4222 of het aanpassen en opnieuw bouwen aan 4231. Erg leuk om de oefenwedstrijden straks te bekijken via één of andere slechte online spycam. Geen Oranje meer maar Rood Wit :-)

 

+4/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 28 juni 2021 om 10:31:

Dat er nog steeds mensen onderschatten wat Sangaré kan is voor mij een raadsel. Ik zou dolgelukkig zijn met een middenveld met zowel Sangaré Pröpper als van Ginkel en dan mag van mij zelfs nog wel een 4222 zijn met Van Ginkel als loper op 10. De mogelijkheden zijn oneindig met bv Malen/Gakpo in de spits en Götze naast van Ginkel maar ook een 4-3-3 met Götze vanaf links en Gakpo vanaf rechts zou briljant kunnen werken.

Ik ben erg benieuwd hoe Roger het zelf ziet. Of het doorbouwen aan 4222 of het aanpassen en opnieuw bouwen aan 4231. Erg leuk om de oefenwedstrijden straks te bekijken via één of andere slechte online spycam. Geen Oranje meer maar Rood Wit :-)Inderdaad - het zou mij juist ook niet verbazen als Sangaré met Pröpper of Van Ginkel het controlerende blok vormt en dat dan Van Ginkel (of Pröpper, want die kan dat ook) als 1 van halve tienen gaat spelen. Dat alles als hij inderdaad aan 4-2-2-2 vast gaat houden.
Je kan in elk geval met dit materiaal ook prima 4-4-2 of 4-3-3 gaan spelen. Lijkt mij geen enkel probleem.

 

+1/-0

Loof de heer, 4-3-3!

Wat ben ik er blij mee dat je niet meer dan vage 4-2-4 spelen, wat altijd 60 minuten leuk was, om in de laatste 30 minuten alles te verspelen.

 

+2/-0

Dit belooft inderdaad veel goeds. Vooral omdat Götze nu belangrijk wordt gemaakt en Zahavi nu de enige spits is. Vorig seizoen had ik het idee dat malen en Zahavi beiden niet lekker konden voetballen in dat systeem.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 32 pagina's: 1 2 3 4 ... 28 29 30 31 32

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt