Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 42 43 44 45 46

Ik ben niet zozeer fan van Vertessen en Bruma, maar ik snapte wel dat hij voorin vers bloed nodig had. Gezien wat er dan nog op de bank zat was het niet onlogisch dat zij een kwamen.
Vond het ook vooral jammer dat Propper net gisteren geblesseerd was want die was er zeker ingekomen en had met zijn voetballende kwaliteiten echt nog wel wat toe kunnen voegen.

Tot slot ben ik vooral verbaasd over de kritiek die Schmidt -ook vanuit de media - ineens krijgt. Je kan deze tweestrijd met Benfica verliezen en als je ziet hoe het gegaan is, is dat superzuur maar om nu ineens Schmidt de volle laag te geven slaat echt nergens op.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 25 augustus 2021 om 12:51:

Ik vind het opmerkelijk wat er nu gebeurt. Vanaf 25 juli tot 23 augustus krijgen we alleen maar lof toegezwaaid krijgen, zowel uit eigen supporters-gelederen maar ook door jan en alleman in de media. Alle analisten zijn zó onder de indruk. Freewheelend door de eerste twee voorrondes, waar we vooraf bang waren dat Galatasaray al een maatje te groot zou zijn. Ajax met 0-4 verslagen, na de rode kaart de wedstrijd probleemloos uitgespeeld en voor de rode kaart al 2x genadeloos toegeslagen toen we de kans kregen. En een probleemloze competitiestart met 6 punten uit 2 wedstrijden.

Dan verlies je nu, over 2 wedstrijden, nipt met 2-1 van Benfica, wat een gerenommeerde tegenstander is, terwijl je in feite 75% van de tijd de sterkere ploeg bent. En vervolgens komen uit alle hoeken gaten weer allerlei shit-verhalen naar boven en is Schmidt weer eens de gebeten hond. Dit zegt voor mij alles over de hedentendaagse "Nederlandse mentaliteit" en die komt me eerlijk gezegd behoorlijk de neus uit.

Sneijder en Boskamp die achteraf roepen dat hij Madueke niet moest wisselen. Valentijn Driessen die in zijn column de afgelopen anderhalf jaar erbij pakt. Nu hebben we alleen maar gewonnen van een "zeer zwak Galatasaray" en een "gemankeerd Midtjylland". Supporters die hier op het forum roepen dat hij Doan had moeten brengen in plaats van Bruma.

Natuurlijk, gisteren kende niet de afloop die we allemaal gewenst hadden. Dat komt door 2 dingen: enerzijds is Benfica een prima tegenstander, die uitstekend kan verdedigen, en na de rode kaart niets anders meer gedaan heeft. En anderzijds moet je die anderhalve kans die je krijgt op dit niveau gewoon maken. Het is geen Cambuur waar je de ene na de andere doelpoging kunt creëren. Die bal van Zahavi moet er op dit niveau gewoon in als je met de grote jongens wilt meedoen. Scoor je die goal, dan ben je natuurlijk nog steeds niet door, maar dan was het misschien wel gelukt om nog een keer te scoren.

En ja het klopt dat de wissels achteraf gezien niet het gewenste effect hebben gehad. Dat mag ook zeker benoemd en besproken worden. Maar ik zag een Madueke die zowel de eerste wedstrijd als gisteren uitstekend werd bestreden. Die anderhalf gevaarlijk moment had gisteren en die er zeker in de tweede helft niet echt aan te pas kwam. Ik zag een Boscagli die al geel had gekregen. En Van Ginkel die nog zelden de 90 minuten vol gemaakt heeft.

Zelf denk ik ook dat de kans dat Bruma of Vertessen (die laatste is vooral bruikbaar als de ruimtes groot zijn ipv klein) ons gisteren naar de winst zou schieten bijzonder klein was. Maar ik denk eigenlijk dat niemand op de bank een versterking of impuls aan dit elftal had kunnen bieden. Pröpper heeft kwaliteiten, maar was er niet bij. En de rest is eigenlijk óf te onervaren óf niet goed genoeg. Misschien had Schmidt beter helemaal niet kunnen wisselen, maar dan was er vast achteraf weer gezeur geweest dat Bruma geen kans kreeg, terwijl hij de laatste 3 wedstrijden goed op dreef was.

Sport kent winnaars en verliezers. Een tweestrijd zoals die tussen Benfica en PSV, waar de ploegen aan elkaar gewaagd waren, kent uiteindelijk een winnaar en een verliezer. Helaas viel het kwartje niet onze kant op. Maar alleen al voor het feit dat onze ploeg, die de eerste maanden van dit jaar door de competitie zwalkte als Badr Hari met een gebroken arm, zo dichtbij kwalificatie voor de groepsfase CL kwam, mag je een groot compliment maken aan Schmidt, de spelers en de directie.

Hopelijk gaat PSV op de ingeslagen weg door, want dan gaan we een stuk mooier seizoen dan vorig jaar tegemoet. Liefst nog wel met een paar mutaties in de spelersgroep, zodat we in volgende belangrijke wedstrijden wél iets kunnen forceren als dat nodig mocht zijn.100% mee eens Bas! :psv :pul

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 25 augustus 2021 om 13:41:

Ik ben niet zozeer fan van Vertessen en Bruma, maar ik snapte wel dat hij voorin vers bloed nodig had. Gezien wat er dan nog op de bank zat was het niet onlogisch dat zij een kwamen.
Vond het ook vooral jammer dat Propper net gisteren geblesseerd was want die was er zeker ingekomen en had met zijn voetballende kwaliteiten echt nog wel wat toe kunnen voegen.

Tot slot ben ik vooral verbaasd over de kritiek die Schmidt -ook vanuit de media - ineens krijgt. Je kan deze tweestrijd met Benfica verliezen en als je ziet hoe het gegaan is, is dat superzuur maar om nu ineens Schmidt de volle laag te geven slaat echt nergens op.Precies en hij had Fofana kunnen brengen, maar zou hij potten hebben kunnen breken?
Ik vermoed van niet.

Een type LdJ kwam je gisteren tekort om in te brengen vanaf halverwege de 2e helft, want er werden geen ballen in de 16 gepompt.

Het enige wat je Schmidt kunt verwijten, is om zijn laatste 2 wissels in de 89e minuut te laten plaatsvinden, terwijl Mwene er niet door heen kwam en op leek.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

open/sluit de onderstaande quote:
Precies en hij had Fofana kunnen brengen, maar zou hij potten hebben kunnen breken?
Ik vermoed van niet.

Een type LdJ kwam je gisteren tekort om in te brengen vanaf halverwege de 2e helft, want er werden geen ballen in de 16 gepompt.

Het enige wat je Schmidt kunt verwijten, is om zijn laatste 2 wissels in de 89e minuut te laten plaatsvinden, terwijl Mwene er niet door heen kwam en op leek.Precies - het maakte denk ik niet uit wat hij gedaan had. Als hij Madueke had laten staan en er ook niet gescoord was, had hij kritiek gekregen dat hij niet gewisseld had. Er waren gewoon teveel spelers niet op hun topniveau gisteren wat wel nodig is om zo'n pot te winnen. Ze hadden nog een half uur langer kunnen spelen maar dan was hij er ook niet in gegaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 25 augustus 2021 om 13:31:

Ach, je merkt het hier op de site ook. Een stel zwakzinnigen die zich al maanden niet hebben laten zien komen opeens weer met bosjes uit de grond. De trainer kan er niks van, de selectie deugt niet, tot nu toe alleen maar makkelijke tegenstanders gehad, blablabla. En de rest van het jaar zul je ze hier ook niet meer zien, de 'helden'.Precies, en ook een hoog papegaaien gehalte, op tv roepen ze iets, en dat wordt massaal overgenomen zonder zelf eens te denken.

Eerst hosanna en nu is het ineens allemaal kut?
We gaven Benfica meer tegenstand dan ik van te voren dacht, nog een paar gerichte versterkingen en we doen voor het eerst in jaren weer vol voor de titel mee.

 

+1/-0

Sorry hoor maar mijn conclusie had ik al tijdens de wedstrijd getrokken. Deze belangrijkste wedstrijd van het jaar kan je niet zulke fouten maken. Dat kan ook niet bij een belangrijk examen, presentatie van een project of sollicitatie. Faal je dan is het gewoon afgelopen.

Deze wedstrijd vroeg om snel baltempo met de juiste spelers, spelers met creativiteit en kracht voorin. Meneer heeft Ihatarren niet nodig, wisselt Madueke die als enige met Gakpo iets kan forceren en brengt lopers Bruma en Vertessen. Alsof dat nog niet genoeg is wisselt hij de beste man Boscagli en brengt hij 2 gemankeerde backs (om wat te doen??). Totaal kansloos.

 

+1/-1

Ach gossie, we misten Super Mo :D

 

+1/-0

Schmidt kan die bal van Max, Zahavi en later Vertessen er toch niet zelf in schieten?

Had bijv. Vertessen die bal (of de rebound) wel binnen geschoten, was het een wereldse zet geweest van Schmidt om Vertessen te brengen voor de -minder spelende- Madueke. Dan had Schmidt ineens 'ballen gehad' om zijn 'ster van de afgelopen weken' te laten vervangen door een jeugdspeler.

Nu valt het balletje net de verkeerde kant op, kan Schmidt er geen reet meer van -volgens Valentijn *kuch*- en hebben we er totaal niets aan gehad dat Schmidt hier al 1,5 jaar aan het roer staat. Sterker nog, het feit dat Gerbrands spreekt over contractverlening voor Schmidt is zelfs 'belachelijk' hij moet zich eerst maar eens tonen als 'wundertrainer'.

Er valt Schmidt echt totaal niets te verwijten. Het is jammer dat er geen kopsterke spits aan de selectie was toegevoegd voorafgaand aan deze wedstrijd zodat je 'echt plan B' had kunnen spelen. Want ergens ben ik het deels eens met de kritiek van Sneijder, dat je in dit soort wedstrijden dan maar het veld breed moet houden en ze van het kastje naar de muur moet laten rennen, kapot moet spelen. Alleen dan heb je ook wel een spits nodig die een kopduel kan winnen zodat je een 2e bal kan oppakken. Alles wat je nu voor de pot had geslingerd was rechtstreeks voor Benfica geweest.

Roger? Wie het laatst lacht ouwe reus, laat het ze maar zien!

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Zizou schreef op 25 augustus 2021 om 14:33:

Sorry hoor maar mijn conclusie had ik al tijdens de wedstrijd getrokken. Deze belangrijkste wedstrijd van het jaar kan je niet zulke fouten maken. Dat kan ook niet bij een belangrijk examen, presentatie van een project of sollicitatie. Faal je dan is het gewoon afgelopen.

Deze wedstrijd vroeg om snel baltempo met de juiste spelers, spelers met creativiteit en kracht voorin. Meneer heeft Ihatarren niet nodig, wisselt Madueke die als enige met Gakpo iets kan forceren en brengt lopers Bruma en Vertessen. Alsof dat nog niet genoeg is wisselt hij de beste man Boscagli en brengt hij 2 gemankeerde backs (om wat te doen??). Totaal kansloos.Zoals al eerder aangegeven snap je er inderdaad niets van. En dan ook nog met Ihattaren aan komen zetten ook. We hebben weer een troll te pakken hier :dood

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Zizou schreef op 25 augustus 2021 om 14:33:

Sorry hoor maar mijn conclusie had ik al tijdens de wedstrijd getrokken. Deze belangrijkste wedstrijd van het jaar kan je niet zulke fouten maken. Dat kan ook niet bij een belangrijk examen, presentatie van een project of sollicitatie. Faal je dan is het gewoon afgelopen.

Deze wedstrijd vroeg om snel baltempo met de juiste spelers, spelers met creativiteit en kracht voorin. Meneer heeft Ihatarren niet nodig, wisselt Madueke die als enige met Gakpo iets kan forceren en brengt lopers Bruma en Vertessen. Alsof dat nog niet genoeg is wisselt hij de beste man Boscagli en brengt hij 2 gemankeerde backs (om wat te doen??). Totaal kansloos.Ja het geweldige rendement van Mo missen we wel ja....Die geweldenaar met 6 goals in 56 wedstrijden.
Als Boscagli een 2de kaart had gepakt, was t zeker ook Schmidt zijn fout, want waarom wisselt hij niet??
Madueke zat en niet in de wedstrijd, en zat er door, zoals met zijn balverlies en sprint duidelijk tye zien was na de corner.
Benfica speelde gewoon met 6 man voor de pot, dan moet hij een keer goed vallen. Bruma was de wedstrijd ervoor nog de beste van PSV, dus die gok begrijp ik ook wel.

Er uit tegen Benfica had niet gehoeven, maar is geen schande.
Alle wedstrijden ervoor was PSV dominant en vrijwel altijd succesvol.
Vorig seizoen was IEDERE wedstrijd billenknijpen, nu al winnen we gewoon easy met 5 invallers.
Kritiek kan, maar redelijkheid is ook een mooie eigenschap.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 25 augustus 2021 om 14:38:

Schmidt kan die bal van Max, Zahavi en later Vertessen er toch niet zelf in schieten?

