Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 28 augustus 2019 om 12:22:

En ik weet nu al dat er ook hier op het forum dan massa's supporters klaar staan om John de Jong als zondebok aan te wijzen.John de Jong heeft gewoon een prima selectie neergezet. Als dit seizoen niets wordt is er maar 1 verantwoordelijk en dat is Van Bommel.

 

+1/-0

Wat zijn de doelstellingen waar Van Bommel aan moet voldoen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

lindsaywilson schreef op 29 augustus 2019 om 08:38:

open/sluit de onderstaande quote:

BasArnhem schreef op 28 augustus 2019 om 12:22:

En ik weet nu al dat er ook hier op het forum dan massa's supporters klaar staan om John de Jong als zondebok aan te wijzen.John de Jong heeft gewoon een prima selectie neergezet. Als dit seizoen niets wordt is er maar 1 verantwoordelijk en dat is Van Bommel.Echt uitgebalanceerd wil ik niet zeggen.

-Verdediging, prima. Hoewel linksback nog twijfel is.
-Aanval, veel kwaliteit, maar wel veel van hetzelfde. Te veel kleine dravertjes. Aankoop Bruma echt nodig? Hopelijk zet die Griek die lijn door, dan kan de aanval ook nog gaan lopen.
-Middenveld, veel keus, maar mis toch een ervaren leider, en scorend vermogen. Zwakste linie.

Om hier een echt goed draaiend elftal van te maken is nog geen uitgemaakte zaak.

 

+1/-0

On topic, ik denk dat het goed is dat er nog een aanvallende optie bij is gekomen en huur was niet de beste optie geweest met de jeugd die we al hebben rondlopen. Ik vind het wel belangrijk dat hij meteen in de eredivisie zou kunnen spelen, en of dat op 10 of aan de buitenkant is maakt me niet zoveel uit. In de praktijk is die wisselwerking met als die flexibele opties voorin best interessant, zeker nu je plan B(aard) van de bank kunt brengen.

Het is wel jammer dat hij vanavond niet mee kan doen want juist vanavond was hij nodig met die bussen afwezigen.

Ik vind zelf dat de kwaliteit van je selectie afhangt van de eerste 16 spelers van je team. Zij moeten 90% van de minuten verdelen en daarachter kun je het aanvullen met jeugd. Dus ongeveer 5 spelers per linie en in het geval Doan kan hij die 4e of 5e middenvelder zijn en de 3e 4e of 5e aanvaller. Genoeg minuten dus en als hij bevalt hoeven we de markt niet op met de Bergwijn en Lozano miljoenen en hebben we een mooi potje opgebouwd.

 

+1/-0

Heel matig! Simpelste ballen krijgt hij niet in de voeten bij een ploeggenoot. Niet best.

 

+1/-1

Nou, die moet even een jaar wennen. Lijkt onder hoogspanning te staan. Komt vanzelf, goede oefeningen voor hem, zolang het ons geen punten kost.

 

+1/-0

Heeft wel een hele mooie balbehandeling.

 

+1/-0

Ik ben benieuwd of Van Bommel Doan de komende tijd nog vaker in de basis gaat laten starten. Hij ziet blijkbaar veel potentie, die er nog niet helemaal uitkomt. Hij leek tegen Groningen zo vaak voor de veilige oplossing te kiezen en daardoor weinig teweeg te brengen.

 

+1/-0

Die jongen is laat ingestroomd, daar heb je dus voorlopig nog niet veel aan. Zal daarnaast flink moeten aanpoten om met het niveau mee te kunnen. Mooi een half jaar laten wennen met af en toe een invalbeurt.

 

+1/-0

Nou af en toe een invalbeurt is wel heel zwaar na een slechte wedstrijd. Laten we wel wezen, Gakpo heeft eigenlijk nog nooit goed gespeeld vanaf de aftrap en is telkens gevaarlijk als ie erin komt. Dus wellicht heeft Doan nog een paar goede invalbeurten nodig. We gaan alle 7 aanvallers hard nodig hebben de komende maanden.

 

+2/-0

Blijf het een ietwat vreemde aankoop vinden. Als er een type niet nodig was ... Had dat geld op het middenveld geïnvesteerd?

Andere mysterie blijft Lato.

 

+1/-1

Nou eigenlijk is het juist nog meer duidelijk geworden waarom ze hem gehaald hebben;

*Van Bommel ziet er veel in
*Wil als enige in heel de selectie het liefst op rechtsbuiten spelen itt Ihattaren Bergwijn Bruma Malen en Pereiro
*Ihattaren heeft zo'n grote stap gemaakt dat een aanvallende middenvelder die voor de basis was gehaald zijn ontwikkeling op pauze had gezet

Dat hij matig was woensdag is wel duidelijk, maar het is niet ineens een miskoop. Ik verwacht hem sowieso pas over een paar maanden belangrijk worden, maar ik heb er inmiddels wel wat meer vertrouwen in dan in augustus.

 

+2/-0

Viel mij eerlijk gezegd wel mee. Eerste helft speelde hij toch redelijk? Hij heeft wel een goede techniek iig.

Tweede helft was heel PSV armoedig dus dat hij daar in mee ging tja.

 

+1/-0

Ik ben ook niet zo negatief over de wedstrijd van Doan afgelopen woensdag. Ik ben blij dat we een buitenspeler hebben die, net als Ji-Sung Park in het verleden, beschikt over een goede basistechniek en die erop gericht is de bal in de ploeg te houden.

Vorig jaar hadden we met Lozano en Bergwijn twee types die altijd en overal voor de dribbel en de actie kozen. Gevolg: af en toe een leuke actie met een kans of treffer tot gevolg, maar die andere 90% snel balverlies. Gewoon even rust aan de bal om deze in de ploeg te houden, was een zeldzaamheid (zeker bij Lozano).

Doan is een ander type speler die wél de dreiging naar voren heeft, maar die minder gericht op de goal is als Lozano. Met zijn techniek kan hij een balletje vrij maken, combinaties zoeken en hij heeft ook een lekker schot. Daarnaast hoop ik dat hij als hij hier wat langer is, zich vanzelf wat meer zal gaan laten zien.

Dus samengevat: woensdag af en toe wat ongelukkig en (nog) geen rendement, maar in mijn ogen potentieel een sterke (basis)speler!

 

+2/-0

Is Mauro minder? E8m kan je een prima middenvelder voor halen ...

 

+1/-1

Gewoon een prima aankoop. Balvast, balvaardig en vaak beheerst en bedachtzaam.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 29 september 2019 om 16:01:

Gewoon een prima aankoop. Balvast, balvaardig en vaak beheerst en bedachtzaam.Intelligente speler inderdaad. Ook een heerlijke eerste aanname, (bijna) op 't niveau van Mo.

Prima goal ook.

 

+1/-0

Maakt een uitstekende indruk.
Balvast, ziet het spelletje, doet alsof hij bescheiden is, maar nobody f&**cks met hem.
Scoort ook nog eens.

 

+2/-0

Ik vond het een hele fijne goal, goed geplaatst, goed overzicht gehouden en niet te wild. Daarnaast speelde hij prima vond ik. Wilde de bal hebben en was balvast en technisch alles dik in orde. Het is toch heerlijk dat PSV zo'n jongen van de bank kan brengen en dan zie je maar hoe groot het verschil met Feyenoord is geworden in 2 jaar tijd.

 

+1/-0

Die wedstrijd in Zwolle was bemoedigend inderdaad! Goed om te zien. Ik vind het altijd leuk om spelers langzaam te leren kennen op deze manier.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 8 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

PSV Forum » Spelers » Ritsu Doan