Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt

Deze normale topic is open en bestaat uit 44 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41 42 43 44

Vandaag lag het absoluut niet aan Schmidt. Maar aan de spelers. Of een kwaliteit gebrek in de selectie. Nog erger dus.

 

+1/-0

Eens. De opstelling en zelfs de wissels waren vandaag volstrekt logisch. Kennelijk kunnen we gewoon niet beter. Zorgelijke conclusie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

cocufan1 schreef op 25 september 2021 om 19:09:

Vandaag lag het absoluut niet aan Schmidt. Maar aan de spelers. Of een kwaliteit gebrek in de selectie. Nog erger dus.Ik ben dus wel van mening dat ons aanvalsspel zwak is, en dat een trainer daar een hand in heeft. Wat hebben we gecreëerd, 3 aardige/behoorlijke kansen? Terwijl je heel de wedstrijd op hun helft zit.

Tuurlijk, dat dit een nederlaag wordt is zeer ongelukkig, die lui hebben geen kans gehad en normaal zie je dit alleen in Football Manager, maar toch was dit vorig jaar ook vaak zo en dan kun je je toch afvragen of het dan ook niet een beetje aan onszelf ligt.

 

+2/-0

Het lijkt alsof de spelers het niet (meer) zien zitten in Schmidt.
Zie je vaker gebeuren, geven dan net niet dat beetje extra waardoor je dit soort potjes vaak wel wint.
Dus, Wim Jonk, kom er maar in.

 

+2/-0

Je kan moeilijk gaan beweren dat de spelers niet alles gegeven hebben. En dan iemand aanstellen met twee seizoenen KKD als trainer mag ik toch hopen dat het niet serieus bedoeld is.

 

+1/-0

We verliezen nu in 1 week 2 keer en in Deventer kropen we door het oog van de naald. En nu moet Schmidt ineens weer weg. Veel te opportunistisch. Ik heb er gewoon vertrouwen in dat we een goede kans maken tot het einde van het seizoen mee te doen om de titel. Ook Ajax gaat nog wel tegen dit soort wedstrijden aanlopen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Ik bagatelliseer het niet hoor, maar om zo snel conclusies te trekken gaat te ver.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Brenetjes schreef op 25 september 2021 om 21:04:

Je kan moeilijk gaan beweren dat de spelers niet alles gegeven hebben. En dan iemand aanstellen met twee seizoenen KKD als trainer mag ik toch hopen dat het niet serieus bedoeld is.Ja, dit meen ik wel serieus.
Die Jonk is zeer ondergewaardeerd, die ziet het spelletje erg goed.
Moet je eens kijken wat hij heeft opgezet in Amsterdam, daar hebben ze erg veel aan gehad.
Toen Bommel weg moest hoopte ik al op hem.
Ieder zijn visie Brenetjes

 

+1/-0

Kan niet eens zeggen dat de opstelling of de wissels onlogisch waren vandaag.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

StephanPSV schreef op 25 september 2021 om 21:11:

We verliezen nu in 1 week 2 keer en in Deventer kropen we door het oog van de naald. En nu moet Schmidt ineens weer weg. Veel te opportunistisch. Ik heb er gewoon vertrouwen in dat we een goede kans maken tot het einde van het seizoen mee te doen om de titel. Ook Ajax gaat nog wel tegen dit soort wedstrijden aanlopen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Ik bagatelliseer het niet hoor, maar om zo snel conclusies te trekken gaat te ver.Ik begin me echt af te vragen hoevaak ajax dit soort wedstrijden gaat spelen. Die gaan er 26 van de 34 winnen en dat wil ik ons nog wel even zien evenaren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

StephanPSV schreef op 25 september 2021 om 21:11:

We verliezen nu in 1 week 2 keer en in Deventer kropen we door het oog van de naald. En nu moet Schmidt ineens weer weg. Veel te opportunistisch.Dit is al het tweede seizoen Schmidt. Afgelopen seizoen, het tweede halfjaar, heeft hij veel punten verspeeld (15 t.o.v. Ajax, of zo? In een halfjaar!). Nu is het met AZ (die dramatisch presteert) en Eagles nog 6 punten geworden, waar we niet slecht weg kwamen. En de wedstrijd ervoor was Groningen, waar het ook niet best was. En daarvoor zat Benfica, waar we tegen 10 man geen pot konden breken, toen het er echt om ging en waarbij het laatste kwartier niets opportunistisch werd ondernomen, tot ergernis van zelfs van Ginkel.

