Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Haalbare scouting Eredivisie

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Spelers van Ajax, Feyenoord en AZ kunnen we wel vergeten tegenwoordig.
Zelfs AZ staat er financieel dermate rooskleurig voor dat we daar zelfs met een zak geld gewoon een “NEE” te horen zullen krijgen.

Dus wie zijn er nu nog de haalbare transfertargets uit de Eredivisie die betaalbaar zijn en ons ook beter zouden kunnen maken. En nog veel belangrijker … hun huidige club moet bereid zijn om aan ons te verkopen.

Ik kom zelf tot deze namen:

Hilgers en Zerrouki van FC Twente (komende zomer eerste en ook laatste kans denk ik).

Sarr en Van Ewijk van SC Heerenveen (Sarr heeft iets, maar is nog niet constant genoeg / Van Ewijk kan nu al weg, maar geeft aan een Nederlandse tussenstap te willen maken).

Saito van Sparta (wellicht nog wat vroeg, maar gehuurd van Lommel dus zou moeten kunnen als hij zich blijft ontwikkelen).

Zijn er nog anderen te bedenken of zal verder alles van verder weg gehaald moeten worden ?

 

+1/-0

Hilgers en Zerrouki vraag ik me echt van af of ze de stap naar een topclub aankunnen.
Sarr is denk ik gewoon niet goed genoeg, Van Ewijk lijkt inderdaad toe aan een stap omhoog.
Spelers van Lommel SK zullen heel moeilijk te halen zijn, tenzij je ze huurt, aangezien het onderdeel is van de City Group.

 

+1/-0

Naja Wijndal was voor ons ook haalbaar geweest als we geen te dure Max hadden lopen, Danilo hadden we ook kunnen contracteren als back-up spits omdat die transfervrij was en Berghuis hadden wij ook kunnen hebben als PSV net wat beter hun best had gedaan. Waar je in ieder geval een streep doorheen kan zetten zijn spelers die langlopende contracten hebben met een hoge transferwaarde. Als Reijnders nog 1 jaar contract heeft en je wil hem graag dan kun je zo'n speler prima oppikken als je maar betaalt en niet voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten.

Spelers die bij Heerenveen/Groningen interessant lijken zijn tegenwoordig ook al heel duur. Zo'n Matusiwa was 6 miljoen, Meijer was 6 miljoen, Van Ewijk zal ongeveer 5 a 6 miljoen zijn, Noppert zou 5 a 6 miljoen zijn, Strand Larsen was 11 miljoen, Ejuke was 7,5 miljoen en een Timber of Zerrouki kost ook 7 a 8 miljoen. Wat wij heel vaak zeggen over de PL clubs en hun homegrown spelers hebben wij ook een beetje met binnenlandse Eredivisie transfers.

Brands heeft het al vaak gezegd (die is nu in charge) maar ook Arnesen laatst bij Goedemorgen ED, zeggen gewoon dat Eredivisie spelers interessant zijn omdat ze geen aanpassingstijd hebben omdat ze de competitie en cultuur al kennen. Het zijn vrijwel plug and play spelers die vaak de stap omhoog niet kunnen maken maar soms wel. En als je dan al zo'n speler hebt dan betaal je daar gewoon voor. Je kunt je afvragen of het een winstgevende markt is maar tegelijk is het wel een markt met spelers die je club een NL smoel geven. Daarom zie je dat clubs vaak uit de Eredivisie proberen te putten of spelers die in het verleden hebben uitgeblonken (Idrissi, Jahanbakhsh, El Ghazi).

Als ik PSV was en ik had een goedkope oplossing gevonden voor 1 van de 2 vleugelspeler aankopen dan had ik Zerrouki alvast geprobeerd te kopen voor aankomende zomer als Sangaré weg gaat. Met Zerrouki, Guti en Veerman heb je dan die positie al opgevangen voor pakweg 8 miljoen (wellicht minder als je hem nog een half jaar bij Twente laat) terwijl je straks gegarandeerd 37 miljoen voor Sangaré krijgt. Zo'n van Ewijk is op de NL markt één van de betere RBs maar hij is nog geen 5 miljoen waard. Maar als hij dat laatste stapje wel kan zetten kun je weer 2 a 3 jaar vooruit en is zelfs het NL11 niet uitgesloten voor deze Jong Oranje speler. Maar ik ga ervan uit dat PSV ergens op de wereld een betere rechtsback kan vinden dan van Ewijk voor pakweg 5 miljoen euro.

Nu zaken doen met AZ zal er niet in zitten mbt Karlsson ondanks dat je zo'n speler knetter hard nodig hebt. Maar niet zo nodig om er 15 miljoen op kapot te slaan. Het is geen speler die het financieel risico waard is zou ik zeggen. Voor de rest loopt er niet zoveel interessants rond in de ED denk ik.

 

+1/-0

Wat ik wel een interessante speler vind,is Wouter Goes van Az.
Ik zeg niet dat Psv die meteen moet halen want ik ga er vanuit dat ze zelf scoutinglijsten bijhouden,maar het is wel een speler die als je hem ziet voetballen een gevoel geeft dat het allemaal klopt.
Technisch,mentaal(de rust aan de bal die hij uitstraalt)kent de bij voorkeur Nederlandse speelwijze en speelt in de vaderlandse top.

Benieuwd hoe andere hier over denken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:Laag, lijkt me. Toegevoegde waarde voor PSV is te laag. Hij is veel geblesseerd; de vervanging van Luuk hebben we al (Pepi); linksbuiten hebben we Lang (ook blessuregevoelig) en Lozano. Enige manier dat ik 'm zie komen, is als Bosz Lozano op rechts zet als (wanneer?) Bakayoko vertrekt, maar dan verwacht ik eerder een jongere speler dan Memphis.

Dit bericht is gewijzigd op 15 april 2024, 12:40:03.

 

+1/-0

Ik vind Sandler ipv Ramalho echt een kwaliteitsimpuls. Van Ramalho moet je gewoon afscheid nemen en als je dan Sandler als vervanger kan halen heb je een goed en zeer betaalbaar alternatief. Sandler is sterk in de opbouw, fysiek sterk en heeft ook wel meer snelheid dan Ramalho.

 

+1/-0

En is qua blessures de Justin Bijlow onder de veldspelers. 16 verschillende blessures en daardoor in totaal al meer dan 150 wedstrijden moeten missen sinds zijn debuut zijn toch wel een enorm aantal.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 21 april 2024 om 21:31:

En is qua blessures de Justin Bijlow onder de veldspelers. 16 verschillende blessures en daardoor in totaal al meer dan 150 wedstrijden moeten missen sinds zijn debuut zijn toch wel een enorm aantal.Het klopt dat hij erg blessuregevoelig is geweest tot zijn komst medio 2022 naar NEC en amper competitiewedstrijden speelde voor zijn werkgevers. Maar sinds die tijd heeft hij gewoon veel gespeeld. Ik zie echt een positieve ommekeer qua speeltijd en de kwaliteit die hij kan toevoegen.

 

+2/-0

Ik vind het ook nogal een gok voor een 27-jarige die voor het eerst in jaren een keer redelijk heel gebleven is en ik zeg redelijk want hij was ook dit seizoen nog 9 potjes afwezig door blessures. Zoals RIS al zei was hij in de laatste 6 seizoenen was hij al 151 keer afwezig door blessures.

 

+1/-0

Als de lat na dit seizoen weer omhoog gaat, vraag ik me af hoeveel spelers echt in aanmerking komen.

Sandler als voorbeeld genomen en nog los van blessure gevoeligheid, ik vraag me oprecht af of hij beter is als Ramalho. Omdat Ramalho echt zo slecht niet is, maar vooral omdat de druk hier totaal anders is, net als de manier van spelen.