Had bijv. Vertessen die bal (of de rebound) wel binnen geschoten, was het een wereldse zet geweest van Schmidt om Vertessen te brengen voor de -minder spelende- Madueke. Dan had Schmidt ineens 'ballen gehad' om zijn 'ster van de afgelopen weken' te laten vervangen door een jeugdspeler.

Nu valt het balletje net de verkeerde kant op, kan Schmidt er geen reet meer van -volgens Valentijn *kuch*- en hebben we er totaal niets aan gehad dat Schmidt hier al 1,5 jaar aan het roer staat. Sterker nog, het feit dat Gerbrands spreekt over contractverlening voor Schmidt is zelfs 'belachelijk' hij moet zich eerst maar eens tonen als 'wundertrainer'.

Er valt Schmidt echt totaal niets te verwijten. Het is jammer dat er geen kopsterke spits aan de selectie was toegevoegd voorafgaand aan deze wedstrijd zodat je 'echt plan B' had kunnen spelen. Want ergens ben ik het deels eens met de kritiek van Sneijder, dat je in dit soort wedstrijden dan maar het veld breed moet houden en ze van het kastje naar de muur moet laten rennen, kapot moet spelen. Alleen dan heb je ook wel een spits nodig die een kopduel kan winnen zodat je een 2e bal kan oppakken. Alles wat je nu voor de pot had geslingerd was rechtstreeks voor Benfica geweest.

Roger? Wie het laatst lacht ouwe reus, laat het ze maar zien!Vertessen mist zo'n rebound niet voor niks. Gebrek aan kwaliteit. Bruma bracht niet voor niets niks, dat doet hij namelijk zo'n beetje al zijn wedstrijden voor PSV. Madueke was in mijn ogen gewoon prima bezig en met Gakpo de gevaarlijkste man. Altijd laten staan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

open/sluit de onderstaande quote:
Vertessen mist zo'n rebound niet voor niks. Gebrek aan kwaliteit. Bruma bracht niet voor niets niks, dat doet hij namelijk zo'n beetje al zijn wedstrijden voor PSV. Madueke was in mijn ogen gewoon prima bezig en met Gakpo de gevaarlijkste man. Altijd laten staan.Dus als Vertessen een bal mist is het een gebrek aan kwaliteit, maar als Madueke de bal naast en op de keeper schiet dan is hij goed bezig?
Of is hij dan ineens gezakt voor zijn examen zoals je eerder zei?
Of heb jij verschillende maatstaven voor spelers?

 

+3/-0

Volledig eens Yonci. Sommigen lijken verblind door hun vooringenomen standpunt en bij het minste of geringste worden de kanonnen weer opgepakt om een nieuwe lading slecht gefundeerde kritiek af te schieten. Supporters die iets in de emotie van een wedstrijd roepen, krijgen van mij het voordeel van de twijfel. Maar bijv. Valentijntje die een paar uur na de wedstrijd zijn columpje in moet leveren, die had deze tekst al op papier staan voor het geval PSV het niet zou halen. En waarschijnlijk had hij nog een andere versie over hoe Schmidt gegroeid is en blabla. Zo'n Sneijder en Boskamp zitten daar ook niet echt in de studio vanwege hun welbespraaktheid en inzicht in het spelletje.

Achteraf is het altijd makkelijk praten. Ik denk ook dat ik liever geen wissels had gezien gisteren. Was het maar blijven proberen met Van Ginkel en Madueke. Maar er valt 100% wat te zeggen voor de keuzes van Schmidt, want Madueke raakte de tweede helft inderdaad geen pepernoot meer.

Als er nou echt een zondebok aangewezen moet worden, en dat hoeft van mij helemaal niet, dan had dat Zahavi moeten zijn. Hij krijgt hem panklaar voorgegeven door Gakpo en hoeft de bal alleen in het lege doel te glijden. Het was geen supermakkelijke bal gezien de snelheid en de hoogte, maar dit was een enorme kans die een goalgetter van zijn naam en faam had moeten maken. Maar nee, in plaats daarvan richt iedereen zijn pijlen maar weer eens op Schmidt.

