Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Positie] Linksback

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Wat een bizarre ontwikkelingen waren dat gisteravond. Dat de prijs voor Van Aanholt te hoog is lijkt me evident. Een speler van bijna 30 kan je niet voor meer dan 10 miljoen aankopen. Als de genoemde bedragen waar zijn, dan vind ik dat PSV financieel eigenlijk al te ver heeft willen gaan. Blijft over de situatie met Rodriguez. We zijn voor hem duidelijk niet de eerste keus en dat zal wel de reden zijn dat die optie tot koop niet is afgesproken. De speler wil het gewoon niet.

Dus nu geef je een substantieel bedrag uit om een probleem op de korte termijn op te lossen. Rodriguez wil fit blijven en zich in de kijker spelen voor het EK, maar zal misschien minder op hebben met de resultaten van PSV zelf. Hij is snel genoeg ook weer weg.

Ik hoop dat ik ongelijk krijg, maar ik word hier voorlopig niet erg enthousiast van.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gladbach/Psvfan schreef op 30 januari 2020 om 11:56:

Salaris ? Krijgt bij Milaan 4 miljoen per jaarBij een speler huren betaal je meestal alleen (deel van) het salaris. Dat lijkt hier te gaan om 1 miljoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jasper_PSV schreef op 29 januari 2020 om 21:43:

open/sluit de onderstaande quote:

abroad schreef op 29 januari 2020 om 21:14:

Zonder optie tot koop niet erg aantrekkelijk. Kent het NL voetbal niet en zal waarschijnlijk dan een dure passant zijn. Allicht een tweede poging voor van Aanholt in de zomer ...Ik vind dit juist een prima oplossing, mits Rodriguez fit genoeg is om bijv. volgend weekend te starten. Ik heb 't idee dat PSV pas onlangs te horen heeft gekregen dat van Aanholt wel interesse heeft in NL vanwege prive-redenen. Paar boden gedaan, Crystal wilde niet meewerken, dus werd er nogmaals doorgeschakeld naar Rodriguez.

In de zomer gaat PSV nog een poging wagen voor van Aanholt. De kans dat Crystal toestemt lijkt me dan een stuk hoger dan een paar last-minute pogingen vlak voor de winter-deadline. Laten we wel wezen, Patrick is een prima back voor Crystal, maar als die in de zomer 8 a 9 miljoen vangen (met een 1-jarig contract) dan halen ze vervolgens ergens weer een prima back vandaan voor het dubbele bedrag.
Ondanks dat het een klip en klaar verhaal lijkt (Rodriguez en PSV zijn voor nu geholpen, houden het geld op zak en in de zomer hebben we onze linksback in van Aanholt) heb je weer veel mitsen en maren.

Ideaal scenario;
Rodriguez komt, is relatief fit en Faber durft hem meteen op te stellen. Hij speelt 15 wedstrijden en zorgt ervoor dat PSV geen LB probleem heeft en een impuls krijgt om toch nog richting plek 3 te cruisen. Vervolgens kunnen we van Aanholt kopen VOOR het EK zodat we geen tijd verliezen en er staan wanneer we er moeten staan. Omdat Palace hem nu niet wilde verkopen is er een afspraak dat we in de zomer terug kunnen komen en hem dan voor pakweg 5 a 6 miljoen kunnen kopen.

Risico;
- Rodriguez doet het zo goed dat we hem willen kopen maar niet meer kunnen kopen
- Van Aanholt wil wachten tot na het EK en mogelijk zorgt dat voor extra interesse in het buitenland met financiele voorwaarden waar je lastig nee tegen zegt.
- Palace wil hem niet verkopen voordat ze een vervanger hebben en wachten tot de transferperikelen echt op gang komen in augustus. Gevolg, de halve voorbereiding weer zonder linksback.

 

+1/-0

Als we de Brands lijn mogen verwachten in ons technisch beleid dan komen we binnen een paar weken uit bij Thomas Ouwejan.

Van Aanholt Geblesseerd
Rodriguez Te duur, te hevige concurrentie
Van Drongelen Geblesseerd
Ouwejan

AZ heeft Wijndal nog, heeft ook flink wat kosten gehad mbt Covid-19 en een ingestort dak. Ik denk dat ze tegen een reeel bod geen nee zeggen. De vraag is wat een reeel bod dan is.

- 23 jaar (september 24)
- De jeugdelftallen doorlopen van AZ en Oranje
- 110 wedstrijden in het eerste van AZ, toch 14 assists en 3 goals
- Contract loopt nog 2 jaar
- Transfermarkt waarde circa 3 miljoen
- PSV concurrent van AZ

Mijn gevoel zegt 4 a 5 miljoen voor een reservespeler van AZ die eigenlijk geen reserve zou hoeven te zijn. Het is een speler die we niet door gaan verkopen aan Liverpool Dortmund of PSG maar het kan wel een degelijke aanvallende linkervleugelspeler worden. Zijn aanvallende impulsen, en het feit dat hij ook met de bal aan de voet sterk is, maakt hem wel geschikt voor 4-4-2. Ik denk dat hij het niveau van Pieters/Willems wel moeten kunnen aantikken.

Enige zorg die ik heb is dat Ajax gewoon 15 miljoen voor Wijndal neer legt als Tagliafico wordt weggekocht voor het dubbele van dat bedrag. En dan wil Ouwejan/AZ wellicht niet meer meewerken.

 

+1/-0

Waarom zou AZ daaraan mee willen werken dan? Zij zien PSV als concurrent en zouden die concurrent dan gaan versterken? Als je Ouwejan over wil nemen van AZ zul je de absolute hoofdprijs moeten betalen.

 

+1/-0

Ik vind 4 a 5 miljoen voor AZ de hoofdprijs.

 

+1/-0

Rodriguez nog een jaar huren en een talentvolle jonge linksback kopen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 17 juli 2020 om 12:12:

Rodriguez nog een jaar huren en een talentvolle jonge linksback kopen.


https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/artikel/5171618/psv-kan-langer-verblijft-rodriguez-vergetenlink

Helaas Erdnussbutter!

 

+1/-0

Interesse zegt niets.
Proberen en afwachten, maar wel met een plan B bezig zijn.

 

+1/-0

Ik ken de selecties van die clubs niet echt, maar zo te zien kan hij alleen bij Hoffenheim komend seizoen ook Europees spelen, niet bij Eintracht Frankfurt en Hertha. Ik weet ook niet hoe die selecties eruit zien, want hij wilde vooral minuten maken met het oog op het EK. Als hij louter alleen veel wilde verdienen, had hij ook in Milaan kunnen blijven.
Hopelijk kan Schmidt ook een rol spelen in het verleiden voor nog een seizoen Eindhoven.

 

+1/-0

Helaas nog steeds geen linksback toegevoegd aan de selectie... Ik noemde in januari al Vitaliy Mykolenko (Dinamo Kiev) en dat is nog steeds mijn favoriet. Maakte afgelopen seizoen in 18 competitiewedstrijden 2 goals en gaf 6 assists. Zit met 21 jaar nog een hoop potentie in, maar denk dat de vraagprijs (Transfermarkt schat zijn waarde op 9 miljoen) te hoog is.
Daarom heb ik een lijstje gemaakt met andere interessante linksbacks, zowel haalbare als ambitieuze opties:

MULTIFUNCTIONELE DROOM - Marcos Acuña (Sporting CP): Heeft afgelopen seizoen de hele linkerflank bestreken en speelde de laatste wedstrijden als centrale verdediger. De Argentijn zou dus uitstekend passen in het systeem van Schmidt, die van z'n vleugelverdedigers verwacht dat ze veelvuldig mee opkomen. Is 28 jaar en bij Sporting één van de vier linkerverdedigers in de selectie. Heeft net z'n contract verlengd tot 2023, dus zal waarschijnlijk niet zomaar weggaan. Lazio en Roma hebben ook interesse.

ERVAREN - Borna Barisic (Rangers FC): De meeste zullen hem nog wel kennen als speler van Osijek (hij scoorde in Eindhoven). Is inmiddels 27 jaar en gaf vorig seizoen acht keer de beslissende voorzet in 22 wedstrijden. Z'n vraagprijs zal wellicht haalbaar zijn, maar hij schijnt rond de 1 miljoen euro per jaar te verdienen en traint nu onder Steven Gerrard. Schoot deze week nog een heerlijke vrije trap binnen tegen St. Johnstone.

TOEKOMST - Liberato Cacace (Wellington Phoenix): Deze Nieuw-Zeelander is nog maar 19 jaar en kan net zoals Acuña op heel de linkerflank uit de voeten. Heeft al drie interlands op z'n naam staan en met een marktwaarde van 675 duizend euro (Transfermarkt) een gokje waard. Doet mij een beetje denken aan Angeliño en kan ook nog een goal maken. Sint Truiden schijnt serieuze interesse te hebben, zij hebben een trainer uit Australië.

HUUR - Junior Firpo (FC Barcelona): Speelde afgelopen seizoen in 17 wedstrijden mee, al viel hij meestal in de slotminuten pas in. Kwam met 60 speelminuten tot 1 goal en 2 assists. Is snel en heeft een goede voorzet in huis. Ben niet op de hoogte van Barca's plannen met hem, maar op 23-jarige leeftijd moet je zoveel mogelijk spelen lijkt mij. Wie weet een interessante huuroptie, al moet je dan volgend jaar weer op zoek naar een linksback.

