Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Je moet deze jongen niet halen als je Ihatteren al in je ploeg hebt. Ook niet voor de 'ervaring' want zoveel ervaring heeft deze jongen helemaal niet. En hij viel heel erg op bij Groningen vorig jaar, maar was dat niet omdat de rest van de ploeg zo belabberd slecht was?

 

+1/-0

Ben ook niet echt overtuigd. 10mio is wel echt te veel voor deze jongen, ook kijkend naar zijn statistieken 2018/2019 (5 goals, 3 assist). Dat is net zoveel als Burgzorg van de Graafschap, en die is even oud. Ging voor 4 ton weg.....

Commercieel wellicht interessant....

 

+1/-0

Je moet hem niet halen op basis van vorig jaar, want dan wil niemand hem halen. Je moet hem halen als je gelooft dat het een diamandje is die als je hem oppoetst en daarnaast betere spelers om hem heen laat spelen zijn ware potentieel kan laten zien.
Je moet hem ook niet halen om hem te laten wennen en vervolgens pas vanaf december te gebruiken. Dan kun je hem beter in de winter halen en dat Pereiro/Ihattaren/Lammers het gat kunnen opvallen op korte termijn.

Ok de vergelijking is niet helemaal fair maar Honda was echt een stap of 2 verder. Was bij VVV wekelijks uitblinker en PSV wilde hem erg graag hebben. Qua positie wel vergelijkbaar, goed schot, goede steekpass, wil graag de bal hebben en kan tussen de linies spelen. PSV was toen net een stapje te laat (we hadden geen knoop) anders had Honda bij PSV gespeeld en dat was sowieso een succes geworden.

Zet het karakter, het potentieel, de prestaties en kwaliteiten op een rijtje en maak dan de afweging of hij binnen een maand basiswaardig kan worden. Gelooft PSV er dan in, dan geloof ik er ook in. Maar op zijn minste heb ik twijfels.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 15 augustus 2019 om 14:47:

Zet het karakter, het potentieel, de prestaties en kwaliteiten op een rijtje en maak dan de afweging of hij binnen een maand basiswaardig kan worden. Gelooft PSV er dan in, dan geloof ik er ook in. Maar op zijn minste heb ik twijfels.Niet voor 10mio iig.....

 

+1/-0

Nee geen Doan aub dan hadden ze net zo goed berghuis kunnen halen. Misschien calvin stengs van AZ een optie. Maar zie liever een goede spits komen.

 

+1/-0

En dan lees je dat FC Groningen opeens een dubbelslag slaat:

https://www.vi.nl/nieuws/groningen-slaat-dubbelslag-met-fortuna-smaakmaker-en-swansea-spitslink

Een en een is twee?

 

+1/-0

Volgens mij hebben we behoefte aan een nummer 10 met scorend vermogen. Bergwijn is voor mij geen 10, hij is vanaf de buitenkant veel beter. Hij mist het inzicht en handelingssnelheid van een echte 10. Of Doan de witte raaf is weet ik niet. Ik had liever van Aaken gezien, dat vind ik nou een echte PSV speler. Is helaas te laat en was waarschijnlijk onhaalbaar voor ons PSV. Maar Doan zou kunnen verbazen, dus geef hem graag de kans. Zolang Bergwijn maar van de 10 af gaat want dat is niet zijn positie. Ook niet van Lammers trouwens ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

FC Groningen was donderdag actief op de transfermarkt. De club van technisch directeur Mark-Jan Fledderus haalde aanvaller Joel Asoro en middenvelder Ahmed El Messaoudi, maar dreigt ook smaakmaker Ritsu Doan kwijt te gaan raken.

Er is Eindhovense belangstelling voor Doan, die zelf na twee seizoenen ook wel hogerop zou willen. De Japanner moet bij PSV de opvolger gaan worden van Hirving Lozano, die op het punt staat om voor een recordbedrag naar Napoli te vertrekken. "Of ze zich al officieel hebben gemeld?", reageert Fledderus tegenover het Dagblad van het Noorden op de vraag hoe serieus PSV al is. "Sorry, daar kan ik echt niets over zeggen."Dan weet je dus al genoeg. Kan me voorstellen dat Groningen ook niet extreem moeilijk gaat doen, gezien eerdere transfers naar o.a. CSKA al niet doorgingen. Voor je het weet heb je een muitende Japanner in je selectie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jasper_PSV schreef op 16 augustus 2019 om 08:47:

open/sluit de onderstaande quote:

FC Groningen was donderdag actief op de transfermarkt. De club van technisch directeur Mark-Jan Fledderus haalde aanvaller Joel Asoro en middenvelder Ahmed El Messaoudi, maar dreigt ook smaakmaker Ritsu Doan kwijt te gaan raken.

