Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Michal Sadílek

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Nu Rosario is vertrokken, moet PSV op zoek naar een vervanger. Maar hebben we die niet al in huis? Vond Sadilek wel altijd een aanjager, iets minder fysiek dan Rosario maar speelt wel wat vaker naar de juiste kleur.

Volgens mij ook prima seizoen achter de rug. Het is een beetje een grijze muis maar volgens mij best bruikbaar op het middenveld.

Misbruikt als linksback waardoor veel mensen het niet in hem zien zitten maar ik weet niet of dat helemaal terecht is.

Aangezien hij nog geen minuten heeft gemaakt neem ik aan dat hij PSV gaat verlaten?

 

+1/-0

Hij is afgelopen donderdag pas begonnen aan de voorbereiding omdat hij ook actief was op het EK. Maar lijkt me wel dat hij gaat vertrekken, al zou ik hem inderdaad wel als vervanger van Rosario bij de selectie willen zien.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 27 juli 2021 om 22:11:

Hij is afgelopen donderdag pas begonnen aan de voorbereiding omdat hij ook actief was op het EK. Maar lijkt me wel dat hij gaat vertrekken, al zou ik hem inderdaad wel als vervanger van Rosario bij de selectie willen zien.Ah ja hij is natuurlijk ook naar het EK gegaan inderdaad.

Ben benieuwd of hij nog een kans krijgt. Hij heeft wel het profiel waar Schmidt van houdt (betrouwbaar ;) )

 

+1/-0

Blijkbaar was er bij PSV toch erg weinig vertrouwen in Sadilek, aangezien hij mét optie-tot-koop naar Twente is verkast. Aan de ene kant vind ik het jammer, want in zijn eerste invalbeurten had hij toch een bepaalde pit die ik graag zie. Van de andere kant is hij door Van Bommel een half seizoen lang misbruikt op de linksbackpositie, en dat heeft hem geen goed gedaan. Vorig jaar een (naar verluidt) prima seizoen gedraaid in Tsjechië en nu FC Twente. Daar zal hij een basisplaats krijgen en zich hopelijk positief laten zien. Twente is een mooie club en is toch bezig een aardig elftal op de been te brengen.

Bij PSV had hij sowieso geen basisplaats gekregen met Pröpper, Sangaré en Van Ginkel voor zich. Maar ik ben wel benieuwd wie PSV nu als optie ziet achter deze 3 spelers. Zouden ze het toch met de blessuregevoelige en toch enigszins mislukte Guti of Thomas aandurven? Of zouden deze jongens ook nog vertrekken en gaat er nog een verdedigende middenvelder gehaald worden?

 

+1/-0

PSV gaat nog een middenvelder halen en wellicht bepaalt het vertrek van Guti wel de hoogte van de transfersom die PSV daarvoor heeft gereserveerd. We hebben allemaal gezien dat de kwantiteit goed is maar de kwaliteit goed is. Nu behouden we Thomas (brengt minder op dat waarde die hij kan hebben) en Mauro en verkopen we de rest.

Overigens denk ik dat verkoop ook had moeten lukken met een dergelijke bescheiden koopoptie. Zeker in Tsjechië. Voor Sadilek was er bij PSV 0 perspectief.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Spelers » Michal Sadílek