Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Timo Baumgartl

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Schwaab heeft SCHIJNleiderschap volgens van Bommel en Faber. Maarja als hij niet goed genoeg is dan heb je niet veel aan zijn topsport mentaliteit. Dan kunnen we net zo goed Kiki Bertens linksbuiten zetten en Sven Kramer op goal.

 

+1/-0

Geldt voor zowat alle spelers, momenteel. Ze zijn allemaal veel en veel beter geweest, in het begin van het seizoen. Je hebt toch een bepaalde basis, je kunt toch niet collectief en tegelijkertijd allemaal ineens die vorm kwijt zijn en door je eigen bodem zakken?
Ik vraag me af wat daar allemaal gebeurd is. Dat niet heel wát zijn, ik heb nog nooit zo’n massaal falen over zo’n lange tijd gezien, in geen enkel team. Van ongenaakbaar koploper naar de kelders en de krochten. Kan niet.

 

+2/-1

Baumgartl is, met alle respect, een watje en dat straalt hij ook regelmatig uit. Schwaab is/doet dat niet. Ik zat al een tijdje te wachten tot Baumgartl in huilen uit zou gaan barsten als hij weer eens de fout in ging. Zodra Baumgartl kenmerken van een kerel gaat tonen, moet hij direct weer de basis in, maar voor nu snap ik de keuze voor Schwaab. Je kunt moeilijk elke keer iemand het veld in sturen om Baumgartl weer uit z'n kinderlijke teleurstelling (waar hij naar mijn idee te lang in blijft hangen) te halen.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Spil schreef op 05 februari 2020 om 18:04:

Geldt voor zowat alle spelers, momenteel. Ze zijn allemaal veel en veel beter geweest, in het begin van het seizoen. Je hebt toch een bepaalde basis, je kunt toch niet collectief en tegelijkertijd allemaal ineens die vorm kwijt zijn en door je eigen bodem zakken?
Ik vraag me af wat daar allemaal gebeurd is. Dat niet heel wát zijn, ik heb nog nooit zo’n massaal falen over zo’n lange tijd gezien, in geen enkel team. Van ongenaakbaar koploper naar de kelders en de krochten. Kan niet.Zoals gezegd lees je dit wel vaker. Wat men blijkbaar vergeet is dat Malen toen in topvorm was. Dat verbloemde veel. Een van de weinige spelers met scorend vermogen. Zonder hem en Bergwijn blijft er weinig kwaliteit over.

 

+1/-1

Nee, want ze kregen ook weinig goals tegen. Dat duidt op een net zo groot verval op allerdiepste de linies.

 

+1/-0

Malen's scoringsdrift zorgde er vooral voor dat mensen hem gingen zien als een Messias. En nog steeds. Die gaat straks echt niet de problemen oplossen. Die zitten namelijk veel dieper.

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Spil schreef op 05 februari 2020 om 20:35:

Nee, want ze kregen ook weinig goals tegen. Dat duidt op een net zo groot verval op allerdiepste de linies.Hoe vaak lezen we wel niet, de eerste 20 minuten speelde PSV goed, alleen werden de kansen niet afgemaakt? In de tweede helft krijgt de tegenpartij een kans die er wel in gaat, moet PSV weer in de achtervolging, en sleept men er nog net een gelijkspel uit.

Als de kansen er wel in gaan, speel je veel makkelijker. Krijgt de rest van het team ook een boost.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Z. on de Bok schreef op 05 februari 2020 om 19:37:

Baumgartl is, met alle respect, een watje en dat straalt hij ook regelmatig uit. Schwaab is/doet dat niet. Ik zat al een tijdje te wachten tot Baumgartl in huilen uit zou gaan barsten als hij weer eens de fout in ging. Zodra Baumgartl kenmerken van een kerel gaat tonen, moet hij direct weer de basis in, maar voor nu snap ik de keuze voor Schwaab. Je kunt moeilijk elke keer iemand het veld in sturen om Baumgartl weer uit z'n kinderlijke teleurstelling (waar hij naar mijn idee te lang in blijft hangen) te halen.Nou dit herken ik helemaal niet. Ik vond zijn start prima en veelbelovend tot de wedstrijd tegen Ajax waar hij het wat lastiger had (net als heel PSV). Uit bij Utrecht ging het vervolgens mis maar dat lag niet aan hem. Daarna geen serieuze kans meer gehad dus ik begrijp niet waar jij zijn kinderlijke teleurstelling uit haalt.

Als je ineens 15 a 20 wedstrijden er naast staat of niet op je eigen positie, terwijl het gruwelijk ruk gaat met het team, je een peperdure zomeraankoop was die goed begon en nog jong bent dan begrijp ik maar al te goed dat hij teleurgesteld was.

En stel je voor dat van Bommel/Faber zo hard verlangt naar Schwaab in de basis, waarom Schwaab dan niet een keer op LCV met zijn ervaring ipv Baumgartl?

 

+3/-0

Ze moeten terug naar het centrum met Baumgartl en Viergever .Baumgartl is opbouwend beter dan Schwaab .

 

+2/-0

Ik hoop dat ze gaan naar een centrum met Hendrix, Baumgartl en Viergever voor extra zekerheid. Met 2 goede veelvuldig opkomende backs lekker counteren met een soort van 532 opstelling. Misschien dat het zelfvertrouwen dan langzaamaan terugkeert. Dat 433 van nu is een heilloze weg gebleken.

 

+1/-0

Het preferen van Schwaab boven Baumgartl vind ik echt onbegrijpelijk. Die 2 ontlopen elkaar weinig dus dan kies je voor de waarde en potentie van de beduidend jongere speler.

Daarnaast vind ik dat Baumgartl weldegelijk potentie heeft. Voetballend vind ik hem zelfs behoorlijk goed voor een CV, verdedigend moet het beter.

 

+3/-0

Wat mij betreft is er echt geen enkele reden om Schwaab op te stellen.
Baumgartl maakte in zijn eerste wedstrijden een meer dan prima indruk en is pas minder gaan spelen toen Van Bommel zo nodig Schwaab moest brengen.

Baumgartl is sneller en opbouwend beter. Schwaab is de laatste wedstrijden echt bedroevend slecht.
Tel daar de statistieken van het centrum Baumgart - Viergever bij op en het is echt een non-discussie

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Nikiforov 3 schreef op 06 februari 2020 om 20:59:

Baumgartl is sneller en opbouwend beter. Schwaab is de laatste wedstrijden echt bedroevend slecht.
Tel daar de statistieken van het centrum Baumgart - Viergever bij op en het is echt een non-discussieEn al helemaal nu je een echte linksback op linksback op kunt stellen. Dan is die noodgreep van Viergever op linksback (die daar ook niet helemaal gelukkig was) niet meer nodig.

 

+2/-0

Daarom maak ik me ook al maanden druk want voetballend gezien (wat Faber graag wil) was het gewoon goed in de periode dat Baumgartl speelde. Ballen gingen vaak vooruit na max 1x breed. Hij kan ook beter met ruimte in zijn rug spelen en als hij op rechts staat vind hij makkelijker zijn verdedigende positie. Op LCV is het eigenlijk een grote flop, dan speelt hij niet het middenveld in, gaat de bal vooral breed, staat hij positioneel niet goed en heeft hij de statistieken zwaar tegen.

Faber gaat hem alleen niet gebruiken als het ten kosten van Schwaab gaat. Net als van Bommel. Vraag me dan toch echt af waarom PSV zo overtuigd was en hem heeft gehaald en er nu ineens niets meer van kan? En als Schwaab dan goed speelde dan a la maar daar kunnen we zeker niet van spreken.

Lijkt me een prima 1e vraag voor FOX aan Faber zondagmiddag.

 

+2/-0

En laat nou onderhand de zwakste schakel zijn tegen Ajax. Man man wat was die slecht zeg. Zou ten alle tijden voor Baumgartl kiezen.

 

+1/-0

Wanneer gaat Faber nou eens inzien dat Baumgartl op de plek van Schwaab moet spelen? Schwaab kan echt niet meer op dit niveau.

 

+1/-0

Waarom speelt Baumgartl niet ipv Schwaab ? Ik weet niet wat deze jongen verkeerd heeft gedaan maar speelde in het begin van het seizoen naar behoren. Schwaab kan echt niet meer.

 

+2/-0

Op en top prof maar gewoon niet goed genoeg. Hij en Unnerstall maken het elkaar ook niet makkelijker, dat is wel een probleem voor de rest van dit seizoen.

Baumgartl had het 100% zeker niet slechter gedaan dan Schwaab.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 25 februari 2020 om 13:53:

Waarom speelt Baumgartl niet ipv Schwaab ? Ik weet niet wat deze jongen verkeerd heeft gedaan maar speelde in het begin van het seizoen naar behoren. Schwaab kan echt niet meer.Omdat Timo minder ervaring heeft dan Daniel en Timo met zijn man meeloopt ipv ingrijpt. Bovendien speelt Daniel vaker de lange bal zoals we gezien hebben vorige week waar Denzel goed aangespeeld werd en hieruit kon scoren. We moeten Daniel niet af gaan rekenen op het doelpunt tegen bij Vites , er ging een overtreding aan vooraf , elleboog in borstkas. Had bij 020 moeten gebeuren waren ze een hele week weer in rep en roer.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 25 februari 2020, 14:50:03.

 

+1/-1

Oneens, Baumgartl liep voor de crisis begon helemaal niet achteruit maar zat er juist kort op en zijn inspeelpass was ook veel beter dan Schwaab. Veel directer, niet terug op de keeper en weinig tot geen balverlies. Schwaab had ook tegen Twente en ADO balverlies met die inspeelpasses van hem en bracht Unnerstall al vaak in de problemen.

Tegen Vitesse was het een oerdomme actie in een verder puike wedstrijd, maar dat kunnen we nu wel zeggen omdat het geen puntverlies heeft opgeleverd.

Hij heeft meer ervaring, dat klopt gewoon. Maar als je naar de toekomst wil kijken kun je hem nooit verkiezen boven Baumgartl tenzij hij het verprutst maar hij heeft het niet tot nauwelijks verprutst als RCV. Want Schwaab heeft iedere minuut daar gespeeld.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

PSV Forum » Spelers » Timo Baumgartl