NUEVO AMIGO - Jesús Gallardo (Monterrey): Deze Mexicaanse international is elk seizoen wel goed voor een aantal goals en beslissende voorzetten. Heeft veel wedstrijden gespeeld als linksbuiten, dus met de aanvalsdrift zit het goed. Is 25 jaar en heeft een geschatte waarde van 5/6 miljoen euro. Zit momenteel wel twee weken in quarantaine, nadat hij positief is getest op COVID-19.

ASSISTKONING - Tim Leibold (HSV): Speelde vorig seizoen alles in de 2. Bundesliga en gaf in 34 wedstrijden maar liefst 16 keer een assist. Hij heeft veelvuldig uitgesproken dat hij in zijn tweede seizoen met HSV voor promotie naar de Bundesliga wil gaan, maar wellicht is strijden voor het Nederlands kampioenschap onder leiding van Roger Schmidt ook een interessante optie. Al kan PSV waarschijnlijk niet het salaris bieden dat hij nu verdient. Is 26 jaar en is een jaar geleden voor 1,8 miljoen euro overgenomen van 1. FC Nürnberg.

Zie zelf Cacace en Gallardo als meest interessante en haalbare opties. Ben benieuwd wat jullie vinden!

 

+2/-0

Die Mexicaan klinkt wel goed, dan kunnen we de connectie met Mexico ook gaande houden.
1 vraagje qua achtergrond van deze jongen: geen familie van Felix toch?

 

+1/-0

Rodriguez naar Torino, het waren 6 fantastische wedstrijden... Eeuwig zonde dat we hem niet a la Guardado of Moreno langere tijd aan boord hebben kunnen houden maar totaal begrijpelijk.

Van Aanholt blijkt niet haalbaar qua transfersom maar zal op de achtergrond 1e keuze zijn. Ouwejan was optie nummer drie 8 wedstrijden geleden dus ik verwacht dat nog steeds. Maar omdat ze van Aanholt echt graag willen (bod van ruim 7 miljoen in de winter) zullen ze voorlopig niet doorpakken qua linksback en wachten ze tot die optie echt definitied van tafel is.

Ik voorspel geen nieuwe linksback voor 13 september.

 

+1/-0

WILLEMS

 

+2/-1

open/sluit de onderstaande quote:= GEBLESSEERD

 

+1/-0

Wat een wan beleid, ongelooflijk! Half augustus en wederom geen fatsoenlijke linksback....

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

antonh schreef op 14 augustus 2020 om 19:25:

open/sluit de onderstaande quote:= GEBLESSEERDVan aanholt is ook geblesseerd en toch probeerde psv het. VGinkel wil ik ook, zelfs met blessure moet hij gewoon komen.

Willems lijkt me wel degelijk een optie voor PSV en voor Willems zelf ook als ik z’n tweets zo las. Mogelijkheid om zich in oranje te spelen voor het ek en vervolgens weer een mooie stap naar Engeland te maken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Maan schreef op 15 augustus 2020 om 01:04:

open/sluit de onderstaande quote:

antonh schreef op 14 augustus 2020 om 19:25:

open/sluit de onderstaande quote:= GEBLESSEERDVan aanholt is ook geblesseerd en toch probeerde psv het. VGinkel wil ik ook, zelfs met blessure moet hij gewoon komen.

Willems lijkt me wel degelijk een optie voor PSV en voor Willems zelf ook als ik z’n tweets zo las. Mogelijkheid om zich in oranje te spelen voor het ek en vervolgens weer een mooie stap naar Engeland te maken.


Dat zou kunnen als wintertransfer, hij zal denk ik pas in 2021 wedstrijdfit zijn. Maar wat doen we dan tot die tijd?

 

+1/-0

Daarom, niet aan beginnen, want weer noodoplossing is niet de manier, en vervolgens is vogeltje met 1,5 jaar weer gevlogen... rust in de tent, een fatsoenlijke linksback die hier gewoon voor 4-5 jaar tekent en hier dan minimaal een jaar of 3 zeker is, is wel zo prettig! Ik las hierboven over die Mexicaan, lijkt me een uitstekende speler voor ons PSV! Is nog jong, vol ambitie en Mexicaans international, dus die kan vast wel wat!

 

+1/-0

Midden en zuid Amérika zit vol met linksbacks die in het plaatje passen van Schmidt. Waarom zo lang wachten? Huiswerk weer niet op orde? Weer gokken op 1 speler?

Dit bericht is gewijzigd op 19 augustus 2020, 20:52:48.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » [Positie] Linksback