Er is Eindhovense belangstelling voor Doan, die zelf na twee seizoenen ook wel hogerop zou willen. De Japanner moet bij PSV de opvolger gaan worden van Hirving Lozano, die op het punt staat om voor een recordbedrag naar Napoli te vertrekken. "Of ze zich al officieel hebben gemeld?", reageert Fledderus tegenover het Dagblad van het Noorden op de vraag hoe serieus PSV al is. "Sorry, daar kan ik echt niets over zeggen."Dan weet je dus al genoeg. Kan me voorstellen dat Groningen ook niet extreem moeilijk gaat doen, gezien eerdere transfers naar o.a. CSKA al niet doorgingen. Voor je het weet heb je een muitende Japanner in je selectie.Ja die gaat komen...

 

+1/-0

Laten we nog maar een dribbelaar kopen, kunnen we dadelijk met 5 man voorin elkaar in de weg lopen

 

+1/-0

Zou het niet doen, is niet goed genoeg. Tevens hebben we meer behoefte aan een breekijzer, zodat je ook een plan B hebt. Zie de invalbeurt van Lammers tegen Basel-thuis.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 16 augustus 2019 om 09:39:

Laten we nog maar een dribbelaar kopen, kunnen we dadelijk met 5 man voorin elkaar in de weg lopen


Maar dit is écht anders. Deze speelt doorgaans op rechts. Ok, hij trekt ook naar binnen, de trechter in, maar je kunt nou eenmaal niet alles hebben voor 10 miljoen.

 

+1/-0

Wat PSV mist is een middenvelder ala Propper. Iemand die heel balvast us en het spel versneld. Ongetwijfeld zijn er ook voorin dingen die beter kunnen maar als PSV iets heeft is het meer dan genoeg opties voor de vleugels of op 10.

 

+1/-0

Nee, ik neig ook meer naar nee nu. Maar zoals hierboven gezegd, je hebt al een keer 8 miljoen laten lopen en PSV heeft geld zat. Als ze hem willen dan is 10 miljoen wel realistisch. Veel geld voor een speler die van Bommel waarschijnlijk op rechtsbuiten gaat gebruiken, net als Ihattaren zoals het nu lijkt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 16 augustus 2019 om 13:08:

Nee, ik neig ook meer naar nee nu. Maar zoals hierboven gezegd, je hebt al een keer 8 miljoen laten lopen en PSV heeft geld zat. Als ze hem willen dan is 10 miljoen wel realistisch. Veel geld voor een speler die van Bommel waarschijnlijk op rechtsbuiten gaat gebruiken, net als Ihattaren zoals het nu lijkt.PSV heeft ihattaren, talloze technische buitenspelers + Pereiro + Afellay + is hij zoveel beter dan Mauro Jr?

Vast een leuke voetballer maar absoluut niet een prioriteit

 

+1/-0

Krijg toch sterk de indruk dat het niet een 'of' Doan 'of' een ervaren spits wordt, maar gewoon beide. Zeker nu de mogelijke vraagprijs rond de 8 miljoen ligt, dan lijkt me dit gewoon een no-brainer. Bovendien is Doan echt meer dan 'alleen' een pingeldoos. Heeft meer inzicht en een betere pass in de benen dan onze huidige voorhoede (Bergwijn, Bruma, Malen). Bovendien heeft die zich niet alleen op Eredivisie-niveau bewezen, maar speelde die ook een goede Asia Cup begin dit jaar (op 20-jarige leeftijd).

Kan samen met Bergwijn concurreren voor rechtsbuiten/10-positie, terwijl Ihattaren en Gakpo nog voldoende zicht hebben op speeltijd.

 

+2/-0

En pereiro afellay?

 

+1/-0

Ik waardeer ieders optimisme ten aanzien van Afellay, maar moet je voor de gein eens kijken hoeveel die heeft gespeeld sinds zijn vertrek bij ons.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

abroad schreef op 17 augustus 2019 om 19:22:

En pereiro afellay?Afellay is gehaald voor een van de posities achter de '10', meer concurrentie voor Rosario, Guti, Thomas etc. Bovendien, zoals hier boven aangegeven, is hij gezien z'n fitheid niet iemand waar je 100% op kan rekenen.

Pereiro lijkt me einde verhaal. Die wilt z'n contract niet verlengen, ligt er een paar maanden uit. Of die vertrekt voor een paar stuivers in de winter, of hij mag een paar maanden op de bank/tribune plaatsnemen.

 

+1/-0

Hahaha, Doan heeft hoofdpijn en doet niet mee. Hoofdpijn ja.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan