Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17 18

Feit blijft wel dat hij al sinds afgelopen zomer een vreemde rol speelt; wie mijn oude posts leest, zal zien dat ik toen al voorspelde dat hij geen basisplaats zou hebben en in de winterstop een transfer zou maken.
Alle tekenen zorgden er toen voor dat bij mij er achterdocht ontstond.
Plotseling komt hij als ongeveer de enige speler in de eredivisie veel te zwaar terug van vakantie (dat was de vorige zomer toch ook niet zo, of had hij nu ineens het poffertjeskraam ontdekt?), plotseling gaat hij vreemd gedrag vertonen (kapitale auto gekocht, wat hem overigens vrijstaat, laat dat duidelijk zijn) en ineens komt Ajax vaker aan bod in zijn uitlatingen.
Een zwartkijker zou dan kunnen concluderen dat hem in de zomer de kop op hol is gebracht door (Ajax-) vrienden of de Amsterdamse club zelf. Natuurlijk betalen die niet de volle mep dus wat het in ieders belang dat de prijs naar beneden gaat en hoe doe je dat sneller dan slecht te trainen zodat je al snel niet meer speelt bij je club en op de momenten dat je jezelf in de kijker kan spelen (en je prijs dus weer omhoog gaat) zoals het NL-elftal jezelf af te melden?
In het kort, even een half jaar toneelspelen en dan opbloeien bij een club "waar hij als technische speler natuurlijk veel beter tot zijn recht komt".........
Heel negatief scenario maar vooralsnog sluit ik helemaal niets uit.

 

+1/-2

Ik heb weinig vertrouwen in deze jongen, maar dit neigt een beetje naar een complottheorie.

Desalniettemin gun ik hem van harte een transfer naar Ajax als die goed betalen. Hij gaat daar absoluut niet aan de bak komen, zij hebben veel betere spelers. Op de bank zelfs.

 

+1/-1

Het kwartje is gevallen. Nu gaan we zien hoe een groot talent het daadwerkelijk is.

 

+2/-0

Speelde goed vandaag. Niet alles lukte maar je ziet dan wel zijn kwaliteiten en spelinzicht.

Wat Mo nu nodig heeft is een doelpunt. Ik denk dat het dan los gaat met hem. Dat zal als een soort bevrijding werken en extra vertrouwen geven.

 

+2/-0

Ik zag vooral zijn drive en zijn teamdiscipline.

 

+1/-0

Inderdaad - hij werkte hard en deed veel voor het team. Het was zeker nog niet allemaal goed, maar als hij gewoon blijft werken, drijft hij vanzelf weer boven met zijn kwaliteiten.

 

+1/-0

Wellicht (of waarschijnlijk?) is hij het ook niet helemaal eens met de speelstijl, maar nu het begint te draaien wordt hij misschien toch overtuigd ervan.

Het is een jonge jongen die kort geleden zijn vader heeft verloren en tegelijkertijd aan het doorbreken was bij PSV. Dat maakt het niet gemakkelijk voor hem. Zeker niet als de nieuwe trainer hem vervolgens op de bank zet.

Je kunt dan twee dingen doen;
- je koppie laten hangen en met de staart tussen de benen vertrekken
- of er volle bak gas opgeven en laten zien dat de trainer niet meer om je heen kan en je terug knokken in de basis.

Ik denk dat er een lampje bij hem is gaan branden.

Nu hopen dat hij dit doorzet en mooie dingen gaat doen voor ons PSV

 

+1/-0

Hij moet gewoon vertrouwen krijgen en dan zie je dat hij een enorme meerwaarde heeft.
Vaste voorhoede: Gakpo - Malen - Gotze - Mo?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DavyNavy schreef op 11 december 2020 om 13:25:

Hij moet gewoon vertrouwen krijgen en dan zie je dat hij een enorme meerwaarde heeft.
Vaste voorhoede: Gakpo - Malen - Gotze - Mo?Ik denk dat de basisplekken voor Gakpo, Malen en Gotze inderdaad wel vast staan (mits fit). Mo concurreert om die vierde plek, samen met Madueke en Zahavi. Persoonlijk geef ik op dit moment de voorkeur aan Madueke, ook positioneel. Maargoed, momenteel hebben we maar zes fitte jongens voor vier posities, dus Mo gaat nog zeker een aantal basisplekken meepakken tm de kerst.

Volgend jaar is het natuurlijk een heel ander verhaal. Malen zal wel vertrekken, aan Gakpo en Madueke zal ook worden getrokken. Meer dan genoeg perspectief voor onze Mo. Wel eerst even verlengen natuurlijk :psv

 

+1/-0

Mooi man.

 

+1/-0

Ja, ik had vaak kritiek op Ihattaren, maar hij speelt goed. Ook los van de heerlijke goal is hij goed aanwezig!

 

+1/-0

Mooi voor ‘m! Hopelijk zet hij dit door.

 

+1/-0

Mooie goal, hopelijk helpt dit weer mee voor zijn ontwikkeling.

Waar ik wel van schrok was zijn interview achteraf bij Fox. Bruggink en Perez zeiden het eigenlijk precies goed; het was echt nog een kind wat daar stond te praten en zijn teksten vond ik ook weer niet echt sterk. Ik zal de populairiteitsprijs er niet mee winnen, maar stel je voor dat dit joch bij een grote buitenlandse club zou tekenen binnen nu en een jaar. Dan vraag ik me af of zijn voetballende kwaliteiten genoeg zijn om te slagen.

Ik hoop dat hij bij PSV verlengd en het voorbeeld van Malen Bergwijn Dumfries Gakpo Madueke en Teze volgt. Volgens mij zijn/waren dat zijn matties dus het zou ook heel logisch zijn om dat zo snel mogelijk te doen.

 

+3/-0

Nog niet alles loopt soepeltjes, maar weer een prima goal! Bovendien werkte hij weer als een paard, was een stuk actiever dan Gakpo en Malen bijvoorbeeld.

Speelde overigens alweer z'n 60ste wedstrijd in PSV 1. Kan me voorstellen dat er geen enkele (of weinig) PSV'ers zijn geweest die op zo'n jonge leeftijd al aan z'n aantal wedstrijden zat. Jetro wellicht?

 

+2/-0

Daar gaan we...

open/sluit de onderstaande quote:

,,Het contract loopt niet meer zo lang, dat klopt. Ik laat het aan Mino Raiola over, mijn zaakwaarnemer. Wat ik erover kan zeggen, is dat ik heel erg naar mijn zin heb in Eindhoven. We zijn in gesprek met PSV, dat klopt. Het ligt echt volledig bij Mino. Komen we eruit, dan komen we eruit. Zo niet, dan blijf ik blij. Het belangrijkste is dat ik lekker blijf voetballen.”
https://www.ed.nl/dossier-psv/mohamed-ihattaren-straalt-weer-bij-psv-als-je-achttien-bent-mag-je-fouten-maken~ad79ef44/link

 

+1/-0

Volgens mij zegt hij niks bijzonders. Deze jongen heeft een hele zware tijd gehad en is nu vooral met zich zelf bezig om terug te komen.
Hij gaat echt wel bijtekenen, ik weet het bijna zeker!

 

+1/-0

Als ik even mijn PSV-bril afzet, en puur de belangen van de speler Ihattaren meeweeg, is het eenvoudig. Kost wat kost bijtekenen, want Ihattaren moet pas vertrekken naar een grotere club als ie als persoon echt volwassen is.

Hij heeft nog minstens 2 jaar nodig. Zoals ie nu voetbalt, kan ie al veel sneller ergens heen, dus de verleiding zal er zijn. Maar dan wordt het een carriere zoals Affelay na PSV.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

B O M M E L schreef op 20 december 2020 om 11:10:

Als ik even mijn PSV-bril afzet, en puur de belangen van de speler Ihattaren meeweeg, is het eenvoudig. Kost wat kost bijtekenen, want Ihattaren moet pas vertrekken naar een grotere club als ie als persoon echt volwassen is.

Hij heeft nog minstens 2 jaar nodig. Zoals ie nu voetbalt, kan ie al veel sneller ergens heen, dus de verleiding zal er zijn. Maar dan wordt het een carriere zoals Affelay na PSV.Overigens ook de belangen van Raiola, ten minste op de langere termijn. Kijk, als die echt wilt dan kan die Mo komende zomer bij elke topclub onderbrengen. Met een 1-jarig contract zullen de Liverpool's, City's en Real's van deze wereld geen moment nadenken en het gokje wel aandurven. Maar ik denk dat Mino ook wel begrijpt dat de Mo van een paar maanden geleden het niet gaat redden in de top. Als je zo redeneert zou het ook voor Raiola beter zijn om hem een paar jaar bij PSV te houden, want dat levert hem op de langere termijn veel meer op. Voor je het weet heb je een carriere a la Bakkali en levert het je als agent ook vrijwel niks op. Ik hoop stiekem dat Gotze zich ook een beetje over Mo ontfermt. Mario heeft al een paar keer aangegeven dat hij wellicht te vroeg de overstap naar Bayern heeft gemaakt. Wellicht dat Mo van zo'n grootheid wel wat aanneemt.

Overigens kunnen we nu ook wel concluderen dat er meer dan genoeg perspectief is voor Mo. Ondanks een (gigantische) vormdip speelde hij in 15 van de 22 wedstrijden mee, waarvan 13 basis. En dat met concurrenten als Gakpo, Malen, Gotze, Madueke en Zahavi.

 

+1/-0

Zal me benieuwen als die bijtekent.
Kan Mo wel zeggen ik bemoei me er niet meer mee maar bij Gakpo ging het een stuk vlotter.
Zal wel weer een hoop eisen er willen doorduwen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Scorendemiddenvelderaub schreef op 20 december 2020 om 16:36:

Zal me benieuwen als die bijtekent.
Kan Mo wel zeggen ik bemoei me er niet meer mee maar bij Gakpo ging het een stuk vlotter.
Zal wel weer een hoop eisen er willen doorduwen.


Of het heeft er mee te maken dat hij een hele zware tijd achter de rug heeft en zich nu eerst wilde richten op zijn herstel?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17 18

PSV Forum » Spelers » Mohamed Ihattaren