Het is meer dan een weekje slecht voetbal.

 

+3/-0

Ik wil niet zeggen 'zie je wel' maar dat ongeremde optimisme voor het seizoen heb ik nooit begrepen.
Mijn visie was dat er niets zou veranderen (weer kansloos 2e en achtste finale EL) en ik zie totaal geen reden deze visie bij te stellen.
Alsof we nu ineens een selectie hebben die alles even opveegt?
We hebben een zwakke keeper, twee zeer modale backs en blinken verder uit door het zo veelvuldig wisselen dat niemand enig zelfvertrouwen en/of ritme krijgt.
Ik zou het nog snappen als iemand rust krijgt NADAT hij een waarzinnige inspanning heeft verricht door 6 wedstrijden in twee weken tot het gaatje te gaan maar nu worden mensen al gespaard VOORDAT ze zo een inspanning kunnen leveren. En dan hebben we het ook over wedstrijden in de Ned. eredivisie; vergelijk die qua intensiteit eens met Engeland waar ze gewoon elke 3 dagen dezelfde elf laten starten.....
En het resultaat? Madueke geblesseerd, Sangare en Gotze hadden ook problemen enz. Kortom, het grote voordeel zie ik niet zo.
(dat je met Gotze en Van Ginkel voorzichtiger bent snap ik uiteraard wél)

 

+1/-1

Als je werkelijk wil beweren dat ze in Engeland iedere drie dagen steeds met dezelfde elf starten volg je of totaal geen voetbal of je bent gewoon zwaar aan het trollen hier. Als er nu een competitie is waar ontzettend gerouleerd wordt is het de Premier League wel. Zeker de clubs die ook Europees actief zijn.

 

+3/-0

Het lijkt wel of al het vertrouwen, ritme, automatismen en vorm eruit gewisseld zijn. Daardoor is er totaal geen vastigheid meer.

 

+1/-0

Dit gaat 'm in elk geval niet worden zo. Ik zie te weinig aanknopingspunten waarbij PSV dit seizoen mee kan doen om de titel.

John de Jong versterkt een aantal zwakke punten, maar een aantal sterke punten zijn verzwakt. Waardoor je weer hetzelfde euvel hebt als afgelopen seizoen. Alleen verplaatst naar andere posities.

De rechts en linksback zijn na het vertrek van Dumfries opgevangen door middelmaat. Met deze speelwijze staan de backs ook meer naar achter. Terwijl Max eigenlijk alleen maar aanvallende kwaliteiten heeft, verzuipt hij nu in het verdedigende werk waar hij duidelijk tekort schiet.

Feit is dat PSV het op deze manier niet gaat lukken om Ajax bij te houden. Die potjes gewoon met 2 vingers in de neus winnen. Zij hebben zoveel automatismen, zijn veel beter op elkaar ingespeeld, hebben meer kwaliteit op de bank, en hebben een selectie vol Zuid Amerikanen met pure winnaarsmentaliteit. En een trainer die geen gekke dingen doet. En op basis van data een opstelling maakt zoals Schmidt dat doet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DieKaleMan schreef op 25 september 2021 om 22:15:

open/sluit de onderstaande quote:

Brenetjes schreef op 25 september 2021 om 21:04:

Je kan moeilijk gaan beweren dat de spelers niet alles gegeven hebben. En dan iemand aanstellen met twee seizoenen KKD als trainer mag ik toch hopen dat het niet serieus bedoeld is.Ja, dit meen ik wel serieus.
Die Jonk is zeer ondergewaardeerd, die ziet het spelletje erg goed.
Moet je eens kijken wat hij heeft opgezet in Amsterdam, daar hebben ze erg veel aan gehad.
Toen Bommel weg moest hoopte ik al op hem.
Ieder zijn visie BrenetjesOok ik zie liever Jonk dan onze Duitse vriend. De kracht van PSV ligt in de omschakeling. Zak dan eens in en creëer ruimte voor jezelf, zou je zeggen.
Maar nee we gaan lekker naar voren rennen en worden vervolgens zelf geslacht in de omschakeling. Daarnaast zorgt het wisselbeleid ervoor dat er geen ingespeeld elftal staat en dat we in september al weer achter de feiten aanlopen. Na Ajax uit kunnen ze zich weer gaan richten op plek twee. Als dat het al wordt. Schmidt vond PSV tegen Willem 2 goed voetballen. Volgens de beste man had het na 20 minuten beslist kunnen zijn. Ik tel in de gehele eerste helft twee kansen , een kopbal van Zahavi en een bal van Sangare net naast.

 

+1/-1

Dan wellicht de wedstrijd terug kijken. Als je werkelijk wil gaan beweren dat je in de eerste helft maar twee kansen hebt gehad buiten het doelpunt praat je echt dikke onzin

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Brenetjes schreef op 27 september 2021 om 09:59:

Dan wellicht de wedstrijd terug kijken. Als je werkelijk wil gaan beweren dat je in de eerste helft maar twee kansen hebt gehad buiten het doelpunt praat je echt dikke onzinJa dat beweer ik dus. En ik niet alleen maar bijvoorbeeld een Van Hanegem en Affelay ook. Ik vond PSV helemaal niet zo bijzonder spelen. Veel de bal maar weinig echt opgelegde kansen. Maar prima als je het anders ziet, onze Duitse vriend heeft ook een uitstekend PSV gezien. Willem 2 verloor eerder met 0-4 van Feijenoord. En Go Ahead, een van de beste tegenstanders? Kom op zeg. Die wedstrijd had zomaar in puntverlies kunnen eindigen en dat was niet eens onverdiend geweest.

 

+1/-0

En wat is precies het punt wat je probeert te maken? Schmidt erkende namelijk ook dat Go Ahead minstens recht had op een punt.

En wat wil je bereiken door te zeggen dat Feyenoord wel won in Tilburg? PSV won met 0-4 van Ajax, betekent dat dan ook dat je dan met 0-4 van Twente moet winnen omdat zij gelijk speelden tegen Ajax? En met hoeveel win je dan in Sittard? Als je al met 0-4 van Ajax wint en die winnen vervolgens met 0-5 van Fortuna, dan moet het haast wel een recordzege op gaan leveren.

Laten we verder vooral Afellay serieus gaan nemen. Die laat nooit blijken niet rancuneus te zijn omdat hij niet bij PSV mocht blijven van Schmidt en inmiddels zijn loopbaan heeft moeten beëindigen. Die frustraties komen helemaal niet voren als hij weer begint te ijlen.

 

+1/-0

Dat de media graag uitspraken volledig uit het verband rukt en de context weglaat is wel bekend, maar het begint extreem sneu te worden als supporters ook mee gaan doen met dit achterlijke gedoe :dood

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

ShinyAzurill schreef op 27 september 2021 om 10:26:

En wat is precies het punt wat je probeert te maken? Schmidt erkende namelijk ook dat Go Ahead minstens recht had op een punt.

En wat wil je bereiken door te zeggen dat Feyenoord wel won in Tilburg? PSV won met 0-4 van Ajax, betekent dat dan ook dat je dan met 0-4 van Twente moet winnen omdat zij gelijk speelden tegen Ajax? En met hoeveel win je dan in Sittard? Als je al met 0-4 van Ajax wint en die winnen vervolgens met 0-5 van Fortuna, dan moet het haast wel een recordzege op gaan leveren.

Laten we verder vooral Afellay serieus gaan nemen. Die laat nooit blijken niet rancuneus te zijn omdat hij niet bij PSV mocht blijven van Schmidt en inmiddels zijn loopbaan heeft moeten beëindigen. Die frustraties komen helemaal niet voren als hij weer begint te ijlen.Mijn punt is dat PSV na ruim een seizoen helemaal niets is opgeschoten met Schmidt. Dat tegenstander beter lijken dan ze zijn tegen PSV en dat geen enkele wedstrijd die er echt toe doet wordt gewonnen. En nee die veredelde oefenwedstrijd in de Arena vind ik geen belangrijk potje. Dat onze Duitse vriend met zijn houding en commentaar in de media ervoor verantwoordelijk is dat de sympathie ( die er in het begin van seizoen wel was) aan het afnemen is.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 44 pagina's: 1 2 3 4 ... 37 38 39 40 41 42 43 44

PSV Forum » Algemeen PSV Forum » Roger Schmidt