En als de komende week qua transfers gaat tegenvallen, en we toevallig van AZ verliezen, dan kun je er vergif op innemen dat het topic van John de Jong weer omhoog gaat komen met allemaal diskwalificiaties en verwensingen.

 

+2/-0

Ik mag hopen dat hij nu niet rond EL wedstrijden ook weer spelers gaat sparen. Dat is vragen om puntverlies.

Tot nu toe ging het goed, maar dat waren ook makkelijke tegenstanders. En gezien de verwachte (breedte)aankopen ook niet gekomen zijn, zit er nog steeds een groot verschil tussen de basis en de rest.

Het kampioenschap heeft nu topprioriteit. Zowel sportief als financieel.

 

+1/-1

Ach gossie, nu zijn het weer de zwakke tegenstanders. Je constant durende hetze begint steeds sneuere vormen aan te nemen hier.

Maar nee, gewoon alleen voor het kampioenschap gaan natuurlijk. En dan nu weer zo weinig punten scoren dat je weer constant een ongeplaatste status hebt als je onverhoopt een seizoen geen kampioen wordt. Geweldig idee ja

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 27 augustus 2021 om 11:04:

Ik mag hopen dat hij nu niet rond EL wedstrijden ook weer spelers gaat sparen. Dat is vragen om puntverlies.

Tot nu toe ging het goed, maar dat waren ook makkelijke tegenstanders. En gezien de verwachte (breedte)aankopen ook niet gekomen zijn, zit er nog steeds een groot verschil tussen de basis en de rest.

Het kampioenschap heeft nu topprioriteit. Zowel sportief als financieel.Zeg dan gewoon niks...

 

+1/-0

Kerel, wacht nou eerst gewoon eens af tot 1 september voordat je concludeert of aankopen wel/niet gekomen zijn.

Kampioenschap is belangrijk, Europees presteren met het oog op de coëfficient ook. Nog een paar slechte jaren en we zijn zelfs in voorrondes voor de Europa League niet eens meer geplaatst. We zitten nu ternauwernood in pot 2, terwijl we op basis van onze ambitie toch bij de eerste 10 ploegen in dit toernooi zouden moeten staan.

Ik verwacht dat er echt nog wel wat bijkomt de laatste dagen. Maar dat het geen 4 of 5 directe kwaliteitsimpulsen zijn, dat vrees ik ook. En dan moet je dus inderdaad af en toe weer gaan schipperen om de krachten te verdelen en overbelasting te voorkomen.

 

+1/-0

Liefde maakt blind, maar haat blijkbaar ook.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 27 augustus 2021 om 12:01:

Kerel, wacht nou eerst gewoon eens af tot 1 september voordat je concludeert of aankopen wel/niet gekomen zijn.

Kampioenschap is belangrijk, Europees presteren met het oog op de coëfficient ook. Nog een paar slechte jaren en we zijn zelfs in voorrondes voor de Europa League niet eens meer geplaatst. We zitten nu ternauwernood in pot 2, terwijl we op basis van onze ambitie toch bij de eerste 10 ploegen in dit toernooi zouden moeten staan.

Ik verwacht dat er echt nog wel wat bijkomt de laatste dagen. Maar dat het geen 4 of 5 directe kwaliteitsimpulsen zijn, dat vrees ik ook. En dan moet je dus inderdaad af en toe weer gaan schipperen om de krachten te verdelen en overbelasting te voorkomen.Sterker nog, je hebt nu als Nederland zijnde dé kans om het directe ticket voor de groepsfase weer te gaan pakken. Je bent nu met vijf Nederlandse clubs in de groepsfase en kunt vooral in de Conference League goed gaan scoren. Portugal heeft geen enkele club in de Conference League, omdat Santa Fe en Pacos de Fereira gisteren beiden werden uitgeschakeld.

Na dit seizoen is het verschil van Nederland met Portugal en Frankrijk nog maar klein. Drie of vier Nederlandse clubs die overwinteren in Europa en je kan de aansluiting definitief weer vinden. En dat op het perfecte moment nu in 2024 de opzet van de Champions League op de schop gaat en vooral de startgelden enorm gaan stijgen.

 

+2/-0

PSV wil europees bij de beste 32 horen, je speelt heel het jaar voor Europees , dan moet je het ook niet meteen laten lopen.

Gewoon gezond verstand gebruiken, sparen waar kan, maar een goed resultaat in Europa moet absoluut ook hoog op de agenda staan.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 42 43 44 45 46

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt