Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Lars Unnerstall

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Waarom in godsnaam Zoet onder de lat. Ruiter straalt veel meer uit, er staat tenminste iemand in het doel en niet iemand zonder enige uitstraling.

Als Zoet met zijn 1 meter 50 op je afkomt denk je als aanvaller ik zet wel even door, als Ruiter met zijn 1 met 96 van de lijn komt dan denk je toch wel 2x na.

Ook zie ik Ruiter de verdedigers beter coachen en pakt hij ballen waardoor je een wedstrijd wint en zijn de statistieken bij het pakken van penalty’s in zijn voordeel. Bij Zoet is iedere iets te hoge bal een doelpunt en het oogt allemaal zo onzeker en houterig. Een goede keeper brengt zoveel rust in een elftal en een onzekere zwakke keeper zoals Zoet brengt veel onrust en het kost je als team gewoon minimaal in 5 tot 10 wedstrijden onnodig verliespunten in een seizoen.

Ruiter moet wat aan zijn uittrappen werken, maar daar heeft hij wat meer wedstrijden voor nodig. Ik vind dat je met Ruiter een puntenpakker onder de lat hebt staan en met Zoet een keeper voor bijvoorbeeld PEC of Heracles. Ik snap werkelijk waar niet dat deze jongen zoveel krediet heeft.

Geen Ruiter gewoon minimaal 10 wedstrijden de kans en je zal zien dat het achterin en op het middenveld veel beter gaat lopen en dat we met hoge ballen of schoten op doel een stuk rustiger zitten op ons stoeltje.

Mark gooi de schroom van je af en doe niet zo eigenwijs en geef Ruiter de kans en verkoop Zoet. Zoet staat al jaren onder de lat, maar heeft nog nooit langere tijd op Nationaal en Europees topniveau gepresteerd. Op een gegeven moment moet je gewoon tot de conclusie komen dat het niet beter gaat worden en je moet door selecteren.

Doe ons als supporters ajb een plezier en sta open voor een keeperswissel PSV moet groeien, het niveau moet omhoog en dat kan alleen met een team waar op iedere positie de beste speler staat en dat is op dit moment niet het geval.

Wat hebben we liever, minder inkomsten bij een eventuele transfer van Zoet (naar een middenmoter in een wat grotere competitie) of niet meer mee doen om het kampioenschap in februari uit de EL gekegeld worden en geen beker winnen door het regelmatig zwakke, onzekere optreden van Zoet?

Ik heb persoonlijk overigens zelf niets tegen Zoet, maar ik vind dat er bij ons onder de lat iemand met uitstraling moet zijn en geen introverte, onzekere keeper zonder een over mijn lijk instelling want daar verlies je punten door. het zal best een aardige lieve jongen zijn, maar daar winnen we geen wedstrijden mee.

#zoetopdebank #keeperswissel

 

+2/-1

Topic 96 waar het vermeld wordt.....

 

+2/-0

Hopelijk gaat Van Bommel Lars Unnerstall nu een eerlijke kans geven in de basis en minstens een wedstrijd of 10 laten staan. Ik hoorde de jongens van de Podcast alweer afgeven op Unnerstall omdat hij niet zo goed coachte tegen Willem II. Nu de communicatie in het elftal sowieso tot een nulpunt is gedaald is dat wel een heel makkelijk verwijt. Het is niet gemakkelijk om een verdediging zonder vertrouwen en met elke wedstrijd een andere samenstelling even zo neer te zetten als jij wil als keeper. Bijna iedereen die in dit PSV debuteert zal het ontzettend lastig hebben.

Ik ben benieuwd en hoop op een positieve trend.

 

+2/-0

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen.

Tegen Willem II vond ik hem een redelijke indruk maken, maar dat was ook niet heel moeilijk na de wedstrijden van Zoet van afgelopen weken. Bij VVV heeft hij twee seizoenen veel indruk gemaakt. Het zal nu wachten zijn hoe hij dat gaat doen in het doel van een topclub, omdat het daar heel anders keepen is. Zowel qua druk als ook in wat je te doen krijgt. Bij VVV kreeg hij wekelijks minstens 10 ballen op zich afgeschoten, terwijl er bij PSV wedstrijden zullen zijn waar je maar 1 of 2 schoten te verwerken krijgt.

 

+2/-1

Zijn wedstrijden bij Jong PSV en de oefenwedstrijden met een uitgekleed PSV waren ook niet dermate overtuigend dat ik overtuigd ben dat hij het de komende 5 wedstrijden laat zien. Maar ik ben wel overtuigd dat als hij tot minimaal de winterstop (8 wedstrijden + wellicht een oefenwedstrijd) de kans krijgt dat we dan wel al een goed beeld moeten kunnen vormen.

 

+1/-0

Wereldkeeper!!!!!

 

+1/-1

Had em meer soeverein verwacht, gehoopt.. Eerste goal zie ik em in zn VVV vorm ‘gewoon’ pakken. Wat onzekere spelhervattingen helaas ook. Wel een degelijke en 1 wereldredding op die kopbal.

Maar het kan alleen maar beter gaan nog.

 

+1/-1

Doe normaal man :D

Wereldkeeper. Pakte meerdere goede ballen. Tegengoal had ie moeten hebben maar ik vergeef het hem na die tik tegen zijn hoofd.

Echt belachelijk dat je zo negatief kunt reageren. Wat een keeper. Gomes reddingen :ja

Spelhervattingen van Jeroen zijn nog 6 keer slechter. Doe eens realistisch.

 

+1/-4

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 24 november 2019 om 16:30:

Doe normaal man :D

Wereldkeeper. Pakte meerdere goede ballen. Tegengoal had ie moeten hebben maar ik vergeef het hem na die tik tegen zijn hoofd.

Echt belachelijk dat je zo negatief kunt reageren. Wat een keeper. Gomes reddingen :ja

Spelhervattingen van Jeroen zijn nog 6 keer slechter. Doe eens realistisch.


Was een mooie redding op die kopbal, maar het is opvallend hoezeer jij met 2 maten meet. Hij had wel degelijk mede schuld aan de tegengoal. En om dan te stellen hoe belachelijk het is dat iemand negatief reageert.. ROFL De pot verwijt de ketel, en niet zon beetje ook.

Dit staat overigens los van het feit dat Unnerstall naar mijn mening zijn basisplaats heeft bewezen vandaag. Hij straalt vertrouwen uit en met een enkele uitzondering heerste hij is zijn strafschopgebied. Voetballend mag het wel wat beter, maar nu we het toch over Gomes hebben... die kon echt niet voetballen hoor. Hoewel de uitspraak "de clown van Eindhoven" liefkozend werd uitgesproken als men het over Gomes had, was er een hele goede reden voor dat hij een clown werd genoemd. Hij kon vaak grabbelen, vooral bij hoge ballen en heeft zichzelf en PSV meermalen in de problemen gebracht met zwak meevoetballen. Maja... op het moment dattie de bal dan in de voeten van de tegenstander schoof, ranselde hij vervolgens wel een zekere goal uit de hoek. Ik heb geweldige herinneringen aan die man, zoals veel PSV'ers die het Gomes tijdperk bewust hebben meegemaakt. Beste keeper van PSV in mijn leven.

 

+6/-1

Gewoon realistisch kijken. Meerdere goede reddingen. Fantastische keeper.

En lezen kerel, lezen. Ik zeg duidelijk dat de 2-1 een fout is

 

+3/-3

Er staat eindelijk weer een keeper met uitstraling in de goal.

Dit bericht is gewijzigd op 24 november 2019, 21:00:33.

 

+1/-1

Hij heeft echt dingen weg van Gomes. Ziet er ook allemaal heel onrustig uit en niks klem. Maar ook van die octopus armen en handen als kolenschoppen.

 

+1/-2

Hij pakt 2 punten.
Mooi toch?

 

+2/-1

Prachtige redding in de 88e minuut op die kopbal. Daarmee heeft hij punten gepakt. Ik dacht alleen maar aan Zoet, die had die bal nooit gehad in z'n huidige vorm. Ik denk dat Unnerstal niet de nieuwe Gomes is zoals sommige hier denken maar wel de beste 1e keuze voor nu.

 

+1/-0

Wat een geweldige keeper! En wat een beer van een vent ook. Staat ook echt iemand in de goal nu. Wanneer hij met zn 1.99 meter uitkomt ga je als spits toch even denken of je echt wel wil scoren, hahaha :-)

 

+2/-1

Tjah, cijfers liegen niet. Zijn we zoveel opgeschoten met Unnerstall ipv Zoet? Begrijp me niet verkeerd want ik wil zeker niet Unnerstall eruit halen maar zijn cijfers zijn niet veelbelovend, zeker niet als je ook de wedstrijden van Jong PSV en oefenwedstrijden mee neemt.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 16 december 2019 om 13:00:

Tjah, cijfers liegen niet. Zijn we zoveel opgeschoten met Unnerstall ipv Zoet? Begrijp me niet verkeerd want ik wil zeker niet Unnerstall eruit halen maar zijn cijfers zijn niet veelbelovend, zeker niet als je ook de wedstrijden van Jong PSV en oefenwedstrijden mee neemt.Meevoetballend is het erg zwak, maar hij had wel weer een puike redding op de inzet van berghuis. Dat hij 2 penalties niet tegenhoudt, tsja. Goed genomen pingel is onhoudbaar normaal gesproken.

Het probleem bij Zoet dit seizoen was dat hij verschillende houdbare ballen erin liet vliegen. Ik heb Unnerstall nog niet op hetzelfde betrapt, jij wel?

 

+1/-0

Nou die afstandschoten van Sporting en Rosenborg gingen er ook wel makkelijk in. Nogmaals het is niet dat ik hem iets verwijt maar zijn cijfers zijn niet best.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 16 december 2019 om 16:39:

Nou die afstandschoten van Sporting en Rosenborg gingen er ook wel makkelijk in. Nogmaals het is niet dat ik hem iets verwijt maar zijn cijfers zijn niet best.Ja okee, hoewel ik de goal van sporting echt een geniaal schot vond, was de bal van die knakker van Rosenborg houdbaarder te noemen, zeker nu ik hem even heb opgezocht.

Zoet was echter op afstandsschoten echt dramatisch de laatste periode. En hij werd regelmatig verrast in de korte hoek. Ik vind Lars op het moment zeker een vooruitgang. Zoet in zijn beste jaar was echter een stuk beter dan de Zoet van de afgelopen tijd. Die vergelijking is lastiger te maken, het is alweer even geleden.

 

+1/-1

Zoet wordt verkocht, Unnerstall wordt 2de keeper omdat hij nog niet voldoende herstelt / in vorm is na zijn blessure. We hebben afgelopen wedstrijden kunnen zien dat Unnerstall op dit moment van het niveau VVV is en niet meer en Ruiter maakt dit seizoen af als eerste keeper, die heeft de meeste ervaring, straalt rust uit en is op dit moment de meest stabiele factor van de 3. Met Ruiter in het doel hebben we statistisch gezien de meeste punten gepakt en de minste doelpunten tegen gekregen en dat hebben we in de tweede helft van het seizoen nodig. We moeten AZ minimaal achterhalen zodat we CL voetbal halen en het risico met Unnerstall is daarnee te groot. Na dit seizoen zal er een keeper bij komen en zal de concurrentie strijd onder de lat opnieuw beginnen.

Onder andere deze fout van van Bommel heeft er toegeleid dat we zoveel punten achterstaan en uit Europa zijn. Ik vind het nog steeds een bizarre actie van van Bommel dat hij Zoet in de bus laat plaatsnemen. Ik ben bang dat van Bommel niet gemaakt is voor het trainers vak. Hij heeft beslissingen op bijgeloof gemaakt, daar ben ik van overtuigt terwijl je gewoon naar dr statistieken moet kijken.

Dit stukje uit het AD is tekenent:
Mark van Bommel:

En in de kleedkamer?
'Ik lig altijd als eerste op de behandeltafel om ingetaped te worden. Dan mijn sokken aan en op mijn sokken naar het toilet. Daarna, altijd dezelfde volgorde, ga ik mijn schoenen warm maken door ze onder de warme kraan te houden. Nooit de binnenkant, altijd alleen de buitenkant. Dan schep ik een bekertje sportdrank uit een ton en neem één slok en zet de beker terug op de ton. Iedereen weet dat, dat is mìjn bekertje. In het voorbijgaan neem ik steeds één slok. Dan naar buiten voor de warming up, waar ik aparte schoenen voor aan heb, met vaste noppen. Als ik terugkeer doe ik mijn warme schoenen met schroefnoppen aan, die schoenen zijn dan lekker soepel. Vervolgens doet elftalleider Mart van den Heuvel mijn aanvoerdersband om. Dat mag alleen hij doen, dat moet zo. En zo gaat dat vlak voor de aftrap op het veld nog wel even door.'

Als je met dit soort dingen bezig bent voor een wedstrijd als trainer dan ben je ongeschikt want je focus moet op de spelers en de wedstrijd liggen. Ik denk dat Mark om de bovenstaande reden ook zoveel met scheidsrechters n grensrechters bezig was. Hij moet er heilig van overtuigt zijn dat hij invloed kon uitoefenen.

Maar terug naar de keepers discussie, ik heb begrepen dat Ruiter het seizoen dus afgaat maken als eerste keeper omdat Unnerstall nog niet het juiste niveau heeft en Zoet eigenlijk al afgeschreven is. Voor volgend seizoen is alles weer anders, maar de prioriteit ligt nu eerst bij het halen van de CL.

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Spelers » Lars Unnerstall