Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Mohamed Ihattaren

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 09 maart 2020 om 12:26:

We zullen zien wat er waar is van dit verhaal. Als het klopt, complimenten voor de vroege heads up. Klopt het niet, dan ben je je geloofwaardigheid kwijt.Vroege heads up? Dit is al een week oud, niets vroegs aan. Zoals ik al zei, vraag de meeste fanatieke supporters er maar naar, iedereen weet er van. Alleen er is geen foto, dat is jammer. Omdat hij dat zaaltje voor zichzelf had en omdat het personeel moeilijk een foto kan maken. Maar ik ken die en ik weet dat het klopt. Wat mensen verder over mijn geloofwaardigheid vinden boeit me niet zo.

En Gysio, Nee hij gaat niet daarom naar Ajax. Maar ik denk wel dat hij daarom even 2 weken niet speelt. PSV is van dit verhaal op de hoogte en het is maar een lichte blessure. 1+1=.....

 

+1/-2

Het is ook een perfect moment geweest, achteraf, om hem nu rust te gunnen. Buiten 90 min knokken ook 6 uur in de bus.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Fox schreef op 09 maart 2020 om 17:09:

Vroege heads up? Dit is al een week oud, niets vroegs aan. Zoals ik al zei, vraag de meeste fanatieke supporters er maar naar, iedereen weet er van.Maar weten ze dat, omdat ze erbij waren, of heeft iedereen het van horen zeggen? Ik geloof er geen snars van.

 

+2/-0

hahah een shirt van ziyech in een eigen zaaltje, geen fotos, alleen de echte supporters weten ervan hahah

wat een onzin allemaal lol

 

+2/-0

Man man de gemiddelde pet en sjaal weer

 

+1/-2

Het zou waar kunnen zijn, maar ik begrijp de scepsis wel: iedereen heeft het van horen zeggen en er is geen bewijs; geen enkele melding ervan in de media, terwijl het koren op de molen van de Valentijn Driessen's van deze wereld zou zijn. Die loopt namelijk al sinds het vertrek van Ziyech naar Chelsea al te roepen dat Ajax Ihattaren of Stengs gaat halen. Vreemd dan dat hij hier niks van meldt.

En of hij er daarom niet bij was afgelopen weekend? Het zou kunnen, maar het lijkt me minstens net zo waarschijnlijk dat hij er niet was omdat hij in de wedstrijd tegen Feyenoord gewisseld moest worden omdat hij niet fit was. Dat hij rust krijgt om zijn hamstring goed te laten herstellen ipv een langdurige blessure te riskeren.

 

+1/-0

Zijn hamstring problemen in de wedstrijd tegen Feyenoord waren eigenlijk al vanaf de aftrap zichtbaar, dus het is geen fake blessure in any way.

Ik hoop dat Ajax voor Stengs gaat want daar gaan ze sowieso teveel voor betalen en dan laten ze Mo met rust.

 

+2/-0

Je hoort steeds meer signalen dat Mo Schmidt niet zal gaan trekken ivm meeverdedigen. Gaat er überhaupt iemand vanuit dat hij volgend seizoen nog in Eindhoven actief is ? Raiola brengt hem wel ergens onder. PSV wat geld cashen.

 

+1/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Souza Faria 11 schreef op 21 maart 2020 om 13:18:

Je hoort steeds meer signalen dat Mo Schmidt niet zal gaan trekken ivm meeverdedigen. Gaat er überhaupt iemand vanuit dat hij volgend seizoen nog in Eindhoven actief is ? Raiola brengt hem wel ergens onder. PSV wat geld cashen.


Ik vraag me af of dat waar is, maar feit is in elk geval dat ons grootste talent nog niet heeft bijgetekend. Hopelijk heeft dat gesprek gewoon nog niet plaatsgevonden. Er is misschien ook niet echt haast bij.

 

+1/-1

Ik hoor juist heel veel signalen dat hij blijft..
Mo kan juist veel leren van een coach als Schmidt, waarom dan de makkelijke oplossing zoeken?
Bovendien is hij nog niet klaar voor een nieuwe stap mi.

 

+2/-1

Wat een onzin inderdaad. Dat een 30'er met een blessureverleden zoiets heeft van "Mmm dit spel trek ik niet meer" dat begrijp ik nog, maar een 18-jarige die een paar Eredivisie-wedstrijdjes goed heeft gespeeld? Mo heeft gewoon een goed fysiek voor een 18-jarige, dat die nu niet/weinig meeverdedigd heeft meer te maken met motivatie dan kwaliteit.

Ik zie juist veel perspectief voor Mo. Als Schmidt z'n systeem kan uitvoeren in NL, kunnen spelers als Mo en Malen heerlijke cijfers halen.

 

+2/-1

Vergeet niet dat teams waar Roger Schmidt trainer is veel aandacht krijgt en het dus een extra podium kan zijn om zich te tonen aan de grote clubs. Ik geloof overigens dat het geen onwil is maar ik heb wel twijfels of er een ideale plek is voor hem om te spelen. Op rechts zou het beste bij mij zijn aanvallende kwaliteiten passen, maar de vraag is of hij het defensief stukje kan oppakken. In de spits heeft Roger Schmidt vooral complete aanvallers nodig. Hij kan wel scoren, is bovengemiddeld snel voor een middenvelder, en is goed in de kleine ruimte. Maar daartegenover staat dat hij nog niet zo goed is in druk zetten, diepgang zonder bal en hij is geen kopper.

Ik hoop dat ze bij Mo de juiste snaar kunnen raken. Dan wordt het feest.

 

+2/-0

Ben benieuwd of Ihattaran al zijn contract heeft verlengd? Heeft iemand info hierover?

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Asmo schreef op 27 mei 2020 om 16:25:

Ben benieuwd of Ihattaran al zijn contract heeft verlengd? Heeft iemand info hierover?Als dat was verlengd was dat allang naar buiten gekomen

 

+1/-0

Dat zal minimaal nog 3 maanden duren als het al gaat gebeuren. Mijn onderbuikgevoel zegt eigenlijk van niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Asmo schreef op 27 mei 2020 om 16:25:

Ben benieuwd of Ihattaran al zijn contract heeft verlengd? Heeft iemand info hierover?Ik ben wel bang dat niet verlengen van contract Ibrahim Afellay negatief werkt op zijn beslissing. Laten we hopen da tik het mis heb en dat hij snel tekent voor minimaal 5 jaar

 

+2/-0

Toen Ihattaren erin kwam leek er toch wel wat te gebeuren, maar dat bleek maar voor korte duur. Met dat harde schot en die snelle dribbel moet er toch veel meer te bereiken zijn. Dribbel of ren wat vaker de ruimte in en kijk eens waar je heen schiet.

Als hij iets slimmer speelt en iets harder werkt dan kan dit een grote worden, maar op de huidige manier wordt het niet veel meer dan het vorige seizoen.

 

+2/-0

Over het paard getild gastje. Nog niks laten zien en mijnheer denkt nog 1 jaar bij PSV te blijven. Hopelijk weet PSV een leider binnen te halen die hem eens op zijn nummer zet. Dat gebeurd nu door niemand.

 

+2/-4

Jij hebt wel heel snel een oordeel klaar over een jonkie waar ineens ontzettend veel op af komt (aandacht, geld verantwoordelijkheid, keuzes, verdriet, slecht draaiend team, ontslagen trainer, meningen, enz) in een doldwaze (voetbal)wereld. Vraag jezelf eens af hoe jij op die leeftijd met alles ging en gegaan zou zijn met dit alles.. als je het je al voor kan stellen.

 

+5/-2

open/sluit de onderstaande quote:

Justifier schreef op 19 augustus 2020 om 23:42:

Jij hebt wel heel snel een oordeel klaar over een jonkie waar ineens ontzettend veel op af komt (aandacht, geld verantwoordelijkheid, keuzes, verdriet, slecht draaiend team, ontslagen trainer, meningen, enz) in een doldwaze (voetbal)wereld. Vraag jezelf eens af hoe jij op die leeftijd met alles ging en gegaan zou zijn met dit alles.. als je het je al voor kan stellen.De supertalenten pakten het in het verleden ook direct op zoals hij dat begin van het vorig seizoen deed en trokken die lijn ook langer door. Ik maak me wel zorgen want hij 'levert' nu al een half jaar niet na een periode van slechts een tweetal maanden waarin hij iets extra's bracht.
Natuurlijk is de situatie rond zijn vader droevig en ongetwijfeld van invloed maar alle andere zaken welke je noemt zijn niet anders dan bij andere talenten en daarin wordt ook vanuit de club gecoacht.
Ik kan ook wel begrip opbrengen voor het standpunt van mensen die zich ergeren aan de uitspraak dat hij nog 1 jaar blijft. Ook ik denk dan "ga eerst maar eens presteren, dan komt dat vanzelf".
Zoals ik al eerder schreef verwacht ik namelijk dat hij ergens in de komende maanden op de bank gaat belanden en voor onrust gaat zorgen. Ik zou helemaal niet verrast zijn als hij in de winterstop al voor een teleurstellend bedrag wordt verkocht.

 

+1/-2

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PSV Forum » Spelers » Mohamed Ihattaren