Zo vond ik Tom Haye van Heerenveen altijd een mooie voetballer. Je kunt hem vergelijken met Veerman omdat ze beide op dezelfde positie bij Heerenveen staan/stonden. Dan valt het toch tegen, en is Veerman (nu helemaal) op het moment dat hij naar ons kwam een klasse beter. Daarom vraag ik me ook af of Driouech maar ook Saraoui ons echt beter gaat maken. Als is voor aanvallers het net even wat anders als een middenvelder.

Heel benieuwd.

 

+1/-0

Bij VI Pro is nu een video item waar ze het hebben over Sandler en dat hij geen optie zou moeten zijn voor de Nederlandse top omdat hij verdedigend regelmatig mis zit

 

+1/-0

Sandler heeft talent genoeg voor de top. Echter zijn lichaam is niet gemaakt voor de top gezien zijn vele blessures. Gewoon niet aan beginnen. Spelers moeten ook fit zijn en blijven.
Ik zie in de Eredivisie wel wat in Ryan Flamingo.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Quote van de betreffende site:
"Atletico Madrid are keen to make as much money as possible this summer from selling these four, which would go towards signing replacements. In the case of Depay and Correa, Samu Omorodion is primed to return to the first team next season after his loan spell with Alaves, so it makes sense for at least one to go."

Zie je meteen hoeveel soccernews er naast zit. Ze leven in een eigen universum.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

grimlock schreef op 24 april 2024 om 14:20:

open/sluit de onderstaande quote:
Quote van de betreffende site:
"Atletico Madrid are keen to make as much money as possible this summer from selling these four, which would go towards signing replacements. In the case of Depay and Correa, Samu Omorodion is primed to return to the first team next season after his loan spell with Alaves, so it makes sense for at least one to go."

Zie je meteen hoeveel soccernews er naast zit. Ze leven in een eigen universum.CLick bait in optima forma, waar negen van de tien voetbalsites mee vol staan. Neem een quote uit een nieuwsbericht van een andere site, trek die helemaal uit zijn verband en geef er een eigen draai aan et voila, unieke content die uitnodigt om toch even te checken. Waarheidsgehalte en daarmee nieuwswaarde over het algemeen; NUL.

 

+1/-0

Pavlidis is echt een zeer complete speler en zijn contract loopt in 2025 af. Dus de hoofdprijs zullen ze bij az niet vragen en als ze nog geld aan hem willen verdienen. Dan moeten ze hem dit jaar verkopen. Pepi dat gaat hem niet worden, die kun je dan verhuren of verkopen en luuk wordt natuurlijk ook een jaartje ouder. Dus je moet al een vervanger hebben, die er meteen staat.

 

+1/-1

Pepi gaat hem niet worden? Die heeft er volgens mij, ondanks beperkte speeltijd, er al heel wat inliggen. Maar goed, kwestie van opinie. Wat echter geen opinie is, is dat Pavlidis momenteel onbetwiste basisspeler is bij AZ. Waarom zou die naar PSV komen om achter De Jong op het bankie te komen zitten als invaller?

 

+3/-0

Excelsior-aanvaller Driouech liet zich vandaag bij exselsior-heracles gelden met een assist en twee doelpunten.
Zorgt er in ieder geval voor dat de aandacht op hem nog niet zal verslappen.

 

+1/-0

Niet alleen op basis van vandaag: Sem Steijn. Niet gelijk voor de basis, maar een prima speler voor de breedte en met potentie.

 

+1/-0

Driouech kan je nog doen omdat het betaalbaar blijft. Maar aan spelers als Steijn en Flamingo zal hoogstwaarschijnlijk een prijskaartje hangen vergelijkbaar met het bedrag waar je Dest voor kon overnemen van Barcelona. Dat moet je niet doen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Haalbare scouting Eredivisie